Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Davilas Cosntruct face parte din grupul de firme DAVILAS si este axata preponderant pe activitatea de dezvoltari imobiliare.

SC Davilas SRL si-a inceput activitatea in anul 2003, activitate axata in principal pe proiectarea respectiv executia de amenajari interioare garsoniere in Satu Mare. Mai exact este vorba despre transformarea fostelor uscatorii ale blocurilor de locatari in minigarsoniere de lux! Astfel, in aproximativ doi ani de zile s-a ajuns la un numar de peste 50 de garsoniere finisate pana in cel mai mic detaliu (gresie faianta, glet, zugraveala, termopane, usi de interior si exterior montate, tavan fals, parchet laminat, complect mobilate) respectiv vandute la preturi cuprinse intre 9.500 euro si 13.500 euro fiecare (la acel moment preturile de vanzare erau sub pretul pietei garsoneirelor). De mentionat ca tranzactionarea uscatoriilor se realiza in schimbul amenajarii scarilor de bloc (executia acoperisului, zugravirea scarii, montarea interfonului si a usilor de tip termopan) de care acestea apartin, si erau finalizate doar in momentul in care se obtinea acordul scris al fiecarui proprietar al respectivei scari. Acest lucru ne-a pus in contact direct cu locatarii a sute de scari unde s-au demarat negocieri in vederea tranzactionarii, iar in urma executiei lucrarilor de amenajare, ca urmare a calitatii cu care au fost efectuate au rezultat alte lucrari in apartamentele proprietarilor de scara. Rezultatul: O campanie de imagine DOOR TO DOOR, concretizata in gradul crescut de notorietate, pentru care ne-ar invidia orice partid politic in perioade electorale!

Ulterior, incepand din anul 2006, pe langa activitatea de achizitie spatii, proiectare si amenajarea acestora, am devenit dealeri autorizati PORTA DOORS (unul din cei mai mari producatori de usi de interior din Europa si cel mai reprezentativ existent pe piata romaneasca) respectiv GEALAN (producator german de profile PVC cu cea mai mare cota de piata din Romania). In acest sens , am mai multe magazine cu obiect principal de activitate vanzarea si montarea de usi de interior si exterior PORTA DOORS, respectiv geamuri , tamplarie PVC cu profil GEALAN.

In acelasi timp, in urma achizitiei unui teren intravilan in suprafata de 5000 mp, in Satu Mare, b-dul Lucian Blaga, soseaua Satu-Mare - Zalau , am demarat documentatia pentru un cartier rezidential cu 38 de locuinte, din care 8 case tip vila si 20 de apartamente intr-un bloc cu 800 mp de spatiu comercial la demisol si parter. Cele 8 vile in suprafata de 136 mp , au fost construite in perioada august 2007 - iunie 2008 si vandute la preturi cuprinse intre 69.000 si 72.000 euro fiecare (preturi situate sub pretul pietei la acea data). Grad de satisfactie client 100% . Am insistat pe acest aspect pentru crearea portofoliului de recomandari, pentru viitoarele proiecte.

In perioada noiembrie 2006 - martie 2008 am participat la o serie de obiective de constructie si renovare scoli, gradinite, case particulare si apartamente, magazine, spatii comerciale, show-roomuri de prezentare etc, lucrari realizate in acelasi spirit de profesionalism.
In acest moment avem cea mai tentata oferta de pe piata satmareana si anume case la 23.000 de euro.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
7 689 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari interioare - finisaje interioare - usi de interior si exterior

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DAVILAS SRL

Oferta firmei SC DAVILAS SRL nu contine nici un produs sau serviciu