Inscrie firma »
Servicii de consultanta financiara

Servicii de consultanta financiara

Tip produs: consultanta credite | consultanta financiara
 

Prezentare Servicii de consultanta financiara

CreditFin este o societate specializata in consultanta in vederea obtinerii de finantari rambursabile si nerambursabile, intermedieri imobiliare si intermedieri de asigurari.

Oferta noastra se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Datorita parteneriatelor dezvoltate in timp cu cele mai mari si dinamice banci din Romania oferim persoanelor fizice, gratuit, consultanta financiar-bancara, oferte comparative a produselor bancare, cu avantaje si dezavantaje, intocmirea dosarului de credit, depunerea dosarului la banca si sustinerea acestuia pana la aprobare. Te ajutam sa obtii credite de nevoi personale cu sau fara garantii, te ajutam sa iti cumperi casa prin credit. Tot noi iti gasim si casa.

In ceea ce priveste finantarile acordate persoanelor juridice, CreditFin acorda o permanenta atentie oportunitatilor si surselor de finantare existente pe diferite piete din Romania. Fie ca este vorba despre Credite sau Leasing, noi iti suntem aproape si te vom ghida oricand vei avea nevoie. Oferim consultanta in vederea obtinerii de Finantari pentru activitati curente, Finantari pentru proiecte pe termen mediu si lung, leasing imobiliar, auto sau de utilaje.

Seriozitatea si calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri se bazeaza in primul rand pe vasta experienta financiar-bancara si profesionalismul echipei noastre.

De ce sa apelezi la CreditFin? Pentru ca nu vei pierde timpul sa afli oferta mai multor banci, pentru ca poti fi sigur ca vei alfa ofertele prezentate intr-un mod foarte transparent, cu toate costurile aferente, pentru ca CreditFin te ajuta sa alegi oferta care ti se potriveste si pentru ca CreditFin apara interesele clientului si nu pe cele ale unei banci!
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 381 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta credit - finantare - finantari rambursabile