Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Inca de la infiintare, S.C. CURATATORIE EXPRES S.R.L. a avut ca obiect principal de activitate spalarea, curatarea obiectelor textile si din blana naturala, activitate ce se desfasoara sub emblema EXPRES CLEANING - SPALATORIE CURATATORIE ECOLOGICA.
EXPRES CLEANING - SPALATORIE CURATATORIE ECOLOGICA este o societate cu capital integral roman, fiind infiintata in anul 2000.
EXPRES CLEANING dispune de infrastructura necesara activitatii de spalare si curatare a obiectelor, de utilaje noi de ultima generatie produse de renumita firma RENZACCI ( lider mondial de echipamente in domeniu), echipamente profesionale DANUBE si de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste zece ani in domeniu, ce deservesc unitatea. De asemenea, dispunem de tehnologii avansate de curatare chimica si produse chimice profesionale importate din GERMANIA si ITALIA. Prin toate acestea asiguram garantia calitatii serviciilor la standarde inalte si satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor.
EXPRES CLEANING colaboreaza foarte bine cu importanti clienti din zona afacerilor, hoteluri, restaurante, centre de infrumusetare, firme de design interior, gradinite, firme de constructii, colaborari ce au la baza promptitudinea si calitatea serviciilor.
In speranta unei potentiale colaborari, va multumim si am aprecia orice posibilitate de a va dovedi calitatea serviciilor prestate.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
711 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatatorie textile - spalatorie - spalatorie haine

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CURATATORIE EXPRES SRL

Oferta firmei SC CURATATORIE EXPRES SRL nu contine nici un produs sau serviciu