Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Infiintata in anul 1994 sub denumirea de Mariano Prodexim SRL societatea a desfasurat o activitate de comert cu amanuntul timp de 4 ani.
In anul 1998 s-au schimbat denumirea, in Pati-Pan Mariano SRL si obiectul de activitate, in producerea si comercializarea produselor de panificatie si patiserie. Astfel, societatea a facut primii pasi in domeniul panificatiei oferind produse de o foarte buna calitate, ocupand rapid un bun segment de piata.

Din dorinta de a fi mai buni, in anul 2000 s-a modernizat linia de panificatie si s-a infiintat o linie de patiserie asigurand astfel extinderea sortimentului de produse oferite consumatorilor:

produse de panificatie: paine alba si neagra, painea de vatra, produsele de franzelarie
produse traditionale: colaci, turte si lipii
produse patiserie: cozonaci, checuri, cornuri si diverse specialitati

Cum unul dintre factorii importanti care stau la baza produselor de o buna calitate, este materia prima, in anul 2001 s-a conceput un proiect de investii pentru construirea unei mori de grau, in comuna Bascov. Ajutati de o finantare cu fonduri PHARE la sfarsitul anului 2004 s-a pus in functiune moara de grau cu o capacitate de 50 to/zi, care produce pe langa fainurile obisnuite pentru paine alba si neagra si fainuri speciale pentru patiserie si cofetarie.
Tot din 2004 societatea este certificata ISO 9001/2001 in domeniul de activitate: fabricarea, distributia si comercializarea painii, produselor proaspete de patiserie si produselor de morarit.

De asemenea, s-a implementat cu succes sistemul HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point, societatea garantand pe langa calitate si siguranta produselor fabricate.

Cresterea cererii de produse de morarit pe piata, a determinat conducerea societatii sa solicite acordarea de fonduri prin SAPARD pentru modernizarea si retehnologizarea morii.
Lucrarile au inceput in anul 2006 si s-au incheiat in 2008, moara avand acum o capacitate de 80 to/zi.
Experienta salariatilor isi spune cuvantul in ceea ce priveste calitatea produselor noastre.
Printr-o frumoasa colaborare si mult profesionalism acestia ne arata maiestria lor prin produse apreciate de consumatori.

In continuare, obiectivul nostru este de a duce o politica continua de dezvoltare si imbunatatire a activitatii desfasurate pentru obtinerea unor produse care sa satisfaca cele mai exigente si mai rafinate gusturi ale consumatorilor nostri.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
5 962 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: PRODUSE MORARIT - PRODUSE PANIFICATIE - PRODUSE PATISERIE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PATI PAN MARIANO SRL

FAINA NEAGRAFAINA NEAGRA
Faina neagra
FAINA NEAGRA PATI PAN MARIANO ...
Faina PANIFICATIEFaina PANIFICATIE
Faina panificatie
faina de PANIFICATIE PATI PAN MARIANO ...
FAINA PATISERIE 1 KGFAINA PATISERIE 1 KG
Faina patiserie 1 kg
FAINA PATISERIE AMBALATA LAPUNGA 1 KG SAU SAC DE 40 KG ...