Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

RationalPlan este numele unei aplicatii software care face din Stand By Soft un nume de succes pe piata globala a managementului de proiecte (Project Management). Desi suita de produse RationalPlan este folosita de manageri de pe toate continentele iar numele produselor au rezonante internationale, Stand By Soft este o companie 100% romaneasca, iar aplicatiile au fost concepute si realizate in totalitate in Romania, incepand din anul 2007.

De pe site-ul www.RationalPlan.com sunt descarcate, incercate si cumparate produse pentru proiecte din peste 150 de tari si teritorii, Wikipedia mentionand RationalPlan in lista aplicatiilor \"notabile\" de \"project management software\".

RationalPlan Single Project este o aplicatie destinata managerilor de proiecte independente, cu resurse si activitatii proprii, fara conexiuni cu alte proiecte.
Pentru managerii care trebuie sa coordoneze proiecte complexe, care implica partajare de resurse, constrangeri si dependente intre mai multe proiecte, RationalPlan Multi Project este o solutie pe care TopTenReviews o considera in primele 5 la nivel mondial (http://project-management-software-review.toptenreviews.com).

RationalPlan Single/Multi Project permite descarcarea gratuita si folosirea in varianta trial pentru maxim 20 de \"task-uri\".

RationalPlan Project Viewer este o aplicatie gratuita 100%, care poate fi utilizata pentru vizualizarea proiectelor. Se pot vizualiza proiecte realizate cu RationalPlan Single/Multi Project, dar aplicatia permite si vizualizarea proiectelor realizate cu Microsoft Project.

RationalPlan - project management software este folosit in toate domeniile in care este necesara planificarea si urmarirea activitatilor/resurselor/bugetelor (constructii, afaceri, consultanta, servicii, dezvoltare software, proiecte educationale etc.), indiferent daca managerii de proiect utilizeaza Windows, Mac OS X sau Linux.

Flexibilitatea, pretul si modalitatea de descarcare/incercare/cumparare direct de pe site, fac din RationalPlan - ajuns la versiunea 3.11.0 - o solutie optima si corecta pentru dezvoltarea proiectelor conform planificarii, la timp si in norma bugetului preconizat.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
2 571 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: software project management - multi project - project planning

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STAND BY SOFT SRL

RationalPlan Project Viewer ENRationalPlan Project Viewer EN
Rationalplan project viewer en
RationalPlan Project Viewer by Stand By Soft is a free project management software viewer, the perfect solution for ...
RationalPlan Single Project ENRationalPlan Single Project EN
Rationalplan single project en
RationalPlan Single Project by Stand By Soft is a powerful project management software designed to assist project ...
RationalPlan Multi Project ENRationalPlan Multi Project EN
Rationalplan multi project en
RationalPlan Multi Project by Stand By Soft is a powerful project management software designed to assist project ...
RationalPlan Project ViewerRationalPlan Project Viewer
Rationalplan project viewer
RationalPlan Project Viewer este o aplicatie gratuita 100%, care poate fi utilizata pentru vizualizarea proiectelor. ...
RationalPlan Single ProjectRationalPlan Single Project
Rationalplan single project
RationalPlan Single Project este o aplicatie destinata managerilor de proiecte independente, cu resurse si activitatii ...
RationalPlan Multi ProjectRationalPlan Multi Project
Rationalplan multi project
Pentru managerii care trebuie sa coordoneze proiecte complexe, care implica partajare de resurse, constrangeri si ...
SC STAND BY SOFT SRL ESTE INSCRISA IN