Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Bioclean No. 1

Bioclean No. 1

Tip produs: detergent biodegradabil | agent de curatare | detergent ecologic
Producator: Biotec-international Ltd.
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Bioclean No. 1

BIOCLEAN No.1 este un concentrat alcalin, biodinamic, cu viteza de curatare deosebita, produs din 1988-1991 pentru aviatie. Prin imbunatatiri constante poate acoperi orice necesitate de ordin industrial. Din 1996 acest produs a putut fi utilizat, prin imbunatatiri continue, in alte ramuri industriale si in orice domeniu.
Materia prima de calitate inalta a acestui produs isi are originea in alimente si chimie cosmetica, garant pentru utilizarea fara pericol chiar si pentru cele mai dificile cerinte.
BIOCLEAN No.1 depaseste cerintele environamentale curente, dupa cum cere standardul Uniunii Europene. Puterea de curatare a produsului BIOCLEAN No.1 este mai eficienta decat orice produs toxic, de exemplu, curatitorul special de motoare.
Cea mai mare eficienta de curatare este obtinuta pe suprafetele uscate. Inaintea oricarei curatiri pe suprafete sensibile, vechi sau uzate, verificati rezistenta suprafetei. Nu folositi produsul la lumina soarelui, nu il lasati sa se usuce. Nu folositi pe suprafete verticale de la baza in sus! Nu sunt necesare haine de protectie! Daca este folosit in mod corespunzator, nu va pune sanatatea in pericol!
BIOCLEAN No.1 Concentrat de Curatare Profesional curata in profunzime datorita substantelor active biodinamice pe orice suprafata rezistenta la apa.
Ofera curatare optima pentru: Masina, camion, mocicleta, casa mobila, barca, rulota, motor, janta, cort, prelata, paravan, exterior, gospodarie, suporturi, imbracaminte, usi, ferestre, mobilier de gradina, PVC, linoleu, terase, crapaturi, sticla, restaurante, industrie si multe altele......
Inlatura cu usurinta uleiuri, grasimi, funingine, nicotina, insecte, descompuneri si murdaria de orice fel!!!
Protejeaza mediul-Protejeaza pielea-Fara acid
99%dezinfectant-Biodegradabil-Nu este toxic
Nu este coroziv-Fara CFC-Usor de intrebuintat

BIOCLEAN No.1 este produs de catre Directiva EU (1907/2006/CE, articolul 31), 5% tenside ionice, 5% tenside neionice, izolant, material auxiliar, fara CFC.

DATE FIZICE:
Miros: neutru, fara miros
ph-valoare (25ml/l,20°): ca.7,5
Abilitate de retinere a umezelii: >30 minute 21° (DIN 40014)
Salvati timp, bani si bataie de cap pentru oricine!!!
Conducatori auto si de motociclete, proprietari de rulote si barci!

Gospodari, Entuziasti de a face totul singuri si iubitori de gradini sunteti inspirati!
(Fara ezitare pentru plante verzi, iarba, etc)

Pentru macelarii, brutarii, baruri, restaurante, hotel, comert catering, fast food, spitale, industrie, consilii, zootehnie, serviciu de intretinere etc., folosit in mod optim!
Utilizare:
Pentru suprafete normale, curatirea depinde de gradul de poluare 5-30ml (1 spray inseamna ca. 2 ml)
BIOCLEAN No.1 / 10 l de apa. Pur si simplu, BIOCLEAN No.1 curata orice. Utilizati-l pe suprafata si spalati suprafata cu apa sub presiune sau periati suprafata.

Pentru sticla, mobila, suprafete netede, vase, etc: Curatiti singuri, 5 spray-uri BIOCLEAN No.1 la 1 l de apa. Acum aveti propriul spray. Utilizati cu economie pentru a evita producerea unei pelicule pe suprafata.

Pentru automobile, motociclete, etc: 6-20 ml/10 l apa, piele, imitatie din piele, material pur-cadre, pile, diskuri, etc.: 4-30 ml / 10 l apa.

Pentru textile: 2-4 spray-uri in masina de spalat in locul produselor conventionale. In cazul unei murdarii extreme, inmuiati in BIOCLEAN No.1.
Puteti folosi BIOCLEAN No.1 oriunde si pentru orice. BIOCLEAN No.1 este adaptabil la orice industrie si gospodarie, eficienta acestui produs este nelimitata.

1litru de BIOCLEAN No.1 in sticla AEROSOL
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
1 660 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse bio si ecologice - energie regenerabila - etergent biodegradabil

BIOCLEAN NO. 1 ESTE LISTAT IN: