Inscrie firma »
Spatiu piata virtuala ITAASA.COM_zona BUCURESTI

Spatiu piata virtuala ITAASA.COM_zona BUCURESTI

Telefon: click aici0745933577
Persona Contact:
Baetu Raducu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Spatiu piata virtuala ITAASA.COM_zona BUCURESTI

Servicii spatiu portal internet nivel european.
Va ofera pentru numai 60 euro pe an, fara cheltuieli suplimentare;
Este mai ieftin :pe diverse site-uri se plateste un tarif de 6,00 E / anunt, sau un comisionla vanzare de maxim. Pe ACEST SITE platiti 5,00 E pe luna ( 60,00E pe an) si puteti PLASA anunturi aproape nelimitate ca numar, cu 6 poze pe anunt.
Este mai sigur: Va inregistrati o singura data cu datele dumneavoastra personale din pasaport sau buletin. Prin intermediul acestei inregistrari avem posibilitatea de a sesiza si lua masuri impotriva ofertelor neserioase sau neplata produselor contractate.
Este european: anunturile sunt vazute in intreaga Europa. Anuntul dumneavoastra va fi vizualizat in limba tarii in care se deschide.
Este mai complet: aveti pe langa posibilitatea de plasare a ofertelor dumneavoastra, si sansa de a participa gratuit la licitatiile deschise.
Este mai simplu: datorita faptului ca sunteti inregistrat, nu trebuie sa introduceti datele dumneavoastra de fiecare data cand doriti sa mai plasati anunturi.
Este reprezentat in zona dumneavoastra:In fiecare tara vor exista puncte de service si consultanta pentru a putea obtine informatii sau oferi produsele dumneavoastra la vanzare.
Propria pagina web profesionala
Planificator automatic de rute europene
Numar nelimitat de anunturi, in toate rubricile, cu detalii si maxim 6 poze pe anunt
O baza de date europeana cu informatii financiare, licitatii, afaceri, imobiliare, auto, locuri de munca, calatorii, hobby-uri, sport etc.
Meniu si traducere anunturi in 30 de limbi europene.
Este mai placut: fiecare abonat are posibilitatea de as crea propria pagina (homepage) GRATIS fara a intampina dificultati.
Este universal: Orice veti cauta, veti gasi prin link-urile din acest site.
Va deveni cel mai cunoscut: prin campania unica de promovare va fi aproape imposibil ca cineva sa nu auda despre acest site. Continuitatea campaniei pe parcursul a doi ani si intensitatea ei vor determina utilizatorii de internet sa foloseasca acest site.
Produsul nostru (website) este complex, competitiv si usor de utilizat; se adreseaza oricarei persoane, atat firme cat si persoane particulare;
In acest portal informatia este atat de bine organizata, incat timpul pe care utilizatorul trebuie sa-l petreaca pentru a obtine ceea ce doreste sa nu depaseasca mai mult de trei-patru minute;
Meniul + anunturile sunt traduse in mod automat in 30 de limbi;
Se doreste a fi versiunea europeana a portalului american e-BAY unde dupa ultimele studii tranzactiile on-line si intreg comertul electronic se desfasoara prin acest canal de comunicatie.
Pentru numai 5E / luna dam posibilitatea de a pune anunturi in numar nelimitat, cu maxim 6 poze la fiecare anunt;
Oricine are posibilitatea de as creea propriul homepage -profesional;
Posibilitatea de a licita gratuit;
Telefonie + chat gratuit prin Skype (inclusiv conferinte telefonice);
Planificator rutier european, enciclopedie pentru sanatate, drept si stiinte, carti telefonice europene, dictionare, freeware, etc...

Detalii si coordonate de contact:
Dragos DIMA
Reprezentant ITAASA
0727873231
[email protected]
PREZENTARE ERACONSULT
LIGHT
MEMBER
ERACONSULT
5 356 accesari
Persoana de contact: Baetu Raducu
Adresa postala: Strada Traian, Bloc 328, Scara B, Apartament 13
Localitate: Vaslui, Vaslui
Telefon: click aici 0745933577
Fax: 0335401009
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta management

SPATIU PIATA VIRTUALA ITAASA.COM_ZONA BUCURESTI ESTE LISTAT IN: