Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Compania K-SOFT este un furnizor de tehnologie si servicii IT&C din Romania si acopera intreaga gama de produse si servicii in informatica si telecomunicatii. K-SOFT colaboreaza cu peste 20 furnizori nationali, avand clienti in Bucuresti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Buzau.

Infiintata in 2004, compania K-SOFT isi evidentiaza competentele in computer hardware, cablare structurata curenti slabi, si nu in ultimul rand, software.

Ceea ce dorim este cunoasterea, intelegerea si satisfacerea integrala a cerintelor clientilor nostri, prin furnizarea prompta de produse fiabile la preturi competitive, prin efectuarea cu maximum de profesionalism a serviciilor anterioare si ulterioare vanzarii. Toate acestea sunt sustinute prin formarea si dezvoltarea echipei nostre de profesionisti, motivati in mentinerea calitatii K-SOFT.

Setul de valori K-SOFT cuprinde: orientare permanenta catre client, colaborare si munca in echipa, responsabilitate si profesionalism, initiativa si spirit pro-activ, incredere si respect, onestitate si simt al umorului. In centrul atentiei noastre stau partenerii de afaceri, care indica dorinta noastra de consolidare a unor relatii solide, reciproc avantajoase si pe termen lung. Dincolo de strategii si obiective imediate, tot ce am construit pana acum si vom dezvolta in continuare se datoreaza acestor relatii speciale cu partenerii de afaceri.

K-SOFT a acumulat o experienta deosebita in distributia echipamentelor si produselor IT&C de inalta tehnologie, a intregii game de echipamente destinate infrastructurii companiilor si institutiilor.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
352 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web design - servicii IT&C - hardware

ULTIMELE PRODUSE ALE SC K-SOFT PROD SRL

Oferta firmei SC K-SOFT PROD SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC K-SOFT PROD SRL ESTE INSCRISA IN