Inscrie firma »
Panouri solare plane

Panouri solare plane

Tip produs: panou solar | panouri solare | incalzire solara
Producator: THERMO SOLAR Ziar s.r.o- Slovakia
 

Prezentare Panouri solare plane

Panou solar plan THERMOSOLAR -
Panoul solar TS 300 este un colector solar plan, cu montare verticala, cu racordare prin flanse, utilizabil in sisteme solare inchise si circulatie fortata a fluidului de lucru.
Este format dintr-o cuva metalica ambutisata, pe care este fixata sticla solara speciala, prin intermediul unui set de profile din aluminiu.
Absorbantul este fabricat din tabla de aluminiu extrudat, acoperita cu un strat de absorbtie puternic selectiva si care inconjoara teava de cupru in forma de meandru.
Racordarea la instalatia hidraulica se reasizeaza prin flanse rapide Φ26mm. Colectoarele pot fi racordate in paralel pana la 8 buc/linie.
Panourile solare Thermosolar sunt utilizabile in sisteme solare inchise si circulatie fortata a agentului termic (se va utiliza doar fluid antigel solar recomandat de producator).
Debitul recomandat la sarcina maxima a pompei este de 60l/h.
Racordarea la instalatia hidraulica se va realiza prin metoda Tichelmann (in diagonala: tur - dreapta sus, retur - stanga jos).
Instalatia hidraulica va fi izolata termic, inclusiv in zona racordurilor, coturilor, etc.
Se vor utiliza doar materiale izolate rezistente la temperaturi ridicate (chiar si 180sC), radiatii UV, intemperii, etc.
Grosimea izolatiei trebuie astfel dimensionata incat sa se asigure pierderi minime de caldura (in conformitate cu normele in vigoare).
Instalatia va fi astfel executata incat sa se efectueze un numar cat mai redus de taieri/ imbinari (se vor executa curbe indoite) pentru a evita crearea zonelor care favorizeaza pierderile de presiune si aparitia depunerilor.
Imbinarile se vor realiza prin presare sau sudura tare, atat datorita rezistentei la temperaturi ridicate cat si pentru stabilitatea chimica. Materialul de adaos trebuie sa corespunda DIN 8512: L-Ag2P si L-CuP6.
La utilizarea aliajelor pentru sudura moale se poate modifica PH-ul si pot fi afectate tevile.
Se va tine cont si de dilatarea tevilor utilizate (pot exista diferente de temperatura de pana la 150K). La etansarea asamblarilor filetate se vor utiliza materiale rezistente la temperatura ridicata si stabile la agentul termic utilizat (ex. canepa).
Nota:
Din motive tehnice este posibila conectarea a max. 10 colectoare intr-un grup. Un nr. mai mare de 10 colectoare vor fi legate in paralel ca si grupe cu debit separat.
Colectoarele din cadrul unei grupe vor fi la randul lor traversate separat. Debitul maxim este de 100l/h, cel recomandat este 20-60 l/h.
Aerisirea instalatiei
Instalatia trebuie sa poate fi aerisita in orice moment. Exista posibilitatea utilizarii unui aerisitor extins (cod Z3600), montat sub acoperis. Teava de conectare panou - aerisitor va fi din cupru Φ6mm.
Trecerea tevilor in interior
Tevile in interiorul cladirii se vor monta fix. Trecerea din exterior de la colector in interior se va realiza prin piese special confectioanate sau tigle de aerisire. In cel mai jos punct al instalatiei se va monta un robinet de golire.
Atentie!
Intre panou si elementele de protectie (supapa de siguranta 6 bar, vas de expansiune) nu va exista nici un element de inchidere sau blocaj.
GARANTIE 12 ANI
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
204 952 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calorifere - centrale electrice - centrale termice

PRODUSE ASEMANATOARE CU PANOURI SOLARE PLANE

Panou solar plan THERMOSOLARPanou solar plan THERMOSOLAR
Panou solar plan THERMOSOLAR
Panoul solar TS 300 este un colector solar plan, cu montare verticala, cu racordare prin flanse, utilizabil in sisteme ...
RON 2059.99
Panouri solare cu tuburi vidatePanouri solare cu tuburi vidate
Panouri solare cu tuburi vidate
Panouri solare cu tuburi vidate RITTER SOLAR - OEM 1012-12 TUBURI - Panouri solare cu tuburi vidate RITTER SOLAR - OEM ...
Panouri solare cu tuburi vidate RITTER SOLAR - OEM 1012-12 TUBURIPanouri solare cu tuburi vidate RITTER SOLAR - OEM 1012-12 TUBURI
Panouri solare cu tuburi vidate RITTER S...
Beneficiile si avantajele panourilor solare cu tuburi vidate- Constructie si design inteligent:- posibilitate de ...
RON 3712
Panouri solare cu tuburi vidate RITTER SOLAR - OEM 1018-18 TUBURIPanouri solare cu tuburi vidate RITTER SOLAR - OEM 1018-18 TUBURI
Panouri solare cu tuburi vidate RITTER S...
Beneficiile si avantajele panourilor solare cu tuburi vidate- Constructie si design inteligent:- posibilitate de ...
RON 5278
Sistem panou solar Thermosolar cu termosifonare Boiler 150 litriSistem panou solar Thermosolar cu termosifonare Boiler 150 litri
Sistem panou solar Thermosolar cu termos...
Sistem panou solar Thermosolar cu termosifonare Boiler 150 litri ...
RON 7760.01
Sistem panou solar Thermosolar cu termosifonare Boiler 300 litriSistem panou solar Thermosolar cu termosifonare Boiler 300 litri
Sistem panou solar Thermosolar cu termos...
Sistem panou solar Thermosolar cu termosifonare Boiler 300 litri ...
RON 11089
Set panouri solare plane Tesy - 2 panouri pt 3/4 persoaneSet panouri solare plane Tesy - 2 panouri pt 3/4 persoane
Set panouri solare plane Tesy - 2 panour...
Seturile au in componenta:- 2 panouri solare plane (SS200)- grup pompare Flowbox 8010 Single- vas expansiune VS12- ...
RON 5215
Set panouri solare plane Tesy - 3 panouri pt 4/5 persoaneSet panouri solare plane Tesy - 3 panouri pt 4/5 persoane
Set panouri solare plane Tesy - 3 panour...
Seturile au in componenta:- 3 panouri solare plane (SS300)- grup pompare Flowbox 8010 Single- vas expansiune VS12- ...
RON 7306
Pachet panouri solare cu tuburi vidate HELIS fara boiler pt 1-2 persoanePachet panouri solare cu tuburi vidate HELIS fara boiler pt 1-2 persoane
Pachet panouri solare cu tuburi vidate H...
Pachetul cuprinde:- Colector cu tuburi vidate Heat Pipe Helis 10 elem - 1x10 elem- Grup hidraulic cu panou de comanda ...
RON 3532.01