Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparate de aer conditionat

Aparate de aer conditionat

Tip produs: instalatii de climatizare | montaj aer conditionat | aer conditionat
Producator: NordStar
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Aparate de aer conditionat

INSTALARE / SERVICE AER CONDITIONAT ...... recomandarea specialistului
Pe o piata a aparatelor de aer conditionat in continua expansiune ca cea din Romania se intalnesc o multitudine de oferte care mai de care mai tentante cu privire la marca si pret insa nu se vorbeste mai deloc despre instalare, service, reparatii si intretinerea aparatelor de aer conditionat care ne ofera confortul termic zilnic.

Instalarea si service-ul este un aspect la fel de important ca si alegerea tipului de aparat, deoarece o instalare necorespunzatoare poate duce la o functionare defectuoasa si chiar si la defectarea aparatului.

Marile complexele comerciale, firme de tot felul se intrec in oferte care mai de care mai avantajoase, dar putini dintre dumneavoastra cunosc ca odata vandut aparatul ramane problema montajului, care pentru multi vanzatori nu mai reprezinta o prioritate. La data planificata vine o echipa si in graba il "agata" pe perete in locul care le este mai la indemana. Datorita acestui fenomen se poate constata, nu in putine cazuri, o amplasare defectuoasa a componentelor (asa era mai usor pentru instalator), trasee inestetic pozate si chiar achitarea unor taxe suplimentare, iar dupa instalare in zilele toride de vara puteti avea surpriza ca desi aparatul lucreaza non-stop acesta nu poata face fata. (dimensionarii Incorecta).

Deoarece instalarea unui aparat de aer conditionat presupne alagerea acestuia in functie de spatiul unde urmeaza a fi utilizat, de caracteristicile aparatului si de asteptarile dumneavoastra va recomandam sa consultati o firma specializata, capabila sa realizeze o dimensionare corecta si sa ofere garantie si un service de calitate.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 152 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: montaj aer conditionat galati - climatizare galati - aparate aer conditionat galati

APARATE DE AER CONDITIONAT ESTE LISTAT IN: