Inscrie firma »
CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT

CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT

Tip produs: crema antiacneica (50 ml) | tratament acnee | crema antiacneica
Producator: LABORATOARELE COSMETICE DR. TEMT
 

Prezentare CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT

DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

GAMA ANTIACNEE PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT este formula profesionala, special conceputa si completa pentru tratamentul acneei de orice tip, recomandata pentru tenul acneic, gras, cu pori dilatati si cu impuritati.

Substantele active din aceasta gama si modul in care sunt combinate, trateaza cu succes diversele tipuri de acnee, curata tenul si il dezinfecteaza, echilibreaza procentul de sebum din piele, prevenind totodata reaparitia acneei.

Produsele din GAMA ANTIACNEE PURITY DR. TEMT sunt recomandate pentru tratamentul zilnic al acneei, inlaturand rapid si eficient inflamatiile pielii.

CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT normalizeaza pielea prin reducerea continutului de sebum secretat de glandele sebacee.

Este o crema de zi profesionala recomandata pentru tratamentul acneei, pentru tenul gras, cu pori dilatati, cu impuritati.

CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT are efecte antiinflamatorii, astringente, revigorante si de curatare excelente. Aceasta crema absoarbe sebumul excesiv de pe fata, deblocheaza porii, curata si restaureaza pielea, lasa pielea mata si luminoasa.

Datorita continutului de sulf organic si ulei de migdale aceasta crema are puternice proprietati antiseboreice si antioxidante, are un miros placut, este racoroasa, antiseptica. Desi creaza o pelicula protectoare la suprafata pielii impotriva murdariei, lasa porii sa respire.

CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT este foarte eficienta atat in tratarea acneei juvenile (la adolescenti ) cat si a acneei produsa de murdarie ( din cauza aerului poluat, stresului, emulgatorilor din alimente, s.a.).

Datorita compozitiei sale, aceasta crema nu provoaca uscarea excesiva si respecta nivelul optim de hidratare a pielii.

Specialistii Laboratoarelor DR. TEMT recomanda pentru cazurile de acnee mai severe un tratament regulat de 2 luni cu produsele din GAMA PURITY (sapunul, demachiantul, tonifiantul, peelingul, crema, masca, fiolele, tratamentul corector) combinat cu o dieta speciala (fara alimente prajite, fara coloranti, aromatizanti, conservanti s.a.), reducerea stresului, evitarea atingerii tenului cu mana, a stoarcerii cosurilor si punctelor negre, evitarea expunerii la soare si solar, renuntarea la anumite medicamente, protejarea pe cat posibil a tenului de expunerea lui la factori nocivi (praf, poluare, gudron, cosmetice uleioase pentru par si fata), tratarea unor boli si dezechilibre hormonale care favorizeaza aparitia acneei.

REZULTATELE SUNT GARANTATE CU TRATAMENTUL PROFESIONAL ANTIACNEE PURITY DR TEMT.

INGREDIENTE PRINCIPALE.

BIOSULF detine proprietati antiacneice, antiseptice, antiseboreice, antimicrobiene si antiinflamatorii fiind utilizat in produsele de ingrijire a parului si a pielii, inclusiv a pielii copiilor.

ACID SALICILIC, un ingredient cheie utilizat pentru tratamentul acneei, psoriazisului, negilor si altor probleme dermatologice.

Acidul salicilic deschide porii infundati si neutralizeaza bacteriile, exfoliaza pielea, determina celulele epidermei sa elimine toxinele, previne infundarea porilor si faciliteaza cresterea de celule noi.

MENTHOL, astringent, racoritor, este un compus organic obtinut din menta, o substanta cristalina, limpede sau de culoare alba cu proprietati antiiritante, reduce mancarimile, este un foarte bun anestezic local si descongestionant al tenului acneic.

ULEI DE MIGDALE DULCI, un ulei foarte hranitor, usor absorbit de piele, recomandat pentru toate tipurile de ten, combate inflamatiile, iritatiile si pruritul, contribuie la hidratarea si mentinerea supletii pielii.

Uleiul de migdale este foarte bogat in acizi grasi esentiali este recunoscut pentru redarea stralucirii naturale si aspectului tineresc al tenului. De asemenea este recunoscut pentru proprietatile sale emoliente, prevenirea imbatranirii tenului, reducerea ridurilor si combaterea cearcanelor.

SULF, cunoscut si utilizat de foarte mult timp in tratamentele medicale traditionale ale pielii, este o componenta de baza a cremelor folosite pentru tratarea eczemelor, acneei, psoriazisului, pecinginei si scabiei, actioneaza ca agent antibacterian si antiseptic.

GLICERINA, un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.

MOD DE UTILIZARE.

CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT este o crema profesionala de zi, dar se poate folosi si noaptea, recomandata in tratamentele cosmetice profesionale antiacneice in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu.

Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica in timpul tratamentului cosmetic antiacneic cu celelalte produse din GAMA PURITY DR. TEMT.

Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta poate fi aplicata ziua pe fata, gat si decolteu, in prealabil foarte bine curatate, in strat subtire, masandu-se cu miscari circulare pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE 60 ML - 95 RON; 250 ML - 149 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.
PREZENTARE I******************
MEMBRU
GRATUIT
I******************
29 804 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cosmetice profesionale - distribuitori produse cosmetice profesionale - magazin produse cosmetice profesionale

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREMA ANTIACNEE CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT

MASCA ANTIACNEE CU EXTRACT DE CASTRAVETE GINSENG SI ARGILA PURITY DR. TEMTMASCA ANTIACNEE CU EXTRACT DE CASTRAVETE GINSENG SI ARGILA PURITY DR. TEMT
MASCA ANTIACNEE CU EXTRACT DE CASTRAVETE...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 114
SAPUN ANTIACNEE CU ICHTAMOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMTSAPUN ANTIACNEE CU ICHTAMOL PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT
SAPUN ANTIACNEE CU ICHTAMOL PURITY CLEAR...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA PURITY ...
RON 29
FIOLE ANTIACNEICE 5 ML PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT CU EXTRACT DE ARNICA SI ACID SALICILICFIOLE ANTIACNEICE 5 ML PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT CU EXTRACT DE ARNICA SI ACID SALICILIC
FIOLE ANTIACNEICE 5 ML PURITY CLEAR COMP...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE ...
RON 75
PEELING ENZIMATIC ANTIACNEIC PENTRU TEN GRAS PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMTPEELING ENZIMATIC ANTIACNEIC PENTRU TEN GRAS PURITY CLEAR COMPLEX DR. TEMT
PEELING ENZIMATIC ANTIACNEIC PENTRU TEN ...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 124
TRATAMENT ANTIACNEIC CORECTOR PENTRU COSURI IMPERFECTIUNI SI PETE PE FATA CT TONER PURITY DR. TEMTTRATAMENT ANTIACNEIC CORECTOR PENTRU COSURI IMPERFECTIUNI SI PETE PE FATA CT TONER PURITY DR. TEMT
TRATAMENT ANTIACNEIC CORECTOR PENTRU COS...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA PURITY ...
RON 65
TONIFIANT  ANTIACNEIC CU ACID SALICILIC SI ARNICA PENTRU TEN GRAS PURITY DR. TEMTTONIFIANT  ANTIACNEIC CU ACID SALICILIC SI ARNICA PENTRU TEN GRAS PURITY DR. TEMT
TONIFIANT ANTIACNEIC CU ACID SALICILIC ...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA PURITY ...
RON 98
LOTIUNE DEMACHIANTA ANTIACNEICA CICATRIZANTA REPARATOARE PURITY CLEANSER DR. TEMTLOTIUNE DEMACHIANTA ANTIACNEICA CICATRIZANTA REPARATOARE PURITY CLEANSER DR. TEMT
LOTIUNE DEMACHIANTA ANTIACNEICA CICATRIZ...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. Curatarea ...
RON 98
MASCA ANTIACNEICA CU VITAMINE PENTRU TEN GRAS SQUALEN DR. TEMTMASCA ANTIACNEICA CU VITAMINE PENTRU TEN GRAS SQUALEN DR. TEMT
MASCA ANTIACNEICA CU VITAMINE PENTRU TEN...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. Alegerea unei ...
RON 132
CREMA REGENERANTA INFUSION COMPLEX DR. TEMTCREMA REGENERANTA INFUSION COMPLEX DR. TEMT
CREMA REGENERANTA INFUSION COMPLEX DR. T...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. CREMA ...
RON 136