Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Compania Marelvi a fost infiintata in anul 1995 cu capital exclusiv romanesc, activand in sectorul de retail si cunoscand o crestere economica constanta.
Incepand cu anul 2000 Marelvi s-a orientat catre marea distributie, identificand pe piata de electrocasnice oportunitatile ce au marcat dezvoltarea ulterioara a companiei.
Din anul 2005, Marelvi devine unic distribuitor in Romania al produselor Protecno si reprezentant al Merloni Progetti in Romania. Pentru inceput, Marelvi a oferit pentru comercializare aparate de aer conditionat, electrocasnice mici - aspiratoare, fier de calcat, cuptoare cu microunde, masini de cafea espresso, masini de inghetata pentru uz casnic, precum si produse si accesorii destinate ingrijirii personale.

Astazi, Marelvi se numara printre primii trei cei mai importanti distribuitori nationali de echipamente electronice si electrocasnice din Romania, la sfarsitul anului 2007 cifra de afaceri inregistrata fiind de aproximativ 45.000.000 EUR.

Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
3 553 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: distributie electronice - distributie nationala - distributie electrocasnice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MARELVI IMPEX SRL

Oferta firmei SC MARELVI IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu