Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Clientul nostru este pe primul loc.
Garantia succesului este asigurata de calitatea totala ceea ce asigura competitivitate.
Aceste principii constituie fundamentul firmei ISO DESIGN.

Energia este resursa indispensabila oricarei activitati umane. Accesul la resursele energetice implica cele mai mari costuri financiare, umane, materiale, si de mediu. Cererea de energie electrica este in crestere in lume.

De accea utilizarea unor surse alternative de energie regenerabila ( E - SRE ), devine tot mai importanta pentru lumea de azi. Aceste surse precum : energia solara, energia eoliana, hidroenergia, energia valurilor, energia geotermala, bioenergia ( biocombustibili sau biomasa ) practic nu se consuma si se numesc energii regenerabile alternative. Soarele este sursa de care depinde viata.

Soarele este cel mai mare furnizor natural de energie gratuita in cantitati nelimitate. Intensitatea medie a radiatiei solare este de : 1.200 - 1.350 kWh / m2 / an, deci aproximativ 3,5 kWh / m2 / zi !

In conformitate cu Noua Politica Energetica a Uniunii Europene elaborata in anul 2007, energia este un element esential al dezvoltarii la nivelul Uniunii si in aceeasi masura este o provocare in fata tarilor UE in ceea ce priveste impactul sectorului energetic asupra schimbarilor climatice, a cresterii dependentei de importul de resurse energetice precum si a cresterii pretului energiei.

In prezent, Uniunea Europeana este tot mai expusa la instabilitatea si cresterea preturilor de pe pietele internationale de energie, precum si la consecintele faptului ca rezervele de hidrocarburi ajung treptat sa fie monopolizate de un numar restrans de detinatori.

Unul dintre obiectivele stabilite in setul de documente care reprezinta Noua Politica a Comisiei Europene ( Directiva 2001 / 77 / CE ) isi propune cresterea ponderii energiei regenerabile de la mai putin de 7% in anul 2006, la 20% din totalul surselor de energie pana in 2020. Pe termen lung investitia in E - SRE este cea mai profitabila fiind sprijinita de UE prin Certificate Verzi.

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania, prin Legea 220 / 2008 modificata si completata prin Legea 139 / 2010 privind E - SRE, si-a propus obiective si masuri compatibile cu cele ale Uniunii Europene.

Astfel, obiectivul general propus de Romania in domeniul dezvoltarii sectorului energetic il constituie promovarea producerii E - SRE si acoperirea integrala a consumului intern de energie electrica in conditii de crestere a securitatii energetice a tarii, de dezvoltare durabila si cu asigurarea unui nivel corespunzator de competitivitate.

Cotele anuale obligatorii de E - SRE care beneficiaza de sistemul de promovare prin Certificate Verzi pentru perioada 2012 - 2020 sunt urmatoarele : 2012 - 12%, 2013 - 14%, 2014 - 15%, 2015 - 16%, 2016 - 17%, 2017 - 18%, 2018 - 14.4%, 2019 - 19,5%, 2020 - 20%. Cotele pentru 2021 - 2030 se vor stabili de ministerul de resort si nu vor fi mai mici decat cota stabilita pentru anul 2020.

Pretul curent mediu al energiei electrice ( pretul primit pentru vanzarea de energie din productie, fara Certificate Verzi ) este echivalentul a aproximativ 30 EUR / MWh.

Beneficiarul va realiza si venituri suplimentare, care urmeaza sa fie realizate din vanzarea de Certificate Verzi. Vor fi oferite, pentru fiecare MWh livrat in reteaua electrica nationala : 3 Certificate Verzi pentru energie hidro, biomasa si biogaz, 6 Certificate Verzi pentru energie solara, 2 Certificate Verzi pentru energie eoliana pina in 2017 inclusiv si 1 Certificat Verde pentru energie eoliana dupa 2017, iar valoarea unui Certificat Verde se incadreaza intre o valoare minima de tranzactionare, in limitele stabilite de ANRE ( Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Energie ), de 27 EUR si una maxima de 56 EUR ( Legea 220 / 2008 modificata si completata prin Legea 139 / 2010 ).

Evolutia ascendenta a industriei E - SRE din ultimii ani si dezvoltarea capacitatilor de productie din domeniu arata ca potentialul acestei piete se mentine la un nivel ridicat si prezinta un trend crescator.

Dezvoltarea a dus la cresterea cerintelor atat cantitativ cat si calitativ si totodata la diversificarea cererii in domeniu. Importanta este alegerea corecta a produselor prin obtinerea unui raport eficient pret / performanta, definit de servicii complete de consultanta, proiectare, instalare si mentenanta. Durata de viata a investitiilor in domeniu este 25 de ani.

SC ISO DESIGN SRL este un partener de incredere al multor companii de renume in domeniu din EU. De aceea va oferim consultanta si asistenta in domeniu, precum si sisteme complete de produse pentru E - SRE.

Apelati cu incredere la serviciile SC ISO DESIGN SRL, veti economisi timp si bani si veti avea siguranta detinerii energiei fara intreruperi la un randament maxim, datorita produselor originale, livrarilor prompte, instalarii, mentenantei, consultantei si nu in ultimul rand preturilor convenabile !

In cazul in care va putem oferi detalii suplimentare, va rog sa ne contactati telefonic la numerele afisate sau pe email. Exprimandu-mi optimismul in ceea ce priveste posibilitatea unei colaborari, va multumim anticipat pentru atentia pe care ne-o veti arata.

Cautam colaboratori, distribuitori !

Cu respect,

SC ISO DESIGN SRL IASI
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
6 894 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: energie - regenerabila - fotovoltaic

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ISO DESIGN SRL

Pachet Promotional Design SpecializatPachet Promotional Design Specializat
Pachet promotional design specializat
Pachet Promotional Design Specializat Consultanta pentru stabilirea identitatii Conceptie grafica pentru ...
Intermedieri achizitii masini unelte si utilajeIntermedieri achizitii masini unelte si utilaje
Intermedieri achizitii masini unelte si utilaje
ISO DESIGN va ofera servicii de intermedieri achizitii masini unelte si utilaje, instalare, consultanta, mentenanta la ...
Proiectare scule aschietoareProiectare scule aschietoare
Proiectare scule aschietoare
Proiectare scule aschietoare specializate pentru prelucrarea lemnului si a metalelor Consultanta tehnica PAUL ...
Programare CNCProgramare CNC
Programare cnc
Servicii programare masini unelte si centre de prelucrare CNC PAUL SACALUS VADUVA SC ISO DESIGN SRL IASI ...
Ferestre si usi termopan din lemnFerestre si usi termopan din lemn
Ferestre si usi termopan din lemn
Consultanta tehnica, industria mobilei, ferestre si usi termopan din lemn, scule aschietoare specializate PAUL ...
Activitati de inginerie si consultanta tehnicaActivitati de inginerie si consultanta tehnica
Activitati de inginerie si consultanta tehnica
Consultanta tehnica, design, proiectare asistata, tehnologii executie, Instalari si mentenanta masini unelte si centre ...
Design specializatDesign specializat
Design specializat
Identitate de firma, Campanii publicitare, Promovare, Logo design, Materiale publicitare, Cataloage, Prezentari media, ...