Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Cine suntem noi? Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si are ca obiecte de activitate administrarea si intretinerea cladirilor, dezinsectia si deratizarea, amenajari interioare si exterioare. Insa lucrul la care ne pricepem cel mai bine sunt serviciile de curatenie. Puteti oricand sa ne contactati pentru informatii despre produsele noastre. Va raspundem cu placere.

Cine sunt clientii nostri? Detinem un portofoliu de 97 de clienti in Bucuresti, Targoviste si Cluj. Clientii nostri beneficiaza de diferite tipuri de servicii oferite de noi. In viitorul apropiat ne vom extinde in Constanta si Brasov. Avem intentia sa ajungem la un numar de 30 de clienti pe locatie.

Ce alte servicii oferim? In prezent, datorita evolutiei ascendente, acoperim si alte segmente de piata, cum ar fi servicii de secretariat-receptie, solutii administrative.

Ce e de retinut? In permanenta cautam noi solutii care ar putea veni in sprijinul clientilor nostri. In plus, pentru a evita evenimente neplacute, firma beneficiaza de o polita de asigurare impotriva daunelor in valoare de 100.000 euro.

Cum realizam performanta? Compania noastra contribuie la investitia deja existenta a clientului prin servicii optime si de calitate. Datorita faptului ca fiecare client este unic in felul lui, oferim o varietate de servicii ce vine in ajutorul oricarei companii si care face posibila centralizarea comenzilor catre un singur furnizor.

De ce ne-ati alege pe noi? Noi va oferim o metoda de a va proteja investitiile si de a mentine un aspect civilizat in locul in care va desfasurati activitatea.

Care este garantia oferita de noi? Incepand cu data de 01.06.2006 am obtinut certificarile ISO 9001 si ISO 14001, certificate care garanteaza calitatea serviciilor prestate de compania noastra. Asteptam sa ne contactati cat de curand pentru informatii suplimentare.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
4 048 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: administrare spatiu - curatenie intretinere - servicii curatenie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DAROM IMPEX SRL

Servicii resurse umaneServicii resurse umane
Servicii resurse umane
Recrutare & Selectie De la inceputul activitatii noastre in acest domeniu, am format o baza de date din care putem ...
Servicii aprovizionareServicii aprovizionare
Servicii aprovizionare
Cu ocazia anumitor evenimente veti dori sa oferiti cadouri, sa organizati mici festivitati sau petreceri sau poate aveti ...
Dezinsectie, dezinfectie, deratizareDezinsectie, dezinfectie, deratizare
Dezinsectie, dezinfectie, deratizare
Deratizarea previne si combate transmisia unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact.( pentru combaterea ...
Mici amenajari interioareMici amenajari interioare
Mici amenajari interioare
Amenajari interioare Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, am introdus in oferta noastra mai multe servicii ce ...
Servicii de curatenie post-constructorServicii de curatenie post-constructor
Servicii de curatenie post-constructor
*maturarea uscata a pardoselilor (marmura, granit, linoleum, gresie) cu matura antistatica (MOP) sau maturarea umeda cu ...
Serviciu de curatenie periodicaServiciu de curatenie periodica
Serviciu de curatenie periodica
* intretinerea pardoselilor prin spalare cu aparatura profesionla, cu detergenti speciali; * intretinerea ...
Serviciu de curatenie zilnicaServiciu de curatenie zilnica
Serviciu de curatenie zilnica
* aspirarea mochetelor cu aparatura electrica profesionala, scoaterea petelor; * maturarea uscata a pardoselilor ...
SC DAROM IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN