Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Firma DOXAR GRUP a fost infiintata in anul 1993.
In 1999 incepe productia de case pentru gradina, produs destinat exclusiv pentru piata din Germania. Din 2001, datorita retehnologizarii s-a obtinut o crestere a capacitatii de productie precum si o diversificare a acesteia, realizand case de dimensiuni mai mari., case de vacanta, case de locuit precum si alte constructii din lemn: foisoare, garaje, terase acoperite, adaposturi pentru animale, etc.

In anul 2002 a fost achizitionata o linie specializata pentru productia de tamplarie din lemn stratificat, OKOMA-GERMANIA. Producecasa lemnm ferestre si usi din lemn stratificat atat pentru echiparea caselor destinate exportului cat si pentru clientii interni.
Din 2004 am inceput productia de case panelizate pe structura din lemn. Avand in vedere lipsa standardelor pentru aceste constructii, societatea noastra a devenit membru al Asociatiei romane pentru promovarea constructiilor de locuinte cu tehnologii rapide de executie a�� APROCOR, toate constructiile pe care le realizam avand la baza standardele elaborate de acest organism.
In anul 2006 DOXAR GRUP a obtinut certificarea in managementul calitatii conform standardului ISO 9001:2000, protectiei mediului conform standardului ISO 14001:2005 si managementul sanatatii si securitatii ocupationale conform standardului OHSAS 18001:1999 9001:2000.
In prezent colectivul DOXAR GRUP este format din 68 de persoane cu o medie de varsta de 27 ani, ceea ce ne face sa fim optimisti in ceea ce priveste abordarea viitorului si a exigentelor europene.
De ce sa alegeti DOXAR GRUP ?



A» pentru ca ne recomanda experienta si calitatea produselor

A» pentru ca ne recomanda un numar mare de clienti

A» pentru ca am investit sa stim si stim sa facem bine

A» pentru ca vrem si facem tot posibilul sa avem clienti multumiti
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 700 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case din lemn - terase - foisoare

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. DOXAR GRUP S.R.L

Oferta firmei S.c. Doxar Grup S.r.l nu contine nici un produs sau serviciu
S.C. DOXAR GRUP S.R.L ESTE INSCRISA IN