Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Firma BIO TECH este specializata in reparatii speciale si impermeabilizari ale bazinelor de apa, cuvelor filtrelor, rezervoarelor, tratarea in profunzime a crapaturilor (spume poliuretanice injectate sub presiune inalta).
Firma BIO TECH este aplicator autorizat al mortarelor speciale, al spumelor poliuretanice, a membranei polyurea si membranei elastomerice, folosite in vederea impermeabilizarii. Totodata pentru oferirea serviciului complet, executam si inspectii video in conducte si spatii greu accesibile.
Scurta descriere a produselor/serviciilor
Descriere produse

Mortare speciale polimerice (in functie de domeniu, se folosesc diferite tipuri de mortare de impermeabilizare sau reparatii) spre exemplu:
- un mortar/pelicula bicomponent, ciment/elastomer utilizat pentru hidroizolarea si impermeabilizarea betonului, a betonului armat, a tencuielilor standard si a tencuielilor pe baza de ciment, sau a structurilor de zidarie de caramida. Creat pentru a proteja constructiile din beton armat impotriva carbonatarilor si a clorarilor si ca substrat pentru pelicule protectoare (vopseluri/pelicule hidroizolante).
Folosit pentru hidroizolarea bazinelor de apa potabila, a rezervoarelor, digurilor, baraje, canalizarilor si apeductelor.
- un tratament chimic unic creat pentru a garanta impermeabilitatea si protectia betonului impotriva infiltrarii apei in pori si capilare.

Spume poliuretanice (in functie de domeniu se folosesc spume cu cantitati diferite ale componentilor chimici)
- un produs hidroizolator monocomponent, ideal pentru a fi folosit in scopul etansarii fisurilor/crapaturilor/defectelor de turnare in beton si zidarii.
In reactie cu apa, produsul se transforma intr-o spuma poliuretanica rigida (usor flexibila). Se aplica prin injectare, folosind o pompa de injectie monocomponenta, capatand imediat consistenta dupa aplicare.
Membrana elastomerica
- polyureea este o membrana elastomerica ce se aplica prin pulverizare la cald, formand un invelis impermeabil aderand pe orice suprafata si avand proprietati mecanice deosebite (elongatie 400%)
Scurta descriere a serviciilor

- Aplicarea produselor prezentate anterior prin metode speciale si folosind echipamente speciale, cu personal specializat si autorizat de producatori.
- Inspectia video a conductelor si rezervoarelor
- Comercializare sisteme si accesorii pentru inspectii video in conducte
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
11 377 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: injectii spume rasini poliuretanice pentru - membrane hidroizolatoare polyurea si mortare de - inspectii video CCTV

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BIO TECH SRL

Membana hidroizolanta polyureaMembana hidroizolanta polyurea
Membana hidroizolanta polyurea
Polyurea este o membrana poliuretanica bicomponenta, impermeabila, elastica si pulverizata fierbinte cu urmatoarele ...
Inspectii video CCTVInspectii video CCTV
Inspectii video cctv
CARACTERISTICILE ROBOTULUI CCTV - Flexibilitate -Robotul Inspector 131 este conceput pentru operarea in conducte cu ...
Aplicare membrane hidroizolanteAplicare membrane hidroizolante
Aplicare membrane hidroizolante
Hidroizolarea structurilor de beton ...
Impermeabilizare structuri de betonImpermeabilizare structuri de beton
Impermeabilizare structuri de beton
TEHNOLOGII NOVATOARE PENTRU IMPERMEABILIZAREA REZERVOARELOR SI BAZINELOR STATIILOR DE TRATARE APA POTABILA SI APA UZATA ...
Injectii rasini epoxidiceInjectii rasini epoxidice
Injectii rasini epoxidice
TEHNOLOGII NOVATOARE PENTRU REPARAREA SI TRATAREA CRAPATURILOR IN BETON Inainte de proiectarea solutiei profesionale ...