Inscrie firma »

M***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare M***********************

Firma Moreno Macchine Utensili din Italia a deschis in Romania, in aprilie 2008, firma Moreno Masini Unelte Srl, cu scopul extinderii sale pe piata romaneasca a masinilor-unelte de inalta tehnologie.

Moreno Masini Unelte Srl si-a initiat activitatea prin crearea unui departament de service format dintr-un inginer eletronist si trei mecanici cu experienta in instalarea si repararea masinilor-unelte. Firma noastra este acum in gradul de a oferi clientilor sai intreaga asistenta tehnica necesara si un service de inalta calitate.
In august 2008 Moreno Masini Unelte s-a bucurat de recunoastere, devenind dealer in Romania pentru masinile-unelte cu control numeric computerizat Mori Seiki.

Bazandu-ne pe experienta firmei-mama si pe o marca de prestigiu international cum este Mori Seiki, pe forta acestei companii globale in ceea ce priveste capacitatea de a oferi orice piesa de schimb in numai 24 de ore si o garantie pentru masini de 2 ani (indiferent de numarul de schimburi in care se foloseste masina), Moreno Masini Unelte Srl are capacitatea de a veni in intampinarea oricarei cerinte a clientilor nostri!

Mori Seiki este o marca de prestigiu internationala recunoscuta prin Calitate, Fiabilitate, Robustitate, Precizie, Viteza mare de prelucrare si Productivitate sporita - acestea sunt caracteristicile Tehnologiei Pure Mori Seiki.
Mori Seiki este o companie mondiala care are deschise la ora actuala in lume peste 60 de centre pe toate continentele. Productia masinilor unelte se face exclusiv in Japonia in fabricile proprii, ajungand in anul 2008 la un numar de 8.291 de masini-unelte.
Mori Seiki este renumita prin diversitatea masinilor-unelte oferite:
- strunguri CNC universale si multi-ax
- centre de prelucrare CNC orizontale si verticale cu 3-4 axe
- centre de prelucrare CNC orizontale si verticale cu 5 axe.
Mori Seiki pune un accent deosebit pe cercetare, astfel 9% din profit este investit in cercetare pentru crearea continua de modele imbunatatite care sa vina permanent in intampinarea cererii de piata si/sau a clientilor reusind astefel sa devina o forta motoare a activitatii de productie mondiala.
In anul 2007 Mori Seiki a creat 9 modele noi de masini-unelte iar in anul 2008 a creat alte 12 modele de masini si 11 modele software.
In centrul european de training din Stuttgart Technical Center clientii, angajatii si partenerii de afaceri din intreaga Europa au ocazia de a beneficia de training de inalta clasa.

Moreno Macchine Utensili comercializeaza de mai bine de 25 de ani in zona Emilia Romagna si in provinciile Mantova, Pesaro si Ancona masini-unelte pentru aschiere si masini-unelte pentru prelucrarea tablei, bucurandu-se in decursul anilor de o continua extindere.

Firma Moreno ofera propriilor clienti o gama completa de produse si servicii care pun accent pe calitatea procesului pro-si post-vanzare. Echipa Moreno Macchine Utensili este formata din 50 de tehnici: electronici, mecanici si tehnologi de productie.
70% din valoarea facturata corespunde vanzarilor de masini unelte de aschiere, printre care freze si strunguri cu control numeric, centre de prelucrare CNC orizontale si verticale , restul de 30% revenind vanzarilor masinilor-unelte pentru deformarea tablei si profilelor, preselor de indoire, masinilor de poansonat, masinilor laser, atat cu control numeric cat si traditionale.
PREZENTARE M***********************
MEMBRU
GRATUIT
M***********************
6 866 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: strung multiax - strunguri CNC - centre de prelucrare CNC

ULTIMELE PRODUSE ALE MORENO MASINI UNELTE SRL

Centre de prelucrare orizontaleCentre de prelucrare orizontale
Centre de prelucrare orizontale
Centre de prelucrare orizontale. Centrul de prelucrare orizontal de inalta eficienta, ideal pentru productia de ...
Centre de prelucrare verticaleCentre de prelucrare verticale
Centre de prelucrare verticale
Un centru de prelucrare vertical cu o inalta precizie de prelucrare si o remarcabila reglare. Centrul de prelucrare ...
Centru de strunjire multi-axCentru de strunjire multi-ax
Centru de strunjire multi-ax
Centrul de strunjire multi-ax Mori Seiki. Un nou standard pentru ciclurile de productie ce permite o integrare ...
Strung CNCStrung CNC
Strung cnc
Cea mai buna gama din industria strungurilor CNC de inalta performanta. Precizie si rigiditate superioara, o perfecta ...
Strung CNC NL 2500 MC/700Strung CNC NL 2500 MC/700
Strung cnc nl 2500 mc/700
SERIA NL - Strung CNC NL 2500 MC/700 Strunguri CNC rigide si precise. BMT = turela motorizata. Structura ...
Centru de prelucrare vertical DuraVertical 5080Centru de prelucrare vertical DuraVertical 5080
Centru de prelucrare vertical duravertical 5080
Face parte din Seria Dura produsa de compania MORI SEIKI care incorporeaza durabilitatea si flexibilitatea masinilor ...