Inscrie firma »
 

Prezentare H*******

HELINICK este un integrator care ofera solutii la cheie si servicii de cea mai buna calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

Oferim printre altele si sisteme de stingere incendiu cu ARGONITE, FM 200, NOVEC 1230.

Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona solutiilor pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

Profesionalismul, spiritual de echipa si ideile aplicate consecvent au situate si mentinut Helinick printer liderii pietei de securitate si siguranta electronica.

SISTEME DE DETECTIE SI AVERTIZARE INCENDIU: Solutiile furnizate de HELINICK se adreseaza unor spatii de dimensiuni variabile, incepand cu mici birouri si terminand cu grupuri de cladiri in care toate centralele sunt interconectate intr-un singur sistem.

SISTEME DE STINGERE INCENDIU : HELINICK asigura stingerea unui eventual incendiu cu ajutorul a trei tipuri de solutii, pentru spatii populate, total inundate.

ARGONITE este un gaz inert presurizat (imbuteliat) la 150, 200 si 300bari, nu distruge stratul de ozon, nu corodeaza, nu este toxic, nu conduce electric. Calculat in functie de volumul camerei, se folosesc mai mare de butelii, ducand la o ocupatie de 15% din suprafata acestuia. Datorita presiunii mari necesita camera special pentru depozitare.

FM 200 este un gaz compus adus in stare lichida la o presiune de 25 bari, nu are culoare,miros, nu conduce electric si nu este toxic, nu distruge stratul de ozon. Se poate folosi o singura butelie asigurand un volum de peste 200mc. La aceste doua solutii timpul de viata in atmosfera, este de cateva zeci de ani.

NOVEC 1230 este un lichid folosit in suprimarea focului, fara miros, culoare, nu conduce electric , nu este toxic si nu distruge stratul de ozon, stocat in butelii de 25 bari, avand avantajul ca are un timp mediu de viata de numai 5 zile.
PREZENTARE H*******
MEMBRU
GRATUIT
H*******
5 245 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sisteme de stingere incendiu - FM 200 - NOVEC 1230

ULTIMELE PRODUSE ALE HELINICK

Sonorizare, adresare publica si evacuareSonorizare, adresare publica si evacuare
Sonorizare, adresare publica si evacuare
HELINICK are o solutie pentru orice , de la echipamente simple pentru companii si sali mici de conferinta, prin sisteme ...
Interfonie si videointerfonieInterfonie si videointerfonie
Interfonie si videointerfonie
Sistemul de interfonie/videointerfonie reprezinta un pas major in securizarea spatiilor. Accesul persoanelor in ...
Detectie si semnalizare efractieDetectie si semnalizare efractie
Detectie si semnalizare efractie
Intra in atributiile noastre pastrarea musafirilor nedoriti afara, in timp ce musafirii autentici si angajatii trebuie ...
Sisteme de Control AccesSisteme de Control Acces
Sisteme de control acces
Odata cu avansul tehnologic inregistrat de diversele componente ale unui sistem de control acces acesta a devenit un ...
Sisteme cctvSisteme cctv
Sisteme cctv
Aparitia tehnologiei digitale a schimbat substantial orientarea si eficienta tehnologiei TVCI, aceasta reprezentand una ...
Sisteme de stingere incendiuSisteme de stingere incendiu
Sisteme de stingere incendiu
Sistemele fixe de stingere incendiu asigura un raspuns imediat la foc. Cel mai des folosite sunt sistemele gazoase cu FM ...