Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

S.C. Pizza al Forno S.R.L. are ca obiect principal de activitate productia cuptoarelor prefabricate de pizza la foc cu lemne.

Datorita experientei acumulate in decurs de 15 ani in productia de cuptoare de pizza la foc cu lemne si a instruirii pizzerilor, dar nu in ultimul rand datorita lipsei totale pe piata romaneasca a unei firme specializate in dotarea pizzeriilor, in anul 2007 am demarat o afacere care sa vina in intampinarea proprietarilor de pizzerii, oferindu-le acestora pe langa cele mai competitive cuptoare din Europa si utilaje, accesorii, consumabile pentru cuptoare, retete de pizza si fotografii (pentru pliante, flayere, brosuri, meniuri etc.), plus training complet in vederea unei bune desfasurari a activitatii in pizzerii.

Incepand cu anul 2007 am completat oferta noastra de cuptoare, ajungand ca in prezent sa oferim cea mai larga gama existenta pe piata europeana, gama care cuprinde atat cuptoare profesionale cat si cuptoare sau gratare pentru casa si curte.

\"Pizza al Forno\" este brandul care a contribuit decisiv la promovarea pizzei coapte la cuptor cu lemne in Romania, dovada fiind cele aproximativ 2.000 de cuptoare si cei aproximativ 3.000 - 4.000 de pizzeri care lucreaza zilnic la cuptoarele \"Pizza al Forno\".
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 512 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cuptor pizza - cuptoare pizza - cuptoare pe lemne

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PIZZA AL FORNO SRL

Cuptorul profesional "Pizza al Forno"Cuptorul profesional "Pizza al Forno"
Cuptorul profesional "pizza al forno"
Acest cuptor reprezinta varful de gama pentru cuptoarele produse de noi, fiind rezultatul experientei noastre de peste ...
SC PIZZA AL FORNO SRL ESTE INSCRISA IN