Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Hostel ***

Hostel ***

Tip produs: cazare ploiesti | cazare valea prahovei | cazare prahova
Producator: Hostel***
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Hostel ***

Fa-ti vacanta sau week-end-ul o experienta de neuitat! Savureaza traditia si confortul unui hostel de 3 stele si bucura-te de o atmosfera dinamica si eleganta!

Amplasat intr-o zona pitoreasca de deal, cu un climat moderat si cu cele mai insorite zile din an, Hostel*** Agatha Christie este pregatit oricand sa-si primeasca oaspetii. Noi suntem gazda ideala pentru toti cei ce doresc sa evadeze in natura, liniste, dar iubesc confortul.

Ce aduce nou Hostel***-ul Agatha Christie ?.........promoveaza conceptul modern de wellness imbinat cu turismul rural. Noi am creat o locatie turistica unde va ajutam sa va simtiti mai bine, sa aratati mai bine si sa beneficiati de o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Wellness inseamna vitalitate, sanatate, functionarea perfecta a organismului, o stare buna psihica si sociala, un corp frumos. Inseamna sa aveti o atitudine pozitiva fata de viata, inseamna sa fiti optimist si sa aveti energie pentru a realiza ceea ce va doriti. Inseamna sa va treziti, simtindu-va minunat.
Hostel*** Agatha Christie este locul ideal unde va puteti regasi, care va trezeste simturile, va dezvolta intuitia si va ofera o stare generala de bine. Nu exista un loc mai bun unde sa va odihniti decat camerele de la. Hostel***-ul Agatha Christie Decorul imbina traditionalul cu modernul, creand o atmosfera primitoare si un refugiu ideal departe de stresul cotidian.
Cele 9 camere sunt aranjate si echipate, astfel incat, sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti clienti. Toate camerele sunt dotate cu cablu TV, minibar, prosoape de baie, accesul gratuit la sitemul de internet HI-FI, masa de tenis, sunt doar cateva din serviciile incluse, de care puteti beneficia oricand.

Pretul este de 50 ron/pers/zi
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 209 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hostel - cazare - cazare valea prahovei

PRODUSE ASEMANATOARE CU HOSTEL ***

Cazare in regim de afaceriCazare in regim de afaceri
Cazare in regim de afaceri
Fa-ti vacanta sau week-end-ul o experienta de neuitat! Savureaza traditia si confortul unui hostel de 3 stele si ...
HOSTEL *** - PRODUSE SIMILARE