Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Solutii complete pentru echipamente de ridicat
Service cu acoperire la nivel national
Parc de stivuitoare pentru inchirieri


Societatea Carpatlift si-a inceput activitatea in anul 1999, cu servisarea de stivuitoare. Datorita unui management performant si a unei echipe de profesionisti, Carpatlift a devenit in scurt timp unul dintre liderii din domeniu. Firesc, a urmat extinderea activitatii, iar domeniul ales a fost vanzarea, servisarea si inchirierea stivuitoarelor.

Incepand cu anul 2007, Carpatlift a devenit unic importator in Romania a echipamentelor de ridicat Yale. Marca Yale apartine grupului NACCO MATERIAL HANDLING GROUP care produce si echipamentele de ridicat marca Hyster. Din motive tehnice, Carpatlift a decis sa reprezinte marci precum Clark, OMG, Pramac, Baoli si Heli care din punct de vedere tehnic se potrivesc mai bine cerintelor pietei romanesti.

In acest moment, SC Carpatlift devenit dealer multi-brand de echipamente de ridicat, in portofoliul firmelor reprezentate in Romania aflandu-se Clark, OMG, Pramac, Baoli si Heli, dar si alte marci in functie de preferintele, nevoile, bugetele si particularitatile fiecarui client. De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor si partenerilor nostri care utilizeaza echipamente electrice, Carpatlift a devenit distribuitor al producatorului Italian de baterii de tractiune Midac.

Astfel, Carpatlift este acum in masura sa ofere solutii complete in domeniul echipamentelor de ridicat care pot rezolva orice aplicatie in ceea ce priveste depozitarea si manipularea materialelor in orice locatie din tara.

Misiunea Carpatlift:
satisfacerea clientilor prin produse de cea mai buna calitate si interventii cu persoane calificate;
cresterea continua a eficientei;
solutionarea efectiva a problemelor partenerilor nostri.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
535 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VANZARI SI INCHIRIERI STIVUITOARE - SERVICE STIVUITOARE - PIESE STIVUITOARE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CARPATLIFT SRL

Oferta firmei SC CARPATLIFT SRL nu contine nici un produs sau serviciu