Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Firma Data Consult SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii tehnologice moderne pentru firmele romanesti care activeaza in domeniul prelucrarii tablelor. Am inceput astfel colaborarea ca reprezentanti ai firmelor EUROMAC SpA. - producator de masini CNC de stantat tabla, cu firma olandeza SAFAN - producator de abkanturi servoelectrice si hidraulice si ghilotine hidraulice CNC.

Ca urmare a colaborarilor de succes cu acesti parteneri externi, si alti producatori de utilaje cu renume in domeniul prelucrarii tablelor si-au aratat interesul de a fi reprezentati de noi in Romania. In momentul de fata DATA CONSULT activeaza ca reprezentant sau agent unic in Romania al urmatoarelor firme producatoare de utilaje cu comanda numerica pentru prelucrarea tablelor:

* EUROMAC SpA Italia - masini CNC de stantat tabla, masini de decupat colturi.
* SAFAN BV Olanda - abkanturi CNC servoelectrice si servohidraulice si ghilotine servohidraulice.
* PRIMA INDUSTRIE SpA Italia - masini CNC de debitat cu laser 2D si 3D, masini de sudat cu laser 2D si 3D.
* FINN POWER Oy. - Finlanda - masini independente si centre complexe de stantat, indoit si debitat, masini combinate laser/stantare
*


ServiciiDeoarece intelegem complexitatea prelucrarii tablelor cu tehnologiile moderne pe care le distribuim, va oferim servicii gratuite de consultanta pentru alegerea utilajelor sau a tehnologiilor cele mai potrivite pentru aplicatiile dumneavoastra.

Avand un parteneriat strans cu firma LANG & SIN SRL care este distribuitor de scule si consumabile pentru utilajele vandute de DATA CONSULT va oferim de asemenea consultanta si in ceea ce priveste alegerea sculelor si a accesoriilor astfel ca in final sa puteti avea o solutie completa la cheie pentru realizarea productiei dumneavoastra in cele mai bune conditii de calitate si productivitate.

Va invitam sa parcurgeti paginile site-ului nostru, unde cu siguranta veti gasi informatii extrem de utile, si va rugam sa nu ezitati in a ne contacta pentru orice informatii suplimentare de care veti avea nevoie.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
576 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: utilaje pentru prelucrarea tablelor - masini de stantat - centre se stantare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DATA CONSULT SRL

Oferta firmei Sc Data Consult Srl nu contine nici un produs sau serviciu