Prezentare Paulsen ceai negru English Breakfast
Paulsen ceai negru English Breakfast
Cultivarea ceaiului negru
India, China si Sri Lanka sunt principalii furnizori de ceai negru, de asemenea in Africa sunt anumite regiuni in care se cultiva ceai negru de calitate superioara. Din ce in ce mai mult se reproduc plantele de ceai in gradini din zonele traditionale cum ar fi Darjeeling , Assam sau Ceylon. O gradina de ceai in Darjeeling , India , de exemplu , are o dimensiune medie de 600 - 800 de hectare si anual aduce 100.000 la 200.000 kg de ceai frunze. Deoarece culegatorii trebuie sa fie foarte atenti , este nevoie de opt ore de lucru pentru un kilogram de ceai.
Diversitatea gustului
Sortimentele, diferite ca origine, variate ca gust, in functie de zona de productie (Darjeeling , Ceylon sau Assam). Bautura calda preparata din frunze de ceai fermentate sau oxidate, poate fi servit elegant in mod traditional sau cu diverse adaugiri. Britanicii apreciaza Earl Grey cu lapte, in timp ce in Orient se consuma cu bomboane sau crema. Paulsen Tee ofera o varietate de ceaiuri.
English Breakfast - originea denumirii
Aceasta bautura fierbinte aromata, amestec de ceai negru, este consumata frecvent de britanici dimineata pentru a-si incepe energic ziua, de aici vine si numele. Acest ceai se serveste cu un strop de lapte, dupa traditia englezeasca.
English Breakfast - cultivare, recoltare si fabricatie
Amestec de mai multe ceaiuri atent selectionate din diferite regiuni ale lumii. Pentru English Breakfast se folosesc ceaiuri din Assam, (India), Sri Lanka si Kenya.Ceaiul negru nobil are o aroma bogata si puternica si se serveste cu miere, zahar, crema sau cateva picaturi de suc de lamaie. Acest tip de ceai se serveste in mod traditional cu lapte, insa de multi ani, in Anglia, exista o dezbatere pe aceasta tema, daca laptele ar trebui turnat primul inaintea ceaiului sau adaugat la sfarsit peste ceai. Aceasta problema persista si in prezent.
Preparare: clatiti ceainicul cu apa fierbinte pentru preincalzire, adaugati o lingurita cu varf de ceai la o cana, apoi turnati apa fierbinte (95-100 grade Celsius), lasati sa infuzeze 3-5 minute.
Ceai negru fin, cu o aroma puternica si persistenta.
Ingrediente: ceai negru
Greutate: 100g
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: