Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

SC BAZALT TRANSILVANIA S.R.L exista pe piata din Cluj din aprilie 2008 si are ca obiect de activitate amenajari interioare si exterioare avand ca material de baza piatra naturala (granit, marmura, piatra calcaroasa etc.) si compozite.
Compania realizeaza lucrari precum: placaje pe orizontal si vertical (inclusiv pe structuri ventilate), trepte, orice tip de pavaje (venetian, piatra cubica, dale, etc.), bucatarii si bai (inclusiv blaturi si incastrari obiecte sanitare in piatra), seminee, etc.
La cererea clientului executam si proiecte de complexitatate ridicata.

SC BAZALT TRANSILVANIA S.R.L este si distribuitor de orice tip de piatra (avem colaborari cu mai multe companii mari din tara si din strainatate, ceea ce ne permite sa distribuim orice material solicitat), adezivi, solutii de tratament si protectie.
Fondatorii companiei au experienta indelungata in domeniul pietrei, care pentru ei reprezinta in egala masura o meserie si o pasiune.

Echipa nu este numeroasa, ceea ce ne permite sa fim dinamici, flexibili si transparenti in relatia cu clientul. Feedback-ul din partea clientului pe parcursul fiecarei etape a lucrarii este foarte important pentru noi, iar serviciile oferite de noi in domeniul pietrei sunt complete.
Clientii nostri sunt companii si persoane fizice care cauta profesionalism, servicii speciale si un produs finit iesit din comun.
Cu noi, clientii au parte de servicii de inalta calitate pentru care considera ca merita sa investeasca
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
786 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piatra - granit - marmura

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BAZALT TRANSILVANIA SRL

Oferta firmei SC Bazalt Transilvania SRL nu contine nici un produs sau serviciu