Inscrie firma »
Temosemineu

Temosemineu

Tip produs: termosemineu | incalzire | amanajari interioare
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Temosemineu

Termoseminee - Ce sunt si la ce se folosesc.

Materialele de constructie pentru termoseminee pot varia de la placi de ghips pana la caramida sau tabla metalica. Termosemineele au un aspect rustic modern, dar dupa preferinta se poate si integra in decorul incaperii. Caracteristica esentiala a acestor termoseminee este un produs care protejeaza mediul inconjurator deoarece emisiile de monoxid de carbon emanate in atmosfera fiind dintre cele mai reduse care respecta riguros ultimele normele Europene.

Detalii despre termoseminee:
Costruirea de termoseminee ofera o ambienta de vis in acelas timp ce si functioneaza eficient, ecologic si economic. Caldura se distribuie in toata casa datorita integrari in sistemul de incalzire si conectarii caminului la tancul de acumulare. Termosemineele sunt rezultatul unui proces de productie adecvat sistemului de management al calitatii. Termoseminee-le sunt un supliment ideal si foarte profitabil pentru sistemele de incalzire cu panori solare, pompe de caldure, incineratoare de lemn sau peleti.

Montarea de termoseminee se monteaza usor in orice incapere cu acces la cos de evacuare. Caminul se monteaza stabil la locul ales. Teava de evacuare se cupleaza la horn dupa care urmeaza integrarea acestuia cu sistemul hidraulic de incalzire a locuintei. Se livreaza complet, cu kit de conectare la horn, cu clapa de tiraj, kit de curatarea semineului, mecanisme de siguranta, termometru, si termostat fum/gaz.

Montarea de termoseminee:
Aceste termoseminee pot fi instalate in interiorul unui semineu preexistent, de dimensiuni potrivite, sau poate fii instalat singur. Acestea sunt termoseminee care optimizeaza costurile incalzirii domestice si reusesc sa garanteze un raport (randament maxim/consum redus) foarte ridicat. Din motive de siguranta, se construieste in jurul acestuia, din materiale neinflamabile. Se folosesc materiale pentru o simpla constructie si pentru infrumusetarea aspectului semineului si al incaperii.

Livrarea termosemineelor:
Acest tip de termoseminee se livreaza asamslate. Corp din metal, Usa din sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate si cu mecanizm de blcare. In interior este izolat cu placi termorezistente in concordanta cu normele europene. Montarea si instalarea de termoseminee se face de catre un instalator competent si respectand normele de constructie si siguranta prevazute de producator
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
9 412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: panouri solare - pompe de caldura - incalzire prin pardoseala

PRODUSE ASEMANATOARE CU TEMOSEMINEU

Incalzire prin pardosealaIncalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
OptiHeat Sistem de incalzire prin pardoseala Consum mic de energie Siguranta in functionare Instalare simpla ...
Tanc de acumulareTanc de acumulare
Tanc de acumulare
Tanc de acumulare ExoTank VPS Perspectiva de viitor pentru necesarul de caldura al intregii cladiri - EXOTANK VPS ...
Pompe de calduraPompe de caldura
Pompe de caldura
AVANTAJE: Costuri mici pentru intretinere si service (durata de viata de peste 20 ani) Sunt realizate din inox si ...
Panouri solarePanouri solare
Panouri solare
Colectoare Plane S/SU Sunt colectoare cu o foarte buna capacitate de absorbtie, destinate incalzirii apei menajere, ...