Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Matematica clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.

Matematica clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.

Producator: Editura Niculescu
 

Prezentare Matematica clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.

Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA



Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica pentru clasa a IX-a si este un auxiliar extrem de util atat elevilor, cat si profesorilor, de-a lungul intregului an scolar, avand o structura speciala, completa, cu un pronuntat caracter practic.



Tratarea fiecarei teme din programa debuteaza cu un breviar teoretic (din care elevul isi clarifica toate notiunile matematice necesare), urmeaza exercitii si probleme pentru fixarea cunostintelor, apoi exercitii si probleme pentru aprofundarea cunostintelor si un set final de exercitii si probleme pentru performanta. De asemenea, elevul isi poate verifica nivelul cunostintelor prin teste de evaluare, precum si prin teste sumative.



Capitolul de raspunsuri, care incheie cartea, ofera rezolvari detaliate la majoritatea aplicatiilor propuse.



IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
103 498 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dictionare - editura - engleza

PRODUSE ASEMANATOARE CU MATEMATICA CLASA A IX-A. BREVIAR TEORETIC CU EXERCITII SI PROBLEME PROPUSE SI REZOLVATE, TESTE DE EVALUARE, TESTE SUMATIVE.

Matematica clasa a X-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.Matematica clasa a X-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.
Matematica clasa a X-a. Breviar teoretic...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica ...
RON 17.09
Matematica clasa a XI-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare. Editia a II-a revizuitaMatematica clasa a XI-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare. Editia a II-a revizuita
Matematica clasa a XI-a (M1). Breviar te...
Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica pentru clasa a XI-a si este un auxiliar extrem de util ...
RON 17.09
Matematica clasa a XII-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluareMatematica clasa a XII-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare
Matematica clasa a XII-a (M1). Breviar t...
Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica pentru clasa a XII-a, filiera M1, si este un auxiliar ...
RON 17.09
Matematica clasa a VI-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.Matematica clasa a VI-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.
Matematica clasa a VI-a. Breviar teoreti...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, ...
RON 13.5
Matematica clasa a VII-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.Matematica clasa a VII-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.
Matematica clasa a VII-a. Breviar teoret...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, ...
RON 13.5
Matematica clasa a VIII-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.Matematica clasa a VIII-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.
Matematica clasa a VIII-a. Breviar teore...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, ...
RON 13.5
Matematica clasa a V-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.Matematica clasa a V-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele de teste.
Matematica clasa a V-a. Breviar teoretic...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, ...
RON 13.5
Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat (M1)Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat (M1)
Matematica. Breviar teoretic. Exercitii ...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea, rodul experientei unui colectiv de autori foarte ...
RON 17.91
Matematica. Caiet de exercitii pentru timpul liber. Clasa a V-aMatematica. Caiet de exercitii pentru timpul liber. Clasa a V-a
Matematica. Caiet de exercitii pentru ti...
Caietul de exercitii de matematica pentru clasa a V-a a fost gandit de autoare ca o forma de pregatire continua si o ...
RON 14.41

MATEMATICA CLASA A IX-A. BREVIAR TEORETIC CU EXERCITII SI PROBLEME PROPUSE SI REZOLVATE, TESTE DE EVALUARE, TESTE SUMATIVE. ESTE LISTAT IN: