Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Asigurarea de Risc Financiar

Asigurarea de Risc Financiar

Tip produs: Risc Asigurat calamitati | Asigurarea de Risc Financiar | Asigurarea afacerii asigurare pierderi despagubiri asigurare daune
Producator: SRBA - BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE SRL
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Asigurarea de Risc Financiar

Prin semnarea unui contract de mandat va putem reprezenta interesele la incheierea de polite pentru urmatoarele tipuri de produse de asigurare:

Asigurari de risc financiar care protejeaza afacerea impotriva pierderilor de venituri cauzate de intreruperea temporara a activitatii datorata unui incendiu sau altui risc asigurat pe o polita de asigurare a proprietatii, inclusiv ca urmare a avariilor accidentale sau daunelor la echipamentele electronice.
Obiectul asigurarii: compenseaza profitul pe care ar fi trebuit sa il obtina Asiguratul daca nu s-ar fi produs evenimentul asigurat.
De asemenea, polita acopera cheltuielile de exploatare care trebuie sa continue desi activitatile au fost sistate temporar: in situatii cum ar fi distrugerea locatiei la care se desfasoara activitatea Asiguratului, polita ofera resursele necesare acoperirii cheltuielilor cu utilitatile, salariile si alte obligatii de plata pe perioada cat proprietatea este in curs de refacere.
In situatia in care exista posibilitatea diminuarii pierderilor de venit prin efectuarea unor cheltuieli suplimentare fata de cele obisnuite, acestea vor fi rambursate.
Asigurarea permite recuperarea pierderii de profit contabil din activitatea de exploatare si a cheltuielilor ce au trebuit sa continue in aceasta perioada.
Scopul acoperirii este de a repune Asiguratul in pozitia pe care ar fi avut-o daca evenimentul cauzator de prejudiciu nu s-ar fi produs. In functie de optiunea clientului, aceasta pozitie poate sa insemne:
- refacerea proprietatii avariate;
- atingerea capacitatii de productie;
- atingerea nivelului de productie;
- refacerea cifrei de afaceri.
Asigurarea pierderilor din exploatare rezultate din intreruperea activitatii se incheie numai impreuna cu Asigurarea de proprietate.
Acoperiri suplimentare oferite facultativ:
- despagubirea amenzilor si penalitatilor in relatia cu clientii (tertii);
- despagubirea onorariilor profesionale;
- cheltuieli suplimentare;
- asigurarea pierderilor din exploatare ale Asiguratului ca urmare a unor daune produse la terti.
Se aplica in aceleasi situatii ca si Asigurarea de pierderi din exploatare rezultate din intreruperea activitatii, dar acopera numai cheltuielile suplimentare generate exclusiv de intreruperea activitatii ca urmare a producerii unui incendiu sau a altui risc asigurat.
Aceste cheltuieli sunt costuri suplimentare fata de cele efectuate in mod curent sau fata de cele uzuale care nu ar fi aparut in conditiile neintreruperii activitatii si care permit continuarea activitatii sau scurtarea perioadei de intrerupere a activitatii.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
5 247 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Asigurari - Creante - societate de brokeraj

PRODUSE ASEMANATOARE CU ASIGURAREA DE RISC FINANCIAR

Asigurarea de Credit ComercialAsigurarea de Credit Comercial
Asigurarea de Credit Comercial
Prin semnarea unui contract de mandat va putem reprezenta interesele la incheierea de polite pentru urmatoarele tipuri ...
Asigurare RCAAsigurare RCA
Asigurare RCA
Este destinata persoanelor fizice sau juridice ce detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in ...
Asigurare CASCOAsigurare CASCO
Asigurare CASCO
Este destinata persoanelor fizice si juridice cu domiciliul, resedinta sau sediul in Romania. Are ca obiect acoperirea ...
Asigurari de GarantiiAsigurari de Garantii
Asigurari de Garantii
Prin semnarea unui contract de mandat va putem reprezenta interesele la incheierea de polite pentru urmatoarele tipuri ...
Carte VerdeCarte Verde
Carte Verde
Carte Verde Asiguratorul asigura persoanele fizice si juridice, care detin autovehicule, pentru cazurile de ...