Inscrie firma »
Flori nunti

Flori nunti

Tip produs: buchete nunti | aranjamente nunti | flori nunti
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Flori nunti

Buchet mireasa : preturile variaza intre 90 ron (7 trandafiri + verdeata + ambalaj) pana la 250 ron sau chiar mai mult in functie de florile care intra in aranjament.( 11 sau 15 cale + verdeata + ambalaj; 15 nerine + verdeata + ambalaj etc.)
Buchet nasa : preturile variaza intre 70 ron ( 5 trandafiri + verdeata + ambalaj) pana la 200 ron sau chiar mai mult in functie de florile care intra in aranjament. Buchetul nasei va si asortat cu tinuta acesteia si va fi mai mic decat cel al miresei.
Buchet domnisoara de onoare : buchetul domnisoarei de ononare poate costa intre 30 ron si 100 ron si si se asorteaza de asemenea cu tinuta acestora. Va fi un buchetel mic, discret sau poate fi un aranjament delicat prins chiar pe mana.
Florile de pus in piept : floarea mirelui, a nasului si a domnisorului se asorteaza cu o floare din buchetul partenerelor. Are un suport de fixare foarte delicat si usor de folosit. Florile pentru parinti, si alte rude se realizeaza de obicei intr-o singura culoare ( cel mai adesea alb) care se potriveste cu tinuta lor. Costul florii in piept variaza de la 7 ron pana la 15 ron in functie de floarea dorita.
Lumanarile : lumanarile vor fi aranjate cu un mic buchetel cu panza si panglica care se potriveste cu tinuta mirilor. Preturile variaza intre 40 si 100 ron bucata in functie de florile care intra in aranjament.
Aranjamentul pe masina : se realizeaza intr-un suport special cu o fixare practica si usoara care nu deterioreaza masina. Acest aranjament se poate pune, pe urma si pe masa mirilor, ca si aranjament floral. Preturile variaza intre 150 ron si 300 ron in functie de florile existente in aranjament.
Aranjamentele pe mese : aranjamentele pe mese se realizeaza in functie de decor. Trebuie neaparat sa fie in concordanta cu nuantele folosite in amenajarea salii. Acestea pot fi inalte realizate pe suporturi, picior de sticla etc., sau la baza mesei in functie de preferinte. Preturile variaza intre 40 ron si 100 ron sau chiar mai mult in functie de florile care intra in aranjament.

La cererea clientului se pot efectua aranjamente suplimentare cum ar fi : aranjamente la intrarea in biserica si in biserica, la intrarea in restaurant, la domiciliul mirilor, arcada de flori in fata restaurantului sau unde doresc mirii, aranjarea camerei nuptiale, aranjamente si buchete in concordanta cu tema evenimentului, etc.

Mai multe informatii: Pasc Anda (designer floral CDJ-events)
PREZENTARE C******
MEMBRU
GRATUIT
C******
2 922 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aranjamente florale - Programe animatie - organizari evenimente