Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
HEAVY METAL MAGAZINE februarie 2006

HEAVY METAL MAGAZINE februarie 2006

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare HEAVY METAL MAGAZINE februarie 2006


Revista contine un CD - compilatie cu urmatoarele piese:
1. FIREBALL MINISTRY - Sundown (4:27)
2. IN FLAMES - Take This Life (3:35)
3. DEATHSTARS - Cyanide (3:54)
4. EDGUY- Wasted Time (5:46)
5. DARK FORTRESS - CataWomb (6:41)
6. AMORPHIS - Leaves Scar (3:22)
7. NOCTURNAL RITES - Fools Never Die (3:54)
8. STREAM OF PASSION - Passion (5:20)
9. TROOPER - In calea norilor (3:37)
10. TROOPER - Pamintul il cuprind (3:47)
11. TROOPER - Valuri (3:39)
12. WHITESNAKE - Take Me With You (7:17)
13. THE TANGENT - Follow Your Leaders (9:21)
14. RIVERSIDE - Conceiving You (3:40)
15. REQUIEM - Extinct By Evolution (2:56)
16. LARS ERIC MATTSSON - ShreadHead (3:09)
17. ELIAS VILJANEN - High-Powered (3:47)

- rubrici:
METAL NEWS
STIRI AUTOHTONE
RIVERSIDE (interviu) - Frumoasa surpriza este acest grup polonez numit RIVERSIDE. Aparut pe neasteptate, el a aratat din prima ca este maestru in a combina citeva decenii de rock progresiv si metal, scotind in fata un alt tip de feeling. Se poate spune ca trupa a deschis noi usi in domeniu – si aveti in premiera, in Romania, scurta poveste a trupei, spusa de Mariusz Duda.
WHITESNAKE (interviu) - Peste 25 de ani de activitate, mai mult de 20 de milioane de albume vindute, multe hituri ajunse number one si charisma lui David Coverdale, care face mai mult decit toate datele tehnice. In mod sintetic cam astea ar fi datele din cartea tehnica a formatiei WHITESNAKE. Anul trecut, cu ajutorul a 26 de camere video, in sanctuarul rock-ului, Hammersmith Apollo din Londra, cei de la Whitesnake au inregistrat primul lor DVD oficial.
IN FLAMES (interviu) - Era de asteptat ca IN FLAMES sa ne surprinda cu un alt album periculos. Come Clarity este cel mai recent exemplu, un disc care ofera de toate. Suedezii au gasit si de data aceasta cheia potrivita pentru a amesteca ingredientele agresive cu cele melodice, iar rezultatul este unul de exceptie.
IN FLAMES (biografie)


TOP ROCK HARD - februarie 2006


AXXIS (interviu) - Vremurile bune pentru grupul german AXXIS au revenit de citiva ani, iar noul album de studio, al noualea in palmares, Paradise In Flames, a consolidat si mai bine pozitia trupei in sfera hard rock-ului melodic. Mai mult, nemtii au adus un aer proaspat prin modificarea unor structuri in muzica lor, iar rezultatul este unul neasteptat atit pentru fani, cit si pentru mass-media. Harry Oellers a fost partenerul meu de discutie – si cititi in continuare ceea ce a avut de spus pentru cititorii Heavy Metal Magazine.


FIREBALL MINISTRY (interviu) - Se spune ca Fireball Ministry e una dintre putinele trupe care se incumeta sa poarte spre viitor steagul rock’n’roll-ului. O misiune ingrata, daca ar fi sa tinem seama de noile curente care au invadat muzica rock a Statelor Unite.


DVD FLASH


ELVENKING (interviu) - Cred ca nimeni nu s-ar fi gindit ca un grup italian nu va merge pe latura heavy, power ori gothic si va alege o directie tipic nordica. Incercarea n-a dat gres si ELVENKING s-a descurcat mai mult decit onorabil pe teritoriul folk metal si nu numai. Italienii chiar merita bagati in seama, si de asta am apelat la solistul vocal Damnagoras pentru detalii.


FADING CIRCLES (interviu) - Acum ceva vreme a aparut in aria muzicii rock din Transilvania o formatie de progressive power din Miercurea-Ciuc care i-a uimit pe multi dintre ascultatori. Anul 2005 s-a dovedit unul de rascruce pentru formatie, care a avut oportunitatea de a-si dovedi talentul la un festival international, mai exact la concursul de descoperire a noilor talente Mediabefuto;, unde a cistigat premiul intii la categoria muzica.
DEATHSTARS (interviu) - A aparut recent pe piata metalica, dar a impresionat din prima. Dupa primul album, scos in 2003 si numit Synthetic Generation, grupul suedez DEATHSTARS a ajuns rapid pe buzele tuturor. N-a inventat rock-ul si nici n-a adus ceva nou in domeniu, dar conceptul sau muzical este de calitate, inclusiv ambalajul. Muzica trupei este o intersectie a trei genuri, gothic, industrial si metal, invaluita intr-o aura dark. Cu state vechi in domeniu, cu treceri prin Dissection, Swordmaster si Opthalamia, trupetii au schimbat macazul, si cu toate acestea cred ca merita sa-i cunoasteti mai bine.


THE TANGENT (interviu) - THE TANGENT a impresionat inca de la albumul de debut, dezvaluind, in urma cu citiva ani, numeroase calitati in zona progresiva. In acest grup britano-suedez, un supergrup de fapt, au figurat si inca figureaza muzicieni de calibru, precum Roine Stolt, Zoltan Csorsz, Jonas Reingold, pe care ii stiti de la The Flower Kings, dar si altii. Cu un muzician care a ramas pina acum din formula de aur, Andy Tillison, am discutat pe tema noului album de studio, al treilea din palmaresul trupei.


TROOPER (interviu) - Asa cum si-a propus, Trooper a terminat lucrul la inca un album, care nu seamana cu cel precedent. De data aceasta este vorba despre un tribut adus formatiei Iris. {apte piese compuse in cea mai sincera si heirupista perioada a rock-ului romanesc au fost reinterpretate sau aproape recompuse si strinse laolalta sub numele Gloria. Toata stima si respectul pentru acest proiect, care readuce la lumina piese pe care nici Iris nu cred ca le mai cinta in concerte, dar si pentru faptul ca cineva a avut curajul sa omagieze o formatie romaneasca.


M.S. (interviu) - Doru Istudor, cel care se identifica cu trupa M.S., a revenit pe piata cu trei piese noi, care vor fi incluse pe viitorul album, intitulat A Breath Of Fresh Air. Din ceea ce am ascultat eu, noul CD este mult mai agresiv decit Rugina nu moare, orientat catre metalul modern si cu un sound foarte bun. Daca tot discul va suna cel putin precum cele trei compozitii de pe demo, sigur A Breath Of Fresh Air va fi unul dintre cele mai bune albume de metal romanesc ale anului 2006.


COVER (interviu) - In 2003, la concertul Rock Christmas din Tirgu Mures si-a facut aparitia o trupa care, cu un program alcatuit din piese Metallica, a vrajit in totalitate publicul. Aflindu-se la una dintre primele aparitii, Cover il avea la tobe pe Nagy Zsolt, la chitara bas pe Hegedûs Karoly, la chitara pe Nagy Arkosi Arpad, iar la a doua chitara si la voce pe Kucsvan Arpi. Au trecut de atunci citiva ani si ne-am intilnit tot la un concert Rock Christmas, ocazie cu care am stat de vorba cu Kucsvan Arpi.


HELLOWEEN (live)


MONSTER MAGNET (biografie)
DISK FLASH

arie
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 558 292 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: imbracaminte - vinzari online - magazin online

PRODUSE ASEMANATOARE CU HEAVY METAL MAGAZINE FEBRUARIE 2006

HEAVY METAL MAGAZINE mai 2006HEAVY METAL MAGAZINE mai 2006
HEAVY METAL MAGAZINE mai 2006
HEAVY METAL MAGAZINE NR. 54(114)/mai 2006 Revista contine un DVD cu urmatoarele videoclipuri:1. AMORPHIS - House Of ...
Heavy Metal Magazine iulie 2006Heavy Metal Magazine iulie 2006
Heavy Metal Magazine iulie 2006
Revista contine un CD cu urmatoarele piese:1. AXEL RUDI PELL - Rock The Nation (5:29)2. METAL CHURCH - Mirror Of Lies ...
HEAVY METAL MAGAZINE iunie 2006HEAVY METAL MAGAZINE iunie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE iunie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE NR. 55(115)/iunie 2006 CUPRINSUL REVISTEI: - STIRI AUTOHTONE - METAL NEWS- FAITH NO ...
HMM Aprilie 2006HMM Aprilie 2006
HMM Aprilie 2006
  A aparut nr 53/(113) - aprilie 2006 al revistei HEAVY METAL MAGAZINE, care contine:   METAL NEWSSTIRI ...
HMM Aprilie 2006HMM Aprilie 2006
HMM Aprilie 2006
  A aparut nr 53/(113) - aprilie 2006 al revistei HEAVY METAL MAGAZINE, care contine:   METAL NEWSSTIRI ...
HEAVY METAL MAGAZINE - decembrie 2005HEAVY METAL MAGAZINE - decembrie 2005
HEAVY METAL MAGAZINE - decembrie 2005
A aparut nr 48-49/(108-109) - noiembrie/decembrie al revistei HEAVY METAL MAGAZINE, care contine: - un CD cu urmatoarele ...
HEAVY METAL MAGAZINE noiembrie -decembrie 2006HEAVY METAL MAGAZINE noiembrie -decembrie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE noiembrie -decembri...
CD-ul din acest numar este unul special, avind ca subiect CHITARA IN MUZICA ROCK: 01.JOE STUMP - The Red Priest (5:27) ...
HEAVY METAL MAGAZINE ianuarie 2006HEAVY METAL MAGAZINE ianuarie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE ianuarie 2006
 A aparut numarul 50 (110) - ianuarie 2006 al revistei Heavy Metal Magazine. Iata ce contine aceasta:METAL ...
HEAVY METAL MAGAZINE martie 2006HEAVY METAL MAGAZINE martie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE martie 2006
CUPRINS: METAL NEWS STIRI AUTOHTONE RHAPSODY (interviu) - Inca din 1997, Rhapsody bucura urechile tuturor ...

HEAVY METAL MAGAZINE FEBRUARIE 2006 ESTE LISTAT IN: