Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sales Manager

Sales Manager

Tip produs: software vanzari | control agenti vanzari | management companie
Producator: Pro Bit Solutions
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sales Manager

Castiga un avantaj competitiv. Pro Bit Solutions va ofera o aplicatie de management al relatiei cu clientii pentru strategii comerciale de succes.

SALES MANAGER este un Manager de Relatii de Afaceri cu Clientii

Constructia solutiei se bazeaza pe:

1. Organizarea informatiei

- chiar daca avem la dispozitie foarte multe date, in absenta unui instrument care sa le organizeze si sa permita obtinerea informatiilor cheie, acestea sunt prea putin utile;

2. Coordonarea si controlul echipei / echipelor

- o echipa de succes are nevoie de sincronizare si directionare iar membrii sai trebuie sa stie ce fac ceilalti;

3. Management-ul corect al informatiilor

- duce la economii mari de timp si resurse si la atingerea scopurilor propuse.

SALES MANAGER se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa-si dezvolte o infrastructura adecvata pentru prezentarea si ofertarea serviciilor si a produselor catre o masa larga de clienti.
Folosind SALES MANAGER dobanditi un suport activ in managementul clientilor potentiali si al celor existenti prin pregatirea, planificarea si urmarirea activitatii uneia sau mai multor echipe de relatii cu clientii, fiecare cu unul sau mai multi agenti in componenta.

Modulele aplicatiei:

1. Administrare - cuprinde elementele necesare configurarii aplicatiei (date firme, serie facturi, conturi bancare, persoane de contact, administratori sistem etc).

2. Pregatire activitate: permite inregistrarea clientilor potentiali si existenti in baza de date, pe categorii (SRL, SA, PFA etc), nume firma/persoana, judet, localitate, numere de telefon, domeniu de activitate (clasa CAEN), numar angajati, cifra de afaceri si multe alte detalii posibile.

3. Planificare actvitate: fiecare grupa de agenti isi planifica pentru saptamana/saptamanile urmatoare contactarile ce trebuie realizate. Aplicatia ofera suport de sortare a portofoliului de clienti si a clientilor potentiali dupa criterii multiple.

4. Urmarire activitate: managerul companiei poate urmari procesul de contactare al clientilor conform planificarilor, istoricul, procentajele de succes individuale sau pe fiecare echipa in parte, rezultatele concrete, ofertarile, contractele /comenzile realizate, facturile emise etc.

5. Modul de facturare: aplicatia ofera suport integrat pentru emiterea de facturi fiscale, facturi proforme, chitante, bonuri de casa (in cazul in care se foloseste o casa de marcat).

6. Modul de rapoarte: intreaga activitate a companiei poate fi urmarita prin generarea de rapoarte astfel incat managerul sa poata urmari fiecare aspect al companiei. Rapoartele pot fi personalizate cu diferite campuri/date conform cerintelor managerului companiei.
Aplicatia poate fi personalizata conform cerintelor d-voastra. La acest program se pot adauga cu usurinta module de gestiune a stocurilor si a productiei cu optimizarea modului de lucru in depozite, module de SRM (Managementul Relatiei cu Furnizorii) rezultand astfel o aplicatie software integrata.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
3 078 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: solutii software - soft pentru afaceri - proiecte software

PRODUSE ASEMANATOARE CU SALES MANAGER

TopServiceTopService
TopService
TopService Solutia generica pentru managementul unui service auto. Cuprinde catalogul de operatii, gestiunea ...
TopTravelTopTravel
TopTravel
Solutie software complet personalizata pentru o agentie de turism. top travel Aplicatia usureaza semnificativ lucrul ...
TopTexTopTex
TopTex
Solutia completa pentru managementul firmelor cu profil textil. TOP TEX este o aplicatie software care se adreseaza ...
SALES MANAGER - PRODUSE SIMILARE