Inscrie firma »
CD player de DJ Reloop RMP-2 MK2 B-Stock

CD player de DJ Reloop RMP-2 MK2 B-Stock

Telefon: click aici0356-228.228
Producator: Reloop
Pret: 996.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Jutas BAKK
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare CD player de DJ Reloop RMP-2 MK2 B-Stock

RMP-2 este un player DJ de nivel premium din categoria compacta. O unitate puternica de efecte DSP este sincronizabila cu un singur buton conectat inteligent cu abilitatile jog-wheelului tactil. RMP-2 ofera modularea simpla si efecienta ale efectelor care inspira creativ toti remixerii. Cu o serie de functii pitch si control de precizie ca la viniluri, RMP-2 ofera tot ce se asteapta de la un player de nivel profi.

Designul aspectuos al acestui lider single-drive de la Reloop satisface asteptarile unui echipament high-end: acoperit cu un strat transparent cu lumini de control sub acesta si dotat cu ecran VFD de inalta rezolutie creaza o impresie mareata.

CD player compatibil MP3 cu incarcare frontalaunitate de efecte DSP (filtru, skid, echo, flanger, rrans, phaser, pan, break plus hold) cu parametri precum rata si timpbeat counter automat si manualmodulare de efecte prin jog-wheeljog-wheel tactil, 2-partsimulator de scratch de inalta calitate cu functie de return-to-cue4 sample bankuri independente de cate 5 sec. (modulabile cu pitch)4 banci independente de cue pointsuport pentru CD text si taguri ID3cautare de track si folderecran matriceal VFD cu luminozitate mare fader extra-lung de pitch fader (cu optiune on/off)Pitch range intre +/- 4/8/16/100% (cu blocare de pitch si master speed)Pitch bend cu interval de +/-100%Auto cueFunctie de loop / reloop extra finaFunctie de cautare framePornire instanta prin tehnologie 1-bit (8-fold)Playing addressMemorie anti-soc de pana la 10 secundeAfisarea timpului (si in mod negativ)Comutare in mod sleep Redare instantanee de la cue pointRelay playFader start playIesire digitalaIesire de castiDimensiuni: 320x110.5x340mmGreutate: 4 kg
PREZENTARE SC Media Crusher SRL
LIGHT
MEMBER
SC Media Crusher SRL
658 076 accesari
Persoana de contact: Jutas BAKK
Adresa postala: Str. J.H.Pestalozzi Nr.22
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0356-228.228
Fax: 0372-87.35.57
Website:

Activitate firma: instrumente muzicale - echipamente audio - instalatii sonorizare

CD PLAYER DE DJ RELOOP RMP-2 MK2 B-STOCK ESTE LISTAT IN: