Inscrie firma »
Boxa activa Behringer B215D WH

Boxa activa Behringer B215D WH

Tip produs: boxa | boxe | behringer
Telefon: click aici0356-228.228
Producator: Behringer
Pret: 1449.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Jutas BAKK
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Boxa activa Behringer B215D WH

Behringer B215D, Boxa activa pe doua cai cu amplificare de 345 W RMS, avand woofer de 15\" (inch) si driver de compresie de 1,35\".

Incinta acustica activa pentru sound reinforcement in aplicatii live si redare muzicala.
Sistem ultra-compact cu greutate mica, ofera sunet excelent chiar si la nivele de presiune sonora mari.Tehnologie revolutionara Clasa-D; putere mare, performanta sonica incredibila si greutate mica.Alimentare interna pentru audio fara zgomot, raspuns superior pe tranzienti si consum foarte mic de curent Procesor de sunet integrat pentru control excelent al sistemului si protectia boxeiDifuzorul foarte puternic, de 15\" (inch) ofera bas foarte adanc si putere acustica.Driver cu compresie (tweeter) de ultima generatie, cu diafragma de aluminiu pentru reproducere excelenta a frecventelor inalte.Dispersie a sunetului ultra-larga, goarna exponentiala de format mare. Intrare de Microfon/Linie, zgomot ultra-mic, cu control de volum si LED pentru clipping. Egalizator cu 2 benzi dedicat pentru ajustare perfecta a sunetului Iesirea de linie aditionala permite inlantuirea mai multor sisteme de boxe. Design-ul trapezoidal al carcasei este versatil, permitand diferite pozitionari:Montare pe stativ cu gaura de 35mm.
Se poate pune pe lateral pentru a se folosi ca monitor de podeaManere cu forma ergonomica pentru a se cara si monta usor. plaja de frecvente: 65 - 20000 Hz culoarea alba

PREZENTARE SC Media Crusher SRL
LIGHT
MEMBER
SC Media Crusher SRL
658 076 accesari
Persoana de contact: Jutas BAKK
Adresa postala: Str. J.H.Pestalozzi Nr.22
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0356-228.228
Fax: 0372-87.35.57
Website:

Activitate firma: instrumente muzicale - echipamente audio - instalatii sonorizare

BOXA ACTIVA BEHRINGER B215D WH ESTE LISTAT IN: