Inscrie firma »
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru

TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru

Producator: OEM
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru

De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim o tehnologie durabila! Telefonul TINNO KT04 prezinta prima solutie tehnica viabila, prima tehnologie 3-4 SIM competenta, platforma TINNO KT04 foloseste 2 CPU MediaTek (2 procesoare de transmisie/receptie GSM) care sustin fiecare in parte cate 2 cartele, astfel se obtine o calitate a semnalului exceptionala in permanenta pe toate cele 4 cartele, si in plus beneficiaza de apel in asteptare intre SIM-uri. Daca al patrulea SIM nu va foloseste, il puteti pastra liber de rezerva. Toate celelalte telefoane cu 3 SIM sau 4 SIM lansate de alti producatori mai devreme, folosesc 1 singur procesor ce suporta 3 sau 4 cartele iar presiunea exercitata pe 1 singur procesor este foarte mare, ceea ce rezulta in deficiente majore de semnal si comunicatie. Platforma "4 SIM - Dual CPU" este singura solutie competenta!

Telefonul este livrat cu factura fiscala si certificat de garantie neconditionata pentru 2 ani de zile. Orice nemultumire se rezolva gratuit. Nu recomandam sa achizitionati telefoane din magazine online ce nu ofera factura si certificat de garantie la un pret aparent mai mic. Factura si certificatul de garantie doar impreuna va asigura o garantie certa in timp, iar TVA-ul il puteti deduce din cheltuielile firmei.

Telefonul Tinno KT04 a primit certificatul de conformitate europeana, valoare SAR: 0,245 W/Kg.
Pentru cei interesati, dosarul de certificare cu testele de laborator se gaseste pentru consultare la sediul firmei noastre.

Un adevarat punct de cotitura in tehnologie!

Telefoanele 4 SiM sunt capabile sa opereze in 4 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are 2, 3 sau 4 numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati mai multe telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza telefoanelor. Simplu instalati 2, 3 sau 4 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri pe toate cartele.

Acum puteti vorbi pe o cartela si primi in acelasi timp un apel telefonic pe celelalte, datorita functiei hardware de apel in asteptare intre SIM-uri. Bucurati-va de libertatea oferita de 4 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a patru retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 4 cartele din retele diferite sau 4 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti. Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2, 3 sau 4 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2, 3 sau 4 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Producatorul acestui telefon dual sim este TINNO MOBILE TECHNOLOGY LTD., unul dintre primii producatori de telefoane orginale (ODM -original design manufacturer) din China. Faptul ca aceste telefoane sunt produse in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2011, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala. TINNO inventeaza si dezvolta modele noi, apoi vinde solutiile de fabricatie si produsul finit marcilor telecom locale din occident ce branduiesc telefoanele cu marca lor in carcase cu aspect individualizat, explicatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Original_Design_Manufacturer.

De ce un astfel de telefon cu tehnologie 4 SiM Dual CPU nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca le-ar reduce cu mult vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatati vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes si piata europeana.

Specificatii tehnice:

Tip platforma: telefon 4 SiM - Dual CPU, MediaTek MTK6235B + MTK6253, 2 procesoare de transmisie/receptie GSM, 4 TASTE DE APEL, 4 cartele SiM active in permanenta in acelasi telefon.

Apel in asteptare intre SIM 1 si SIM 3: DA, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 1, telefonul va anunta apel nou si puteti prelua o alta convorbire pe SIM 3.
Apel in asteptare intre SIM 1 si SIM 4: DA, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 1, telefonul va anunta apel nou si puteti prelua o alta convorbire pe SIM 4.
Apel in asteptare intre SIM 2 si SIM 3: DA, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 2, telefonul va anunta apel nou si puteti prelua o alta convorbire pe SIM 3.
Apel in asteptare intre SIM 2 si SIM 4: DA, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 2, telefonul va anunta apel nou si puteti prelua o alta convorbire pe SIM 4.

4 Benzi: GSM1: 850/900/1800/1900Mhz + GSM2: 850/900/1800/1900Mhz + GSM3: 850/900/1800/1900Mhz + GSM4: 850/900/1800/1900Mhz; Liniile GSM1, GSM2, GSM3 si GSM4 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania: VODAFONE, ORANGE si COSMOTE.

Puteti seta melodii de apel diferite pentru fiecare dintre cele 4 cartele SIM, stiti in permanenta ce SIM suna auzind melodia de apel distincta.

Nou! Comunicatii prin port Bluetooth 2.0 + A2DP ! Puteti conecta o casca bluetooth la toate cele 4 cartele. Puteti asculta si muzica intr-o casca bluetooth stereo cu A2DP.

Nou! Portul WiFi 802.11b/g suporta conectarea la retea Wireless LAN si acces la internet de mare viteza pana la 54Mbit/s! Puteti accesa internetul gratuit in locatiile unde exista un punct de acces WiFi (restaurante, magazine de tip Mall, cladiri de birouri, aeroporturi, hoteluri sau acasa), fara a mai folosi traficul oferit contra-cost de operatorul mobil GSM/3G prin cartela SIM. In plus, viteza de acces la internet prin WIFI este de 10 ori mai mare decat ar permite un operator mobil 3G si de 100 de ori mai mare decat ar permite un operator mobil GSM prin cartela SIM.

Aplicatii JAVA MIDP 2.0 preinstalate pe memoria interna rapida de 62MB: Cititor de documente DocViewer permite afisarea documentelor clasice pe ecranul telefonului, Browser de internet Opera Mini v.5.0 va permite citirea de pagini web HTML cu imagini in format real; Google MAPS v.2.3.2 in limba romana va permite incarcarea de harti in timp real, hartile se pot marii la nivel de strazi, puteti cauta adrese din orice colt al lumii si apoi urmariti traseul, harta Romaniei este definita foarte bine la nivel de strazi adiacente; E-Buddy Messenger v.1.2 in limba romana va permite comunicarea de tip "chat" cu alte persoane prin internet si citirea email-ului; Skype Lite, Snaptu. Acestea sunt doar cateva aplicatii JAVA gratuite si extrem de performante ce au ajuns sa fie folosite de zeci de milioane de oameni la nivel mondial.

Nou! Ruleaza videoclipuri prin WIFI: Puteti instala browser-ul BOLT pentru a descarca gratuit video-clipuri de pe internet, de pe website-uri de tipul: www.youtube.com, www.myspace.com si altele.

Nou! Meniul telefonului contine aplicatia E-Mail Inbox ce va permite sa primiti/trimiteti mesage e-mail direct in/din memoria telefonului.

Alte aplicatii: MP3 Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, camera, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, birthday, memo, world time.

Nou! Ecran: 2.46" (6.2cm), rezolutie QVGA: 240 x 320 pixeli, 262K culori, TFT LCD, fontul in meniul de citire si editare SMS-uri se poate scala de la 50% pana la 200 % !

Foarte Nou! Trackball: in centru se afla o mica bila inteligenta ce permite un control superior, navigarea foarte rapida cu precizie mare, prin meniul telefonului in toate directiile, doar prin frecare tactila.

Nou! Senzor de miscare (Shake control): cand ascultati muzica schimbati melodia printr-o miscare brusca; sau cand vizualizati fotografii schimbati pagina printr-o glisare cu degetul pe ecran. Suporta jocuri JAVA cu senzor de miscare.

Nou! Turn to Mute: cand sunteti apelat daca doriti sa opriti soneria, intoarceti telefonul invers sau miscati-l brusc!

Sunet de fundal: puteti seta un sunet de fundal ca si cum ati fi pe motocicleta, pe autostrada, pe stadion, la restaurant, in pub, etc..

Inregistrare automata a convorbirilor: Puteti seta telefonul pentru a va inregistra in permanenta toate convorbirile telefonice! Acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie, nefiind necesara interventia dvs. in timpul convorbirii pentru a porni inregistrarea. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita, toate convorbirile fiind stocate automat! Se recomanda achizitionarea unui card de 8GB ce permite sa salvati 20 ore de convorbiri.

Nou! Camera 1 spate cu BLIT: 1.3 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 1280 x 960 pixeli, FLASH (BLIT cu LED)

Nou! Camera 2 fata: 1.3 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 1280 x 960 pixeli

Nou! Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP la rezolutie CIF 176 x 144 pixeli @ 15fps; Functie webcam.

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii, amplificator audio, fidelitate acustica exceptionala!

Nou! Functia "Black List" pentru 20 numere. Functia "Lista Neagra" va permite sa blocati anumite persoane din a va apela. Introduceti numerele de telefon in meniul "Lista Neagra", apoi cand persoana respectiva va incerca sa va sune va primi un ton ca atunci cand suna ocupat.

Programare inchis/deschis: Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Suporta formate video/audio: .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4

Tuner Analog TV cu optiune de inregistrare video: Telefoanele cu receptor tuner TV analog receptioneaza semnalul TV emis la nivel terestru de televiziunile locale in banda UHF. Semnalul de calitate se poate receptiona doar afara in spatiu deschis fara cladiri de beton de jur imprejur, semnalul fiind direct dependent si de puterea de emisie terestra a televiziunilor din fiecare oras. In Bucuresti se pot viziona gratuit 9 canale analog TV.

Tuner Radio FM cu optiune de inregistrare audio: Receptorul Radio FM Stereo functioneaza bine si in cladiri daca ridicati antena. Puteti asculta muzica de la radio in casti sau in difuzoarele telefonului.

Nou! Memorie interna libera RAM: 62 MB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 16GB

Network EDGE/GPRS: Suporta retea EDGE si GPRS, acces la internet prin cartela SIM ( CLASS 12, FR, EFR, HR, MMS, WAP 2.0)

Mesaje: Cardul principal: SMS, MMS, Email, Voice Message. Cardul secundar: SMS

Nou! Capacitate agenda telefonului: 1000 sms; 3000 contacte; se poate asocia poza si melodie diferita pe fiecare contact!

E-book reader: citeste documente in format .TXT, puteti incarca fisiere .TXT de mari dimensiuni cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului.

Apelare: suport apelare cu IP / apelare automata "Speed dial", arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Romana, Engleza, Franceza, etc.

Nou! Dimensiuni: 113mm x 60mm x 14mm

Greutate: 130g (cu bateria de 1000mAh inclusa)

Baterii: include 2 baterii Lithium-ion de 1000 mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 4 zile

Timp de convorbire: 4 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii standardizate, 1 cablu de date USB cu mufa standardizata micro-USB; 1 set de casti cu fir si mufa standardizata jack stereo de 3.5mm; 1 incarcator cu port USB pentru priza europeana; Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Nota! TINNO KT04 a fost standardizat pentru a fi compatibil cu orice incarcator de priza sau incarcator auto cu mufa micro-USB, si cu bateria de la Nokia BL-6F de 1200mAh.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana se pot downloda accesand acest link http://www.accesoriitelefoane.ro/downloads/instspeckt04.doc

Culoare: Negru; Apel in asteptare intre SIM-uri, Agenda 3000 numere, tastatura QWERTY, Ecran 6.2cm, Trackball, E-Mail inbox, Turn to MUTE, JAVA 2.0, DocViewer, Black List, Bluetooth, Baterie: 4 zile
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 424 869 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TINNO KT04: TELEFON 4 SIM - DUAL CPU, TV SI WIFI, NEGRU

Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CP...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 573.18
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CP...
Acum puteti vorbi pe o cartela si primi in acelasi timp un apel telefonic pe celelalte, datorita functiei hardware de ...
RON 573.18
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU...
Lansat:14 Aprilie 2011, primul telefon din lume cu 4 SIM-uri si 2 procesoare GSM. Tip platforma:Telefon 4 SiM - Dual ...
RON 473.93
Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negruTelefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru
Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru
Cantareste doar 114 grame cu dimensiuni reduse si tastatura culisanta de tip "slide", prezinta design conturat de linii ...
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -rosuTelefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -rosu
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 573.18
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negruTelefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negru
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DS...
Telefonul Tinno General Mobile DST10 a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0678. Valoare SAR = ...
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -cafeniuTelefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -cafeniu
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negruTelefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 415.34
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negruTelefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiF...
Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret ...
RON 415.34

TINNO KT04: TELEFON 4 SIM - DUAL CPU, TV SI WIFI, NEGRU ESTE LISTAT IN:

TINNO KT04: TELEFON 4 SIM - DUAL CPU, TV SI WIFI, NEGRU - PRODUSE SIMILARE