Inscrie firma »
Telefon in forma de ceas pentru copii -albastru BABY WATCH M8

Telefon in forma de ceas pentru copii -albastru BABY WATCH M8

Producator: PRC
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon in forma de ceas pentru copii -albastru BABY WATCH M8

Lansat: 9 septembrie 2011

Telefonul Baby Watch M8 a primit certificatul de conformitate europeana, valoare SAR: 0,348 W/Kg.
Pentru cei interesati, dosarul de certificare cu testele de laborator se gaseste pentru consultare la sediul firmei noastre

Un adevarat punct de cotitura in tehnologie, telefonul ceas care-ti spune unde este copilul tau, oricand, oriunde, poti chiar vedea traseul sau prin internet!

Telefonul in forma de ceas Baby Watch M8-GPS indeplineste ambele functii oferind copilului o mobilitate totala. Functioneaza ca un telefon normal avand un difuzor si un microfon incorporat, deci copilul poate raspunde la telefon si vorbi doar cu mana ridicata in zona fetei. Nu mai este nevoie sa tina telefonul in buzunar, poarta doar un ceas la mana ce nu tradeaza functia de telefon. Acest telefon poate fi o necesitate pentru orice copil activ ce obisnuieste sa faca sport aerobic, ce-si doreste sa poarte haine usoare fara a-i atarna telefonul in buzunar, orice copil cu un program incarcat ce-si doreste sa nu mai se-ntrebe de 10 ori pe zi \"Unde am uitat telefonul?\".

De astazi telefonul este la mana, imposibil de uitat pe masa, imposibil sa de furat, imposibil de scapat pe jos si sa se sparga! Utilizarea este fantastic de facila, doar ridici mana in zona fetei si raspunzi la telefon.

Telefoanele cu localizare duala prin LBS si GPS, reprezinta cel mai important salt in tehnologia mobila utilitara pentru anul 2011. Acestea sunt o necesitate pentru orice persoana ce are copii sau are in ingrijire copii, este tutore, sau persoana cu drepturi legale de a avea grija de o alta persoana.

Doar cateva exemple de utilitate:
a) poate fi folosit pentru interventii medicale rapide, cel ce detine telefonul doar apasa tasta SOS, si imediat 4 persoane inregistrate in telefon vor primi un SMS cu informatii precise despre unde se afla, si pot interveni in ajutorul sau in cel mai scurt timp
b) parintele poate afla oricand cu precizie unde este copilul, prin trimiterea unui simplu SMS spre telefonul copilului
c) cand copilul pleaca intr-o tabara de vara, in Romania sau in orice alta tara din lume, parintii pot cunoaste in orice moment locatia precisa, istoria traseului pas cu pas al copilului cat si viteza de deplasare, informatiile fiind afisate pe o harta gratuita accesibila prin internet, in baza codului unic IMEI al fiecarui telefon.
d) copilul poate suna oricand foarte usor, unul dintre parinti prin simpla apasare continua a tastei corespunzatoare
e) copilul poate fi monitorizat audio, parintele poate auzii orice sunete ce se aud in jurul telefonului copilului
f) aplicatiile unui telefon cu sistem de localizare, sunt nemarginite si de maxima utilitate.

Specificatii tehnice:

Tip platforma: telefon mobil cu 1 antena GSM, receptor GPS si port integrat TCP/IP.

Frecvente: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz, functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

Ecran tactil dispus pe orizontala: 1.5\" (3,8cm), 160 x 128 pixeli, 266240 culori, ecran TFT cu functii Touchscreen de inalta sensitivitate

1) Nou! Sistem de localizare prin LBS (Location-Based Service) - Portul TCP/IP integrat in telefon, permite localizarea punctului de acces la internet prin cartela GSM. Tehnologia LBS permite localizarea telefonului in aer liber sau in orice cladire, subteran, metrou sau tunel, unde exista un minim de semnal GSM, si indica: tara, localitatea, strada si datele latitudine si longitudine, cu o precizie de 30 de metri. Serviciul LBS presupune activarea unei simple optiuni de internet (majoritatea operatorilor solicita aprox. 2 euro pe luna). Telefonul Baby Bear este localizat in momentul cand acceseaza internetul prin intermediul punctului de acces la internet din zona in care se afla.
Detalii despre noua tehnologie LBS, aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Location_based_service

2) Nou! Sistem de localizare prin GPS (Global Positioning System) - Receptorul GPS integrat se conecteaza la sateliti in orice conditii de vreme, daca telefonul este in aer liber sau in cladiri doar in fata ferestrei, si indica datele latitudine si longitudine, cu o precizie de 1-2 metri. Aceste date sunt aplicate automat in harta \"Google Map\" unde puteti vedea locatia precisa.
Detalii despre tehnologia GPS, aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System

Iata doar cateva exemple, despre cum functioneaza efectiv sistemul DUAL de localizare LBS + GPS:

a) SMS Pozitie - Parintele trimite un SMS spre telefonul copilului, cu comanda: POSITION# . Imediat in 5 secunde, oriunde s-ar afla telefonul copilului, acesta trimite inapoi un SMS folosind sistemul de localizare LBS: \"General location (LBS): Romania, Bucharest, Str. Voronet, (44.428, 26.134), Nearby\". In 2-3 minute, daca este in aer liber, telefonul copilului trimite inapoi un al doilea mesaj SMS folosind sistemul de localizare GPS: \"Precisely location (GPS): Romania, Bucharest, Str. Voronet, (44.428103, 26.134114)\".

b) SMS Google link - Parintele trimite un SMS spre telefonul copilului, cu comanda: URL#. In 2-3 minute, folosind sistemul de localizare GPS, telefonul copilului trimite inapoi un mesaj SMS ce contine un link din Google Map cu datele gata introduse, de forma: http://maps.google.com/maps?q=N44.428294,E26.134114. Daca parintele foloseste un smartphone, doar da click pe acest link si vede pe harta Google locatia precisa.

c) SMS Monitorizare audio - Parintele trimite un SMS spre telefonul copilului, cu comanda MONITOR#. Imediat in 5 secunde, telefonul copilului suna inapoi spre telefonul parintelui cu difuzorul inchis fara a emite niciun sunet, astfel parintele poate raspunde si poate auzii orice sunete se aud in jurul telefonului copilului.

d) Platforma LBS pe internet - Producatorul telefonului Baby Bear, pune la dispozitia utilizatorilor o platforma software instalata pe un server online accesibil prin internet, pentru localizarea telefonului. Atentie! Folosirea platformei software este gratuita si posibila doar pentru cumparatorii telefonului Baby Bear - Original. Adresa de internet HTTP si numarul IMEI autentic si unic al telefonului, sunt primite in cutia telefonului. Parintele va putea accesa adresa de internet HTTP unde-si va crea un cont cu o parola unica. Platforma software include harti din toata lumea si va permite vizualizarea locatiei LBS si GPS in orice moment, gratuit, fara a mai trimite SMS-uri spre telefon. In plus, platforma permite vizualizarea si salvarea unui traseu parcurs de telefon, pas cu pas, timp de mai multe zile.

Receptor GPS: SIRF Star III chip si antena de inalta sensitivitate, 20 canale, activare inteligenta a receptorului GPS.
Sensitivitate (Tracking): -159dBm
Sensitivitate (Aquisition): -144dBm
Timp localizare Hot start: < 2 secunde (cer liber)
Timp localizare Warm start: < 15 secunde
Timp localizare Cold start: < 38 secunde (cer liber)

Modem GPRS: Clasa 12, cu port TCP/IP incorporat in modulul GSM

Temperatura mediului de operare: intre 0°C si +40°C
Umiditatea mediului de operare: intre 45% si 85%

Sunet: Mono, 10 melodii de apel, poate fi setat pe sonerie si/sau Vibratii

Multiple comenzi si setari realizabile prin mesaje SMS si combinatii de taste.

Dimensiuni: 64mm x 42mm x 18mm

Greutate ceas: 52g (cu bateria de 800mAh inclusa); Greutate curea: 10 grame

Baterie: include 1 baterie Lithium-ion de 800 mAh.

Autonomie: Timp de asteptare (fara convorbiri): 3 zile; Timp de convorbire: 4 ore

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 1 manual cu instructiuni explicate in detaliu in limba romana; 1 baterie; 1 curea din material textil fin similar cu pielea intoarsa (cureaua se poate schimba), 1 cablu de date USB; 1 set casti stereo \"hands-free\" cu fir; incarcator cu port USB pentru priza europeana; Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Culoare: Albastru cu alb; Baby Watch M8, primul telefon din lume cu sistem de localizare dual LBS + GPS si dedicat copiilor. Acesta beneficiaza de 2 tehnologii de localizare distincte LBS + GPS, iar inovatia consta in folosirea celor doua tehnologii simultan. Noua tehnologie de localizare LBS (Location-Based Service) se bazeaza pe localizarea punctului TCP/IP de acces la internet al telefonului mobil prin cartela GSM, iar tehnologia de localizare prin GPS ne indica parametri geografici precisi latitudine si longitudine furnizati de sateliti in aer liber, astfel impreuna cele 2 tehnologii pot indica parintilor cu precizie unde este copilul, indiferent ca este intr-o cladire, intr-un subteran sau in aer liber.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 444 230 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON IN FORMA DE CEAS PENTRU COPII -ALBASTRU BABY WATCH M8

Telefon BABY BEAR BB01 Telefon pentru copiiTelefon BABY BEAR BB01 Telefon pentru copii
Telefon BABY BEAR BB01 Telefon pentru co...
Telefoanele cu localizare duala prin LBS si GPS, reprezinta cel mai important salt in tehnologia mobila utilitara pentru ...
RON 296.67
Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPSTelefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPS
Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS...
Telefonul Senior S02 a primit certificatul de conformitate europeana, valoare SAR: 0,365 W/Kg. Pentru cei interesati, ...
RON 296.67
IGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4 -rosu de catifeaIGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4 -rosu de catifea
iGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G...
Punct de acces Wi-Fi Hotspot - Thetering via Wi-Fi: Cea mai importanta noutate in Smartphone-ul iGlo A101 dotat cu ...
RON 919.65
IGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4 -alb cu argintiuIGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4 -alb cu argintiu
iGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G...
Punct de acces Wi-Fi Hotspot - Thetering via Wi-Fi: Cea mai importanta noutate in Smartphone-ul iGlo A101 dotat cu ...
RON 919.65
IGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4 -negruIGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4 -negru
iGlo Aquila A501: Smartphone Dual SiM 3G...
Punct de acces Wi-Fi Hotspot - Thetering via Wi-Fi: Cea mai importanta noutate in Smartphone-ul iGlo A101 dotat cu ...
RON 919.65
IGlo Aquila A801: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4IGlo Aquila A801: Smartphone Dual SiM 3G, ecran 4.3&quot;, Android ver.2.3.4
iGlo Aquila A801: Smartphone Dual SiM 3G...
Punct de acces Wi-Fi Hotspot - Thetering via Wi-Fi: Cea mai importanta noutate in Smartphone-ul iGlo A101 dotat cu ...
RON 874.51
IGlo Nextop M722-3G: Tableta 7&quot; cu Android ver.2.3, CPU 1.2Ghz, 4GB, Bluetooth, Chipset 3G integrat cu suport pentru apeluri telefonice -negruIGlo Nextop M722-3G: Tableta 7&quot; cu Android ver.2.3, CPU 1.2Ghz, 4GB, Bluetooth, Chipset 3G integrat cu suport pentru apeluri telefonice -negru
iGlo Nextop M722-3G: Tableta 7" cu ...
Tableta Nextop M722-3G este in primul rand performanta si accesibila, si se distinge prin dotarile suplimentare, precum ...
RON 789.88
Localizator GPS pentru masina C-01Localizator GPS pentru masina C-01
Localizator GPS pentru masina C-01
Localizator GPS pentru autovehicule. Sistemul de localizare C-01 combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu ...
RON 436.07
Localizator GPS Personal P-01Localizator GPS Personal P-01
Localizator GPS Personal P-01
Localizator GPS personal. P-01 este un dispozitiv ce imbina aplicatia unui modul GPS cu capacitatea unui telefon ...
RON 328.93

TELEFON IN FORMA DE CEAS PENTRU COPII -ALBASTRU BABY WATCH M8 ESTE LISTAT IN: