Inscrie firma »
Telefon in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negru

Telefon in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negru

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negru

Telefonul dual sim in forma de ceas indeplineste ambele functii oferindu-va o mobilitate totala, un aspect unic si rafinat si un sentiment de libertate fara precedent.

Functioneaza ca un telefon normal avand un difuzor si un microfon incorporat, deci puteti raspunde la telefon si vorbi doar cu mana ridicata in zona fetei. Nu mai aveti nevoie sa carati nici macar 1 telefon in buzunar, aveti doar un ceas la mana ce nu tradeaza functia de telefon. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce obisnuieste sa faca sport aerobic, ce-si doreste sa poarte haine usoare fara a-i atarna telefonul in buzunar, orice persoana activa cu un program incarcat ce-si doreste sa nu mai se-ntrebe de 10 ori pe zi "Unde am uitat telefonul?".

De astazi telefonul este la mana, imposibil de uitat pe masa, imposibil sa vi-l fure cineva, imposibil sa-l scapati pe jos si sa se sparga! Utilizarea este fantastic de facila, doar ridicati mana in zona fetei si raspundeti la telefon.

Poate fi folosit si ca un "USB Flash Drive" daca aveti nevoie sa transferati fisiere pe un alt computer. Doar conectati telefonul la computer si selectati "Mass Storage". Puteti instala un microSD card de pana la 2GB unde puteti salva orice documente. Pe langa acestea, este un excelent Player MP3/MP4, DV si cititor E-book de fisiere .TXT. Ecranul "Touchscreen" foarte sensitiv QVGA de 3,5 cm cu PIX de scris asigura un control precis al meniului si permite recunoasterea scrisului de mana. PIX-ul este mascat in cureaua ceasului.

Cantaring doar 76 de grame si subtire de 17mm putem spune ca este un ceas sportiv de dimensiune medie si unul dintre cele mai mici telefoane din lume. Forma ceasului anatomica se muleaza pe mana exceptional iar finisajul din materiale moi cu o textura foarte sofisticata te surprinde placut. La acest ceas ne-a surprins in primul rand calitatea exterioara la care nu ne asteptam si in al doilea rand tehnologia incorporata la care ne asteptam, ceasul ne-a creat impresia unui accesoriu vestimentar de calitate, se prezinta ca un ceas sportiv care daca n-ar fi avut si telefon incorporat tot ti-ar fi placut sa-l porti.

Producatorul acestui telefon sau ceas este CECT - WATCH MOBILE, o divizie separata a CECT Mobile, un producator important din China de telefoane GSM. Faptul ca aceste ceasuri sportive sunt produse in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2010, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala.

De ce un astfel de telefon ceas nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca n-au incercat, n-au avut ei primii ideea. Astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel astazi producatorii chinezi lanseaza pe piata o inovatie mai rapid ca oricine din convingerea ca doar prin idei noi si calitate vor concura cu succes si piata europeana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea unui ceas sportiv, a unui telefon si a unui player audio/video mp3/3GP.

Specificatii:

Tip: telefon cu functii PDA in forma de ceas sportiv cu 1 singur SIM

Quad Band: 850/900/1800/1900Mhz; Liniile GSM1 si GSM2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

Nou! Comunicatii prin port Bluetooth 2.0! Puteti vorbi la telefon pe ambele cartele, folosind o casca Bluetooth.
Nou! Comunicatii audio prin Bluetooth A2DP ! Puteti asculta si muzica folosind o casca Bluetooth cu functia A2DP.

Nou! Ecran tactil dispus pe orizontala: 1.3" (3,5cm), 160 x 128 pixeli, 266240 culori, ecran TFT cu functii Touchscreen de inalta sensitivitate

Nou! Tastatura externa: este discret incorporata in carcasa, permite formarea numerelor si editarea SMS-urilor mai usor si mai discret fara a mai folosi pix-ul pe ecranul tactil, permite functia "apelare rapida automata" pentru 10 numere.

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Aplicatii: MP3 Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, memo, world time.

Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Inregistrare automata a convorbirilor: Puteti seta telefonul pentru a inregistra in permanenta toate convorbirile telefonice! Acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie, nefiind necesara interventia dvs. in timpul convorbirii pentru a porni inregistrarea. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita, toate convorbirile fiind stocate automat! Se recomanda achizitionarea unui card de 2GB ce permite sa salvati 5 ore de convorbiri.

Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP;

Advanced video/audio features, supports .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4, Play Movies in Full/Half Screen

Memorie interna libera: 250KB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 2GB.

Suporta: GPRS: CLASS 10, FR, EFR, HR, MMS, WAP (2.0 edition), Special proiectat pentru reteaua GSM/GPRS

Mesaje: SMS, MMS, Cell Broadcast, Voice Message.

Capacitate agenda telefonului: 150 sms, 300 contacte

Nou! Ready to go E-book reader: citeste documente in format .TXT, puteti incarca fisiere .TXT de mari dimensiuni cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului.

Apelare: Suport pentru apelare cu IP; Apelare rapida automata "Speed Dial"; Arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, germana, araba, tailandeza

Dimensiuni: 60mm x 47mm x 17mm

Greutate: 76g (cu bateria inclusa)

Baterii: include 2 baterii Li-ion de 680mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ sau se pastreaza pentru calatorii lungi.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 4 zile

Timp de convorbire: 3 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 cablu de date USB, 1 incarcator pentru priza europeana de capacitate mare de 500mAh cu port USB. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana.

Culoare: Negru; Watch mobile Q6, telefon in forma de ceas cu 1 singur SIM si Radio FM! Pentru studenti specificam ca ceasul include in continuare functia de cititor TEXT, iar in plus fata de modelul M800, noul Q6 beneficiaza de tastatura externa ce permite formarea numerelor sau editarea SMS-urilor mai usor si mai discret, fara a mai folosi pix-ul pe ecranul tactil.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 439 719 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON IN FORMA DE CEAS, WATCH MOBILE Q6 -NEGRU

Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - rozTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - roz
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 280.49
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - cremTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - crem
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 280.49
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - verdeTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - verde
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 377.58
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - negruTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - negru
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 280.49
Telefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9  negruTelefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9  negru
Telefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9 ...
Lansare watch mobile Q9, un nou telefon in forma de ceas cu procesor dual sim si Radio FM, mentine 2 numere active in ...
RON 509.49
Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion:  -inox fumuriu, curea maronTelefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion:  -inox fumuriu, curea maron
Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1...
Watch mobile F1 fashion, un nou telefon in forma de ceas metalic elegant, cu 1 singur SIM si Radio FM! Fabricat din otel ...
RON 610.33
Telefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -culoare neagraTelefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -culoare neagra
Telefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH...
watch mobile Q6, un nou telefon in forma de ceas cu 1 singur SIM si Radio FM! Pentru studenti specificam ca ceasul ...
RON 408.65
Telefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negruTelefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negru
Telefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH...
watch mobile Q6, un nou telefon in forma de ceas cu 1 singur SIM si Radio FM! Pentru studenti specificam ca ceasul ...
RON 467.03
Telefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negruTelefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negru
Telefon Dual SiM in forma de CEAS, WATCH...
watch mobile Q6, un nou telefon in forma de ceas cu 1 singur SIM si Radio FM! Pentru studenti specificam ca ceasul ...
RON 408.65

TELEFON IN FORMA DE CEAS, WATCH MOBILE Q6 -NEGRU ESTE LISTAT IN: