Inscrie firma »
Telefon Dual SiM TechFaith Cynthia 850

Telefon Dual SiM TechFaith Cynthia 850

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon Dual SiM TechFaith Cynthia 850

Telefonul TechFaith Cynthia850 a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0700.
Valoare SAR = 0,601 W/kg. Pentru cei interesati, dosarul de certificare cu testele de laborator se gaseste pentru consultare la sediul firmei noastre.

In Romania, TechFaith Cynthia850 functioneaza garantat in retelele: VODAFONE, ORANGE si COSMOTE.

Producatorul si inventatorul acestui telefon este TechFaith Wireless Technology LTD., cel mai important dezvoltator de echipamente originale (ODM -original design manufacturer) din CHINA impreuna cu producatorul american Texas Instruments lider mondial in productia de microprocesoare si semiconductori, acesta furnizand procesorul de calcul numeric CPU OPAM850 necesar intr-un Poket PC. Acesta este prezentat pe siteul producatorului TechFaith, aici: http://www.techfaithwireless.com/english/products/products_handsets_WindowsMobile_4.htm

TechFaith inventeaza si dezvolta modele noi, apoi vinde solutiile de fabricatie si produsul finit marcilor telecom locale din occident ce branduiesc telefoanele cu marca lor. Explicatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/TechFaith

Acelasi Poket PC Smartphone Dual SiM - Cynthia850 apare in portofoliul mai multor marci telecom din Europa si USA sub diverse denumiri date de fiecare marca telecom in parte si in carcase cu aspect si logo individualizat. In USA este denumit General Mobile DSTW1. Vizitati acest link pentru descrierea facuta de General Mobile!

Un adevarat punct de cotitura in tehnologie!

Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are doua numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati 2 telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza a 2 telefoane. Simplu instalati cele 2 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri in acelasi timp cu ambele cartele.

Acum puteti vorbi cu o cartela si primi un apel telefonic pe cealalta. Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a doua retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 2 cartele din retele diferite sau 2 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti.

De ce un astfel de Poket PC cu tehnologie Dual SiM nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia, Sony Ericsson sau Samsung? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatatii vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes piata europeana si americana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane GSM lipite + 1 Poket PC + 1 veritabil player MPEG4, componentele principale fiind dublate.

Specificatii tehnice:

Tip: Poket PC Smartphone cu 2 transmitatoare GSM, 2 receptoare, 2 antene, 2 TASTE DE APEL, suporta 2 cartele SiM active in permanenta in acelasi telefon.

Procesor CPU: Texas Instruments USA - OMAP850 la 201 MHz

Sistem de operare: Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional, contine aplicatii preinstalate: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Task, Agenda complexa cu numere infinite si asignare de poze si sonerii pe fiecare contact, Calendar, aplicatie SMS, MMS si E-Mail (POP3), Streaming Player, Voice Commander agenda cu recunoastere vocala, Messenger, Internet Explorer Mobile, Album Foto, OCR VCard Reader pentru recunoastere carti de vizita prin fotografiere, Windows Media Player, Backup Utility.

Apel in asteptare intre cele 2 cartele, in timp pe purtati o convorbire pe SIM 1, puteti primi o alta convorbire pe SIM 2.

Puteti seta 2 melodii de apel diferite pentru cele 2 cartele A si B.

SIM 1: suporta 4 benzi GSM (850/900/1800/1900Mhz)
SIM 2: suporta 4 benzi GSM (850/900/1800/1900Mhz).

Liniile 1 si 2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Conectivitate ca modem pentru transfer de date: viteza EDGE (2.75G)

Suporta instalarea de aplicatii compatibile cu Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional, exemple: Se poate instala Skype 3.0 pentru Windows ce va permite apeluri de voce total gratuite, comunicatie chat cu alti useri Skype, apeluri internationale la tarife foarte mici, aplicatia se descarca gratuit de la http://www.skype.com/go/getskype-winmobile-cab; Se poate instala browser-ul de internet Skyfire pentru WM singurul browser ce suporta rularea de fisiere video flash 10 si video silverlight 2.0 in timp real de pe websiteuri de tipul www.youtube.com, aplicatia se descarca gratuit de la http://m.skyfire.com; Se pot instala aplicatii complexe pentru Video Conferinta P2P gratis prin internet, recomandam www.octro.com, www.vzochat.com; Se pot instala sute de alte aplicatii si jocuri disponibile pe internet pentru Windows Mobile 6.0.

Suporta si instalarea de aplicatii JAVA MIDP 2.0.

Comunicatii mobile prin port Dual Bluetooth v.2.0 ! Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.
Nou! Comunicatii audio-video Bluetooth stereo A2DP! Atunci cand ascultati muzica sau vizionati un film puteti asculta sonorul si intr-o casca bluetooth stereo cu A2DP!

Ecran tactil de tip rezistiv cu 4 coordonate: 2.8" (7.2cm), rezolutie ecran QVGA 240 x 320 pixeli, 65K culori, TFT LCD.

Camera fata pentru fotografii: 2.0 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 1600x1200 pixeli cu zoom digital si Macro

Camera spate pentru fotografii: 2.0 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 1600x1200 pixeli cu zoom digital si Macro

Inregistrare: Audio AMR, Video MPEG4 la rezolutie CIF 176 x 144 pixeli @ 15fps; Functie webcam

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Memorie interna ROM ocupata de sistemul de operare: 256 MB

Memorie interna libera RAM: 64 MB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 4GB.

Nou! Telefonul Cynthia850 poate fi folosit si ca modem EDGE pentru a va conecta la internet folosind un PC.

Nou! Contine aplicatie pentru PROTECTIA DATELOR PRIVATE sub PAROLA, se pot proteja numerele din agenda, datele de pe card, istoria apelurilor si SMS-urile primite. Dupa activarea functiei nu se pot accesa respectivele meniuri de o alta persoana fara cunoasterea parolei.

Nou! Capacitate agenda telefonului: 20.000 SMS-uri, 20.000 contacte

Functie Black List si White List pentru respingerea sau acceptarea numitor apeluri.

Apelare: Apelare automata "Speed Dial"; Arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Engleza

Dimensiuni: 117mm x 61mm x 16mm

Greutate: 143g (cu bateria de 1500mAh inclusa)

Baterii: include 2 baterii Lithium-ion de 1500mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 5 zile

Timp de convorbire apel voce: 6 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 CD Windows Mobile Device Center, 1 set casti "hands-free", 1 cablu de date USB, 1 incarcator pentru priza europeana de putere mare 650mAh, 2 PIX-uri pentru ecranul tactil, 1 Folie de protectie pentru ecran. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana, suport tehnic online!

Culoare: Gri; Primul Poket PC Smartphone Dual SiM TechFaith Cynthia850
Sistem de operare Microsoft Windows Mobile 6.0, Procesor CPU Texas Instruments 201Mhz, ecran tactil 7.2cm, E-Mail, Apel in asteptare intre SIM-uri, Agenda cu Parola 20.000 numere, 2 camere x 2mpx, Dual Bluetooth, Modem EDGE, Baterie 5 zile!
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 439 719 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON DUAL SIM TECHFAITH CYNTHIA 850

Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG1 TwinsTelefon Dual SiM 3G TechFaith WG1 Twins
Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG1 Twins
Producatorul si inventatorul acestui telefon este TechFaith Wireless Technology LTD., cel mai important dezvoltator de ...
RON 998.37
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 Scepter (placa Philips, chipset 3G Qualcomm USA)Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 Scepter (placa Philips, chipset 3G Qualcomm USA)
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 ...
Lansat: 10 Februarie 2010 Tip platforma: Video-telefon Dual SiM 3G - Dual CPU, 2 procesoare de ...
RON 394.94
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 DST3G (placa Philips + chipset 3G Qualcomm USA)Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 DST3G (placa Philips + chipset 3G Qualcomm USA)
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 ...
Telefonul TechFaith WG2 DST3G Smart a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0700. Valoare SAR = ...
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negruTINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 610.33
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CP...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 573.18
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -Argintiu cu albVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -Argintiu cu alb
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 332.88
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -rosuVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -rosu
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 332.88
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -negruVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -negru
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 332.88
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -albVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -alb
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 344.97

TELEFON DUAL SIM TECHFAITH CYNTHIA 850 ESTE LISTAT IN: