Inscrie firma »
Telefon Dual SiM SAMSUNG C5212 ROSU

Telefon Dual SiM SAMSUNG C5212 ROSU

Producator: Samsung
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon Dual SiM SAMSUNG C5212 ROSU

Acest telefon Samsung C5212 Dual SiM nu se gaseste in magazinele operatorilor GSM vodafone, orange sau cosmote din Romania, pentru ca ar fi inutil sa fie codat pe ambele cartele si ar exista si riscul sa-si injumatateasca vanzarile celorlalte telefoane, prin urmare aceste magazine nu doresc sa-l promoveze. Astfel, acest telefon poate fi cumparat doar din magazine GSM independente de operatori.

Nota tehnica! Am intalnit deseori persoane ce ne-au spus ca au citit pe diverse forumuri sau chiar au vazut prezentari video pe internet despre acest telefon unde se sustinea ca ar necesita restartarea telefonului pentru a putea apela cu cartela 2. Anuntam! ca informatiile prezentate pe internet de diverse persoane ce n-au citit cu atentie manualul de utilizare, sunt total false. Telefonul Samsung C5212 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil sa formeze numere de telefon cu ambele cartele in orice moment fara a fi nevoie de restartarea telefonului. Pentru a apela de pe cartela 1 se alege un numar din agenda si se apasa tasta verde de apelare. Pentru a apela de pe cartela 2: mai intai se alege un numar din agenda, si doar apoi se apasa pe un buton special localizat pe cantul telefonului pentru a alege cartela 2, dupa care se apasa tasta verde de apelare, moment in care telefonul va forma numarul respectiv fara nici un moment de asteptare si fara a restarta telefonul!
Un adevarat punct de cotitura in tehnologie!

Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are doua numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati 2 telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza a 2 telefoane. Simplu instalati cele 2 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri in acelasi timp cu ambele cartele.

Acum puteti vorbi cu o cartela si primi un apel telefonic pe cealalta. Poate fi folosit si ca un "USB Flash Drive" daca aveti nevoie sa transferati fisiere pe un alt computer. Doar conectati telefonul la computer si selectati "Mass Storage". Pe langa acestea, este un excelent Player MP3/MP4, DV si cititor E-book de documente MS Word si Adobe PDF.

Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a doua retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 2 cartele din retele diferite sau 2 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti.

Cantarind doar 104 grame si subtire de doar 13mm cu tastatura clasica, Samsung C5212 este cel mai robust si subtire telefon Dual SiM creat la ora actuala. Completat de o camera foto de 1,3 mega pixeli adauga confort atunci cand calitatea fotografiei unui moment unic este importanta. Poate fi folosit si ca webcam daca il conectati la un PC.

Telefonul ruleaza JAVA 2.0 si detine o memorie interna rapida dual core de 60 MB ce permite instalarea de aplicatii software JAVA chiar si de dimensiuni foarte mari. Deasemenea puteti instala mii de jocuri JAVA ce se gasesc gratis pe internet.

Producatorul acestui telefon este SAMSUNG, producatorul numarul 1 in KOREA de Sud de telefoane GSM.

Telefonul este produs in KOREA de Sud.

De ce un astfel de telefon cu tehnologie Dual SiM nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Iata insa ca producatorul korean nu se fereste de injumatatirea vanzarilor ci considera ca are doar de castigat prin lansarea tehnologiei Dual SiM incercand sa sparga predominantul oligopol detinut de cei 2 mari producatori mondiali amintiti mai sus. Iata ca Samsung are curajul sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale si in segmentul de inovatii si tehnologie avansata. In plus Samsung doreste sa devina o alternativa de lux la telefoanele Dual SiM inventate de vecinii lor producatorii chinezi ce detin la ora actuala monopolul mondial in acest segment de nisa definit Dual SiM.

Ce ofera in plus Samsung fata de producatorii chinezi? Putem spune ca recunoasterea mondiala a calitatii si fiabilitatii unui brand faimos ce vinde aparatura electronica de inalta fidelitate in toata lumea. Ce ofera tehnic in plus, vom vedea in specificatiile de mai jos.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane lipite, componentele principale fiind dublate. In plus aparatele sunt veritabile playere MPEG4.

Specificatii:

Tip: telefon cu 2 transmitatoare GSM, 2 receptoare, 2 antene, suporta 2 cartele SiM active simultan in acelasi telefon

Tri Band: GSM1: 900M/1800Mhz; GSM2: 900M/1800Mhz; Liniile GSM1 si GSM2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

Apel in asteptare intre cele 2 cartele, in timp pe purtati o convorbire pe SIM 1, puteti primi o alta convorbire pe SIM 2.

Puteti seta 2 melodii de apel diferite pentru cele 2 cartele A si B.

Nou! Comunicatii mobile prin port Dual Bluetooth v2.0 EDR! Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.

Nou! Comunicatii audio-video A2DP prin Bluetooth stereo! Atunci cand ascultati muzica sau vizionati un film puteti asculta sonorul si intr-o casca bluetooth!

Ecran: 2.2" (5,6cm), inregistrare video QVGA 240 x 320 pixeli, 262144 culori, TFT LCD

Nou! Camera: 1.3 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 1280x1024 pixeli

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Aplicatii: MP3/AAC+ Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, camera, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, memo, world time.

Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Inregistrare: audio si video, Functie webcam, Play Movies in Full/Half Screen.

Advanced video/audio features:
Supports .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4
Camcorder Setting: White Balance, EV (-4~+4), Night Mode
Video Setting: Grayscale, Sepia, Sepia Green/Blue, Color Invert, Gray Invert, Blackboard,
Whiteboard, Copper/Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch,
Video Quality: Low, Normal, Fine, High
Equalizer: Normal, Bass, Dance, Classical, Treble, Party, Pop, Rock

Tuner Radio FM cu inregistrare: semnal foarte bun. Se poate asculta muzica la radio in difuzoare sau in casti.

Java: Suporta aplicatii Java MIDP 2.0.

Nou! Memorie interna libera: 60 MB, spre deosebire de memoria externa, memoria interna este mai rapida, iar atunci cand este mare ajuta la incarcarea/salvarea fisierelor de dimensiuni mari atunci cand folositi WAP/GPRS sau inregistrare video.

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 8GB.

Suporta: GPRS: CLASS 10, FR, EFR, HR, MMS, WAP (2.0 edition)xHTML, Special proiectat pentru reteaua GSM/GPRS.

Mesaje: Cardul principal: SMS, EMS, MMS, Email, Cell Broadcast, Voice Message. Cardul secundar: SMS

Nou! Meniul telefonului contine aplicatia E-Mail Inbox ce va permite sa primiti/trimiteti mesage e-mail direct in/din memoria telefonului.

Nou! Capacitate agenda telefonului: 200 sms, 1000 numere

Apelare: apelare automata "Speed dial", arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Romana, Maghiara, Engleza, Slovaca, Bulgara, Macedoneana, Sarba

Dimensiuni: 110mm x 47mm x 13mm

Greutate: 104g (cu bateria de 1000mAh inclusa)

Nou! Baterie: include 1 baterie Li-ion de 1000 mAh.
Deoarece telefonul Samsung C5212 nu are ecran tactil, nu necesita nici baterie foarte mare, astfel autonomia telefonului este similara telefoanelor cu baterii foarte mari ce au ecran tactil.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 5 zile

Timp de convorbire: 4 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 1 baterie, 1 set casti "hands-free", 1 incarcator pentru priza europeana (pachetul C5212 nu contine cablu de date USB si CD cu software Samsung PC Studio).

Manual de utilizare in limba romana!

Culoare: Negru;
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 444 230 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON DUAL SIM SAMSUNG C5212 ROSU

Telefon Dual SiM SAMSUNG C5212 NegruTelefon Dual SiM SAMSUNG C5212 Negru
Telefon Dual SiM SAMSUNG C5212 Negru
Acest telefon Samsung C5212 Dual SiM nu se gaseste in magazinele operatorilor GSM vodafone, orange sau cosmote din ...
RON 467.03
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -albastru deschisTelefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -albastru deschis
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Li...
Nota tehnica! Telefonul Samsung C6112 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil ...
RON 419.27
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -rosuTelefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -rosu
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Li...
Nota tehnica! Telefonul Samsung C6112 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil ...
RON 456.42
Telefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -maron luxTelefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -maron lux
Telefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Li...
Nota tehnica! Telefonul Samsung E2152 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil ...
RON 265.36
Telefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -albTelefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -alb
Telefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Li...
Nota tehnica! Telefonul Samsung E2152 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil ...
RON 265.36
Telefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -rubiniuTelefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -rubiniu
Telefon Dual SiM SAMSUNG E2152, Meniu Li...
Producatorul acestui telefon este SAMSUNG, producatorul numarul 1 in KOREA de Sud de telefoane GSM. Telefonul este ...
RON 265.36
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negruTINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 610.33
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CP...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 573.18
SAMSUNG C5212i: Telefon Dual SiM, meniu limba ROMANA, ORIGINAL -rosu rubinSAMSUNG C5212i: Telefon Dual SiM, meniu limba ROMANA, ORIGINAL -rosu rubin
SAMSUNG C5212i: Telefon Dual SiM, meniu ...
Specificatii tehnice: Tip platforma: telefon Dual SiM - Dual CPU, 2 procesoare de transmisie/receptie GSM, 2 antene ...
RON 368.85

TELEFON DUAL SIM SAMSUNG C5212 ROSU ESTE LISTAT IN: