Inscrie firma »
Telefon cu doua SIM ZTE Corporation U960

Telefon cu doua SIM ZTE Corporation U960

Producator: OEM
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon cu doua SIM ZTE Corporation U960

ZTE U960 este primul smartphone dual sim - dual active cu Android si unicul de pe planeta, acesta beneficiaza de 2 procesoare de comunicatie si apel in asteptare intre SiM-uri. Bazat pe procesorul american Qualcomm Snapdragon MSM8255 de 1Ghz cu chip grafic integrat Adreno 205, smartphone-ul U960 este foarte rapid mai ales in aplicatiile 3D, acces in internet 7.2Mbps prin 3G si 130Mbps prin WiFi, ecran larg de 4.3\" si caractere mari.

ZTE U960 permite 2 cartele active in permanenta, efectuarea de apeluri pe SIM 1, navigarea pe internet pe SIM 2 la viteza 3G HSDPA si convorbiri telefonice pe SIM 2 fara intrerupere.

a) Pana acum, telefoanele Dual SiM cu android, atunci cand purtam o convorbire telefonica pe SIM 1, daca in acelasi timp primeam un apel pe SIM 2, acesta nu putea fi receptionat, in acel moment de convorbire pe SIM 1 telefonul putand genera pe SIM 2 doar ton de ocupat sau ton de telefon inchis. Acum pe unicul U960, cand vorbim pe SIM 1 daca in acelasi timp primim un apel telefonic pe SIM 2, telefonul va suna si veti putea preluna apelul telefonic pe SIM 2, primul apel fiind pus in asteptare si reluat fara intrerupere dupa terminarea convorbirii.

b) Pana acum telefoanele Dual SiM cu android, atunci cand navigam pe internet pe SIM 1, daca in acelasi timp primeam un apel pe SiM 2, acesta nu putea fi receptionat, in acel moment de navigare pe SIM 1 telefonul putand genera pe SIM 2 doar ton de ocupat sau ton de telefon inchis. Acum, pe unicul ZTE U960, cand navigam pe internet pe SIM 1 daca in acelasi timp primim un apel telefonic pe SIM 2, telefonul va suna si veti putea prelua apelul telefonic pe SIM 2, iar sesiunea de internet de pe SIM 1 va fi pusa in asteptare si reluata fara intrerupere dupa terminarea convorbirii. Valabil si invers.

Pentru prima oara, un telefon dual sim 3G cu android, gratie procesorului grafic inclus, ruleaza Adobe Flash 11 pentru jocuri 3D si filme online pe siteuri de tipul Voyo, vPlay, Youtube.

ZTE U960 functioneaza garantat in toate retelele GSM (2.5G) si WCDMA/UMTS (3G) din Romania si alte tari: VODAFONE, ORANGE, COSMOTE si DIGI Mobil de la RDS.

Perfect compatibil cu aplicatii de apel video de tipul Skype, Google Talk, Yahoo Messenger, folosind camerele video fata si spate.

Nou! Inregistrarea convorbirilor: Da - este posibila standard fara a mai instala vreun alt program. Puteti sa porniti inregistrarea convorbirilor telefonice pentru fiecare apel in parte, acestea sunt salvate pe cardul de memorie. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita. Se recomanda achizitionarea unui card de 8GB ce permite sa salvati 20 ore de convorbiri.

Nou! Melodii de apel diferite SIM 1 - SIM 2: ZTE U960, gratie celor 2 procesoare de comunicatie independente, este singurul telefon dual sim cu Android ce permite sa setati 2 melodii de apel diferite pentru cele 2 cartele SIM, astfel stiti in permanenta ce SIM suna auzind melodia de apel distincta.

Punct de acces Wi-Fi Hotspot - Thetering via Wi-Fi: Cea mai importanta noutate in sistemul de operare Android 2.3 este ca telefonul poate deveni router 3G. Astfel poti transmite conexiunea de Internet pana la 8 dispozitive WiFi aflate in apropiere. Acestea se vor conecta prin WiFi la telefon, si vor putea folosi conexiunea de internet 3G furnizata de telefon. Nu mai ai nevoie de \"3\" cartele SiM de internet preplatit in fiecare dispozitiv (Computer, Tableta sau netbook). Intra pe internet de pe tableta, prin telefon. Tare? idee androida!

Google Android Market - Poti instala mii de aplicatii gratuite compatibile android, direct in telefon, doar deschizi aplicatia Market pe telefon si incepi sa descarci.

Sistemul de navigatie prin satelit GPS cu suport A-GPS, foloseste indicatorii geografici furnizati de sateliti si in plus, se ajuta de tehnologia de localizare a punctului de acces la internet pentru a genera un traseu cat mai precis indiferent daca traversam un tunel, trecem prin dreapta unei cladiri inalte ce obstructioneaza satelitii, sau ne plimbam prin padure. Cea mai noua aplicatie Google Navigation preinstalata in telefon, sparge bariera costurilor aditionale, ofera navigatie in timp real cu ghidare vocala in limba romana si descarca harti actualizate in format 2D sau 3D oriunde v-ati afla in lume (nu mai este nevoie sa achizitionati alt program dedicat de navigatie).

ZTE Corporation este furnizor mondial de echipamente de telecomunicatii si solutii de retea. Avand contracte cu operatori de retea in peste 140 de tari (spre exemplu in Romania ZTE este implicat in dezvoltarea retelei Orange), compania ofera produse inovative si solutii in afacerile telecom. ZTE Corporation este dedicat retelelor telecom din anul 1885, fiind in acest moment cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din China.

ZTE-T este divizia premium de telefoane mobile a ZTE Corporation, oferind in acest moment smartphone-uri premium ce pot fi achizitionate in principal prin operatorii de retea cu care ZTE-T colaboreaza la nivel mondial. Deobicei aceste telefoane se regasesc redenumite cu numele operatorului, pentru a promova imaginea operatorului si nu fabricantul.

Incepand cu anul 2011, ZTE-T a considerat oportun sa se dedice varfului de tehnologie in industria Dual SiM fara compromisuri, fara modele dualsim pe jumatate performante, transforma idei inovative in produse reale si intra in concurenta directa cu SAMSUNG dovedind ca-l poate depasii cu cel mai puternic smartphone de pe planeta, codul de fabrica ZTE-T U960, primul telefon dual sim activ cu android si 2 procesoare de comunicatie.

Asteptam de la ZTE Corporation sa primim in sfarsit varful de performanta cu tehnologie Dual SiM, ceea ce nu ofera Samsung si alti producatori occidentali din motive speculative precum protejarea modelelor de top cu un singur SIM vandute prin operatori.; Smartphone Dual SiM 3G - Dual CPU - Dual Active cu Android ver.2.3, ecran LED 4.3\", CPU 1Ghz, Adobe Flash 11, GPS, camera 5mpx, baterie 1500mAh
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 413 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON CU DOUA SIM ZTE CORPORATION U960

Telefon dualsim ZTE V970 Grand XTelefon dualsim ZTE V970 Grand X
Telefon dualsim ZTE V970 Grand X
ZTE continua sa realizeze cele mai performante smartphone-uri dual sim de pe planeta si lanseaza un nou varf de gama. ...
RON 979.01
Telefon dual sim ZTE v970 grand XTelefon dual sim ZTE v970 grand X
Telefon dual sim ZTE v970 grand X
ZTE continua sa realizeze cele mai performante smartphone-uri dual sim de pe planeta si lanseaza un nou varf de gama. ...
RON 776.74
Telefon dual sim ZTE v970 grand X SHTelefon dual sim ZTE v970 grand X SH
Telefon dual sim ZTE v970 grand X SH
Atentie! Versiunea noastra de software Android 4.0.4 pentru ZTE V970 a fost actualizata pentru ROM?NIA si prezinta meniu ...
RON 593.34
Telefon cu doua SIM LENOVO A750Telefon cu doua SIM LENOVO A750
Telefon cu doua SIM LENOVO A750
Descrierea produsului Lenovo A750 este foarte rapid si gandit pentru anduranta cu cea mai mare baterie de 2000mAh, ...
RON 879.22
Telefon cu doua SIM LENOVO A789Telefon cu doua SIM LENOVO A789
Telefon cu doua SIM LENOVO A789
Lenovo isi continua legenda, noul Lenovo A789 este gandit pentru anduranta cu cea mai mare baterie de 2000mAh, ecran ...
RON 1207.39
Smartphone Dual SiM HTC One SU - T528w negruSmartphone Dual SiM HTC One SU - T528w negru
Smartphone Dual SiM HTC One SU - T528w n...
HTC One SU - T528w dezvaluie revenirea tehnologiei "Dual Active - Dual Call" ce inseamna 2 procesoare de comunicatie ...
RON 1839.35
Smartphone Dual SiM HTC One SU - T528w albSmartphone Dual SiM HTC One SU - T528w alb
Smartphone Dual SiM HTC One SU - T528w a...
HTC One SU - T528w dezvaluie revenirea tehnologiei "Dual Active - Dual Call" ce inseamna 2 procesoare de comunicatie ...
RON 1839.35
Smartphone Dual SiM Coolpad 7728 CheerSmartphone Dual SiM Coolpad 7728 Cheer
Smartphone Dual SiM Coolpad 7728 Cheer
Descrierea produsului Coolpad 7728 Cheer exceleaza in inovatie. Acesta foloseste noul chipset NovaThor U8500 de ...
RON 776.74
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A800 negruSmartphone Dual SiM 3G Iglo A800 negru
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A800 negru
Descrierea produsului Lenovo isi continua legenda, succesorul lui A789 este noul Lenovo A800 , gandit pentru ...
RON 593.34

TELEFON CU DOUA SIM ZTE CORPORATION U960 ESTE LISTAT IN:

TELEFON CU DOUA SIM ZTE CORPORATION U960 - PRODUSE SIMILARE