Inscrie firma »
SC Tentrom Paradise SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Rulou plastic transparent

Rulou plastic transparent

Tip produs: inchideri terase | polimer | rulou plastic transparent
Telefon: click aici0754253076
Producator: Tentrom Paradise
Pret: 1.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Gheorghe Daniel
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Rulou plastic transparent

Introduceti descrierCopertina verticala cu cadru este un sistem de protectie vertical, avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploie, zapada, vant etc. Se foloseste pentu inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, pereti despartitori la spalatoriile auto etc. Plasticul transparent se poate incadra intr-o caseta de aluminiu avand pe lateral, in interiorul aluminiului, peri ce asigura o etansitate intre spatiu de afara si cel de interior.



Acoperirea suprafetelor verticale pentru a le proteja de expunerea la soare si la vant a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de umbrire.



Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire in functie de particularitatile spatiului.



Manual sau cu motor. Autonom sau in combinatie cu pergola. Oricum este folosita, aceasta constructie infrumuseteaza spatiul, iar in combinatie cu pergola ofera o solutie completa de acoperire si protectie.



Cadrul, confectionat din trei profile de aluminiu, ofera o acoperire ideala si etansarea materialului de acoperire, a mecanismului sau a motorului, garantand buna functionare a constructiei.



Designul ingenios al ghidajelor din profile de aluminiu confera o protectie maxima impotriva vantului si ploii si creeaza pe de o parte (inchis) iluzia spatiului inchis si pe de alta parte (deschis) confortul unei suprafete libere.



Ideal pentru cafenele, restaurante si orice spatiu exterior, dar si pentru ferestre ale cladirilor sau spatii semi-inchise.




PREZENTARE SC Tentrom Paradise SRL
LIGHT
MEMBER
SC Tentrom Paradise SRL
17 747 accesari
Persoana de contact: Gheorghe Daniel
Adresa postala: sos buc-targoviste nr 215g
Localitate: Mogosoaia, Ilfov
Telefon: click aici 0754253076
Fax: 0213520554
Website:

Activitate firma: copertine si terase - copertine mobile - marchize

PRODUSE ASEMANATOARE CU RULOU PLASTIC TRANSPARENT

Rulou transparent teraseRulou transparent terase
Rulou transparent terase
Copertina verticala cu cadru este un sistem de protectie vertical, avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, ...
RON 1
MarchizaMarchiza
Marchiza
Un mod facil de acoperire si protectie pentru orice suprafata mica sau mare, de la 0,5m pana la 5,50m si cu o raza de ...
RON 1
Pergola FloperPergola Floper
pergola Floper
FLOPERUL este cel mai nou si performant sistem de terasa. FLOPERUL are dubla functionalitate se inchide si se deschide, ...
Caseta HORIZONTCaseta HORIZONT
caseta HORIZONT
Este un sistem de copertina cu brate retractabile, prin inchiderea lor protejeaza materialu si il mentine curat dandui o ...
Copertina retractabilaCopertina retractabila
Copertina retractabila
Introduceti desCopertine Aici puteti gasi solutia dumneavoastra pentru tehnica de umbrire Noi va oferim o gama variata ...
RON 1