Inscrie firma »
Espressor Jura D6

Espressor Jura D6

Producator: Jura
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Espressor Jura D6

Noul espressor Jura D6 excelent pentru birouri si acasa, se caracterizeaza prin calitate garantata si solida, tehnologie de ultima ora asociata cu un design elegant si compact.
Vizualizare 360

Linia D se caracterizeaza prin linii simple, clare si manopera de inalta calitate. Cu afisajul text si butonul rotativ ergonomic optimizat, operarea este simpla si intuitiva.

Programarea si intretinerea sunt, de asemenea, usor de inteles. Gratie catorva tehnologii inovatoare, automatul de cafea prepara specialitati clasice de cafea la standardele unui barista profesionist in numai cativa pasi simpli.

Functionalitatea intalneste luxul
Ultra-rapid si usor de inteles, D6 creeaza cafeaua perfecta intr-un timp foarte scurt gratie afisajului text intuitiv si sistemului Easy Cappuccino cu buton rotativ. D6 reinterpreteaza designul clasic cu detalii sofisticate. Sistemul Easy Cappuccino optimizat tehnic si ergonomic completeaza specialitatile de cafea pe baza de lapte cum ar fi cappuccino cu o spuma de lapte tentant de fina, usoara ca aerul.

Calitatea suprema a cafelei
O serie de inovatii avansate aduc sase specialitati de cafea preparate la standardele barista. Rasnita AromaG2 se bucura de un unghi de taiere perfectionat si pastreaza intreaga aroma a boabelor de cafea atunci cand le macina pentru finete ideala. Procesul de extractie prin pulsare (Pulse Extraction Process (P.E.P.®)) optimizeaza timpul de extractie pentru a aduce intregul buchet de arome ale cafelei.

Concept operational frontal simplu
Gratie afisajului text si butonului rotativ optimizat ergonomic, operarea automatului de cafea este simpla si intuitiva.

Sistem inteligent de apa (Intelligent Water System (I.W.S.®)) pentru detectia automata a filtrului
Filtrele de apa CLARIS ofera apa de calitate perfecta pentru cea mai buna aroma posibila. Acestea protejeaza, de asemenea, automatul de cafea impotriva depunerilor de calcar si elimina din apa substantele care pot afecta aroma si gustul cafelei (cum ar fi metalele grele sau clorul). Pentru a folosi la maxim filtrul si capacitatea acestuia, JURA a dezvoltat Sistemul inteligent de apa (Intelligent Water System (I.W.S.®)). Cartusul filtrant si automatul de cafea sunt conectate fara fir, prin tehnologia RFID. Filtrul este detectat automat. Folosirea filtrului nu a fost niciodata mai usoara sau mai eficienta.

Carateristici tehnice:
Numar de bauturi 7
Unitate de preparare variabila 5 - 16 g
Functia apa fierbinte 2 niveluri
Presiunea pompei de apa: 15 bari
Reglarea electronica a cantitatii de apa: Da
Boiler: Da
Carcasa: ABS
Recipient din inox pentru lapte: Optional.
Putere 1450 watt
Capacitate rezervor apa 1,9 l
Filtrul CLARIS CLARIS Smart inclus
Tipul de rasnita Rasnita AromaG2
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
261 620 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cafea - automate cafea - capsule lavazza

ESPRESSOR JURA D6 ESTE LISTAT IN:

ESPRESSOR JURA D6 - PRODUSE SIMILARE