Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Pascu Trans Onesti, este o societate comerciala cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1991. Activitatea principala a firmei o reprezinta distribuirea de furaje combinate (pui, porci, scroafe), tarate de grau, faina alba, malai superior, cereale, sare, srot de floarea soareluo etc. pe intreaga piata din Romania.
Inca de la infiintare ne-am propus sa oferim produse optime si de calitate care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.
Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim produse de calitate. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de prêt si calitatea produselor cerute de client.
Misiunea noastra este sa oferim o metoda simpla, convenabila si eficienta pentru a satisface cerintele clientilor nostri.
Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei.
Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 465 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Comert cereale - transport marfa - Comert furaje pentru animale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PASCU TRANS SRL

Oferta firmei SC Pascu Trans SRL nu contine nici un produs sau serviciu