Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 170.000 de pacienti anual. Policlinicile Pelican, localizate atat in Oradea, cat si in Alesd, asigura pacientii pentru serviciile paraclinice de imagistica si laborator, si de asemenea pentru spitalul Pelican.
Actionarii grupului sunt medici si farmacisti renumiti din Oradea, cu experienta in domeniul asistentei medicale, dar si a managementului sanitar.
Grupul Pelican este in prezent cel mai mare investitor din domeniul privat al asistentei medicale, avand investiti peste 15 milioane de euro; planurile grupului prevad de asemenea extinderea si imbunanatirea serviciilor oferite pacientilor din toata Transilvania. Grupul Pelican este de asemenea si cel mai mare angajator privat de personal medical, in prezent in cadrul grupului lucrand peste 400 de specialisti, atat din cadrul personalului cu studii superioare cat si al personalului mediu.
Standardele ridicate de performanta, cat si experienta de peste 17 ani in domeniu au contribuit decisiv la cresterea adresabilitatii si cotei de piata a grupului Pelican.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
2 128 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Spitale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PELICAN IMPEX SRL

Oferta firmei SC PELICAN IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC PELICAN IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN