Inscrie firma »
Flavin7

flavin7

Tip produs: favin7 produse naturale | tratamente naturiste | produse naturale
Producator: Crystal Institut
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare flavin7

favin7 produse naturale tratamente naturiste .
flavin7 fibre
Flavonoidele din componenta fibrelor Flavin7, favorizeaza metabolismul colagenului in organism si intaresc peretii vasculari, impiedicand astfel formarea de trombusuri. Imbunatatesc metabolismul vitaminei E si asigura protectie impotriva actiunii substantelor cancerigene.
Rolul fibrelor in alimentatie:
Frecventa maladiilor derivate din alimentatia irationala si modul de viata necorespunzator a crescut considerabil in intreaga lume.
Importanta calitatii alimentatiei ca si conditie a mentinerii starii de sanatate este cunoscuta de mai mult de jumatate de secol.
Cele mai insemnate surse de energie sunt proteinele, lipidele si glucidele, care in sine nu sunt suficiente pentru functionarea armonioasa si echilibrata a organismului. Un rol important in mentinerea starii de sanatate a organismului il joaca vitaminele, sarurile minerale si fibrele alimentare. O alimentatie saraca in fibre predispune la aparitia a numeroase maladii.Lipsa fibrelor din alimentatie este considerata un factor de risc primordial in aparitia tumorilor la nivelul colonului.
O alimentatie bogata in fibre reduce posibilitatea formarii de agenti carcinogeni in urma activitatii bacteriilor din flora intestinala, respectiv scade intensitatea actiunii acestor substante asupra peretilor intestinali. In prevenirea obezitatii fibrele alimentare joaca un rol important in impiedicarea fiziologica a valorificarii energiei. Intr-o dieta saraca in fibre acest proces nu are loc.
Sunt considerate fibre alimentare toate acele componente ale celulei vegetale, care rezista la actiunea hidrolitica a enzimelor organismului uman, astfel incat acestea nu le pot degrada in unitatile componente, cu structura simpla, capabile de a fi absorbite.
Exita doua categorii de fibre: solubile si insolubile. Fibrele au un rol important in scaderea nivelului de colesterol din sange. Prin scaderea timpului de tranzit intestinal - adica a duratei trecerii bolului fecal prin intestine - fibrele impiedica aparitia constipatiei.
Ca si exemple de fibre insolubile putem enumera: celuloza, hemiceluloza si lignina, care se gasesc in semintele oleaginoase, pastai si cereale.
Datorita proprietatilor fizico-chimice, fibrele alimentare maresc considerabil volumul continutului intestinal, scad durata tranzitului: in consecinta substantele nocive sunt mai rapid eliminate din organism.
Fibrele cresc, de asemenea si cantitatea continutului intestinal, defavorizand aparitia constipatiei. Ambele tipuri de fibre alimentare actioneaza la nivelul intestinului subtire, incetinind procesul de absorbtie a materiilor nutritive.
Acest fenomen este deosebit de favorabil - de exemplu in cazul diabetului - deoarece o data cu incetinirea procesului de absorbtie, scade si asa-numitul index glicemic, nivelul glicemiei sanguine este stabilizat, variatiile de concentratie fiind mai putin frecvente.
PREZENTARE F******
MEMBRU
GRATUIT
F******
20 866 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Flavin 7 - Olimpiq stemXcell celule stem - Flavin7 tratamente naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU FLAVIN7

Flavin7Flavin7
Flavin7
Flavin7 Flavin7 produse naturale tratamente naturiste . Flavin7 - capsule - concentrat liofilizat al fructelor din ...
Flavin7Flavin7
Flavin7
FLAVIN 7 flavin 7 produse naturale flavin 7 tratament naturist FLAVIN7 Supliment nutritiv de la aparitia sa acum 8 ...
Flavin 7Flavin 7
Flavin 7
Flavin7 produs natural cea mai mare concentratie de flavonoide ! Flavin7 Suplimentul nutritiv , de la aparitia sa acum ...
Flavin 7Flavin 7
flavin 7
Flavin 7 Flavin 7 produse naturale tratamente naturiste. Flavin 7 este un complex de flavonoide de origine vegetala, ...
OlimpiqOlimpiq
Olimpiq
celule stem Olimpiq StemXCell Olimpiq StemXCell cu 75 % mai multe celule stem in organism. Un numar de celule stem ...
MineraleMinerale
minerale
minerale produs natural tratamente naturiste TRACE MINERALS 84M - 300 ml Cu saruri minerale si oligoelemente. In ...
Coenzima Q10Coenzima Q10
Coenzima Q10
Coenzima Q10 coenzima Q10 produse naturale tratament naturist . Coenzima Q10 antioxidant cardio-vascular ...
Ganoderma LucidumGanoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum produse naturale tratamente naturriste Ganoderma Lucidum PVG Omenirea cunoaste de mai bine de 2000 ...
Celule stemCelule stem
celule stem
celule stem Olimpiq StemXCell produse naturale tratamente naturiste . olimpiq stemXcell Cu ajutorul produsului ...