Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Agentie imobiliara ACASA se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa Venus sunt: experienta, seriozitate si profesionalism. Toate acestea au facut ca agentia ACASA sa se impuna pe piata imobiliara inca de la inceputul activitatii sale.
Ofertele de actualitate, prezentarea cat mai exacta precum si consilierea clientilor, reusesc sa faca din agentia noastra un competitor important pe piata imobiliara.
In strategia noastra atat cumparatorul cat si vanzatorul sunt parteneri egali pentru ACASA, asa ca pentru a incheia cu succes o tranzactie pentru oricare dintre acestia nu inseamna ca vom dezavataja pe celalalt. Ceea ce ne-am propus si reusit sa facem, este sa dezvoltam afacerea pe baza castigului reciproc.
Activitatea imobiliara poate fi comparata cu un puzzle urias in care o multime de piese trebuiesc puse cap la cap. Pentru a realiza acest lucru intelegem deopotriva atat pe vanzator cat si pe cumparator pe care ii consideram parteneri intr-un sistem pe cat de complex pe atat de usor de inteles.
Este stiut ca pentru a identifica un cumparator sau un vanzator este nevoie sa te faci cunoscut. Noi suntem permanent preocupati de indeplinirea acestui obiectiv.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
836 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ACASA SAVIN SRL

Teren in cartier rezidentialTeren in cartier rezidential
Teren in cartier rezidential
teren in Roman in cartier rezidential,500mp,deschidere 20ml,toate utilitatile..Posibilitate de achititionare si 1000mp. ...