Inscrie firma »
Cofraje refolosibile

Cofraje refolosibile

Tip produs: cofraje refolosibile
 

Prezentare Cofraje refolosibile

Framax Xlife. Un sistem de cofrare care stabileste noi dimensiuni:
Dupa ce sistemul Framax si-a dovedit flexibilitatea si fiabilitatea in mari proiecte internationale si dupa acumularea unei vaste experiente, DOKA a lansat o varianta optimizata a acestuia - FRAMAX Xlife.
- Framax Xlife prezinta un nou concept de panou, care datorita structurii sale are o durata de viata de trei ori mai mare decat predecesorul sau.
- Elementul de inovatie, care diferentiaza acest panou este placa de cofrare: placajul de calitate superioara din lemn de mesteacan al panourilor Xlife este acoperit pe ambele fete cu un invelis din material sintetic special.
- Constructia deosebita a suprafetelor panourilor confera suprafetelor de beton o uniformitate si finete de exceptie, utilizare dupa utilizare si nu numai la prima betonare.
- Un alt avantaj conferit de acoperirea cu material sintetic este rezistenta la actiunile specifice muncii pe santier. Astfel spre exemplu in situatiile in care sunt folosite cuie pentru fixarea diverselor elemente inglobate in cofraj, suprafata activa a panoului nu se exfoliaza in zonele penetrate de acesta.
- Datorita structurii deosebit de compacte si netede a asterelii, se pot indeparta fara efort resturile de beton. Se pot de asemenea repara rapid si profesional chiar si deteriorarile mecanice ale acesteia.
- Gradul de impermeabilizare al placii cofrante este foarte ridicat, calitatile materialului pastrandu-se aproape neschimbate pe toata durata de viata a cofrajului.
- Sistemul Framax Xlife vine cu o dimensionare ideala a elementelor, ceea ce asigura o cofrare economica si flexibila. Cofrarile cu elemente mari de pana la 8 mp (2, 40 x 3,30 m) economisesc mult timp in cazul peretilor cu suprafete mari.
- Acest panou permite o turnare continua pe toata inaltimea in conditii de calitate si siguranta deosebite. Prin cuplarea pe verticala se pot realiza usor elemente structurale cu inaltimi ce ating 6,60m.
- O noutate absoluta propusa de compania DOKA o data cu sistemele de cofraj Framax si Framax Xlife este panoul de colt cu facilitate de decofrare. Panoul de colt a fost special proiectat pentru realizarea elementelor structurale cu un contur inchis.
- Mecanismul simplu al acestui panou permite detensionarea cofrajului si decofrarea in spatii de contur inchis, fara utilizarea penelor de decofrare. Manipularea mecanismului se realizeaza cu efort minim si fara scule speciale.
- Noul panou de colt este recomandat la realizarea caselor de lift si a caminelor de vizitare, unde se pot realiza unitati de cofraj interioare complete. Aceste unitati pot fi montate si transportate extrem de usor, realizand economii considerabile de timp si resurse.
- Elementele structurale realizate cu acest tip de cofraj se remarca prin acuratetea geometriei, calitatea suprafetelor turnate, utilizarea facila, posibilitatea de curatare si reparare optimizata.
De peste doi ani acest sistem de cofrare este utilizat cu succes in importante proiecte de dezvoltare imobiliara din Romania, fiind pus la dispozitia partenerilor sai direct de compania DOKA.

Frami
Frami 270 este un sistem economic si rapid de cofrare, cu panouri usoare de mici dimensiuni, manevrabil fara macara, destinat cofrarii rapide in suprafete mici. Se preteaza in special pe santiere de dimensiuni mici si medii, fiind utilizat in special pentru constructiile rezidentiale si civile: pereti, forme circulare, stalpi, fundatii etc.
- Design-ul modular cu 6 latimi si 3 inaltimi distincte contribuie la adaptabilitatea optima la toate conditiile muncii pe santier.
- Sistemul de cofrare Frami este format din panouri mici, foarte usor de manevrat manual, fiind special conceput pentru fundatii, pivnite, camine de canalizare, pereti de sprijin, parapeti si alte suprafete mici, adaptandu-se insa fara probleme pentru proiecte de constructie de orice dimensiune. Astfel, cu ajutorul macaralei pot fi mutate usor intregi ansambluri de panouri.
- Modul de executie al sistemelor Frami este foarte stabil datorita profilurilor tubulare din otel, rezistente la torsiune, destinate unei cofrari rapide si fara rigidizari suplimentare. Placile de cofrare rigide garanteaza suprafete de beton plane. Rasterul constant de 15 centimetri cu numai cinci latimi ale elementelor simplifica planificarea, cofrarea si logistica pe santier, reduce numarul locurilor de retusare, permite cofrarea peretilor, a stalpilor si a fundatiilor.
- Frami 270 este un sistem independent, optimizat pentru inaltimi ale peretilor de 2,70. Panoul universal lat de 75 cm cu sina perforata este ideal pentru colturi exterioare si stalpi. Cu panoul universal Frami se pot realiza colturi in unghi drept pana la o grosime a peretelui de 45 cm in raster de 5 cm. Greutatea redusa a panourilor permite mutarea acestora chiar si cu macarale pentru sarcini mai mici.
- Datorita constructiei robuste si aranjamentului asimetric al ancorelor, Frami 270 suporta o presiune hidrostatica a betonului de 67,5 kN/mp pana la o inaltime de betonare de 2,7 m.

Top 50. Cofrajul pe grinzi pentru toate formele si solicitarile:
Top 50 este un sistem modular creat pentru a se adapta unei game largi de aplicatii. Forma, dimensiunea, ancorajele si astereala elementelor se pot adapta in functie de cerintele de realizare. Cofrajul poate fi dimensionat pentru orice presiune a betonului.
- In functie de incarcare, distantele dintre grinzile Doka H20 si riglele de rigidizare variaza.
- Astereala se adapteaza exigentelor de realizare.
- O noua dimensiune a versatilitatii: panourile Top 50 pot avea o latime de 6 m si uriasa inaltime de 12 m.

Grinda H20 TOP:
- Are o durata de viate de 3 ori mai mare fata de o grinda obisnuita, datorita capatului care amortizeaza socurile.
- Cu o durata foarte lunga de utilizare in comparatie cu orice tip de grinda.
- Montare sigura si rapida a cofrajelor si protectie impotriva furtului.
- Aceasta putand fi la cerere si personalizata.
PREZENTARE D***********
MEMBRU
GRATUIT
D***********
8 489 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sisteme de cofrare

PRODUSE ASEMANATOARE CU COFRAJE REFOLOSIBILE

PANOURI COFRARE - SISTEM FRAMAX XLIFEPANOURI COFRARE - SISTEM FRAMAX XLIFE
PANOURI COFRARE - SISTEM FRAMAX XLIFE
PANOURI COFRARE - SISTEM FRAMAX XLIFE ...
Framax Xlife. Un sistem de cofrare care stabileste noi dimensiuniFramax Xlife. Un sistem de cofrare care stabileste noi dimensiuni
Framax Xlife. Un sistem de cofrare care ...
Framax Xlife. Un sistem de cofrare care stabileste noi dimensiuni ...
Cofraj pe grinzi pentru toate formele si solicitarileCofraj pe grinzi pentru toate formele si solicitarile
Cofraj pe grinzi pentru toate formele si...
Cofraj pe grinzi pentru toate formele si solicitarile ...
Cofraj pe grinzi pentru toate formele si solicitarileCofraj pe grinzi pentru toate formele si solicitarile
Cofraj pe grinzi pentru toate formele si...
Cofraj pe grinzi pentru toate formele si solicitarile ...

COFRAJE REFOLOSIBILE ESTE LISTAT IN: