Inscrie firma »

S******************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************************

Grupul de firme MEDITERRAN este o intreprindere familiala, proprietate ungara. In Ungaria avem o baza de productie si un depozit central, iar in 2004 am deschis portile unei noi uzine in Farkasd (Vlcany), Slovacia. In cei optzeci de ani de traditie am ajuns de la fabricarea manuala a tiglelor, la liniile de productie complet automatizate, care la cel mai inalt nivel, corespund cerintelor Uniunii Europene, in fabricarea tiglelor. Aceasta asigura o inalta clasa a calitatii produselor noastre. Pe langa toate acestea consideram foarte important nivelul ridicat al serviciilor oferite de noi.

Din varietatea larga de produse, atat in culori, cat si forme, fiecare cumparator, poate sa-si aleaga cea mai potrivita tigla. In stilul mediterran am introdus, variante noi si unice. Cele enumerate mai sus au contribuit la realizari ridicate ale firmei pe piata ungara. In 2005 am infiintat in Croatia, Mediterran Crijep d.o.o., iar in Romania, cu sediul in Cluj, Mediterran Rom Sisteme de Invelitori SRL.
Scopul nostru este, ca pe piata tarilor invecinate sa urmam filozofia calitatii, si sa dam posibilitatea de a ajunge la produsele si serviciile noastre totodata sa putem oferi garantie si siguranta cumparatorilor si partenerilor nostrii de afaceri.
PREZENTARE S******************************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************************
4 452 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MEDITERRAN ROM SISTEME DE INVELITORI SRL

Tigle din betonTigle din beton
Tigle din beton
In anul 1999 datorita evolutiei dinamice de fabricatie si a pasilor seriosi privind dezvoltarea produselor, a inceput ...
SC MEDITERRAN ROM SISTEME DE INVELITORI SRL ESTE INSCRISA IN