Inscrie firma »
Pelicule hidroizolante pe baza de ciment pentru hidroizolarea fundatiilor si structurilor

Pelicule hidroizolante pe baza de ciment pentru hidroizolarea fundatiilor si structurilor

Tip produs: pelicule hidroizolante
 

Prezentare Pelicule hidroizolante pe baza de ciment pentru hidroizolarea fundatiilor si structurilor

Adexin HS 2 - tratament chimic lichid, hidrofobizant, fara solvent pentru oprirea ascensiunii apei prin capilaritate. Adexin HS 2 este o microemulsie siliconica,concentrata, ce se dilueaza cu apa la locul aplicatiei.

Adexin HS - bariera chimica orizontala hidrofobizanta, cu vascozitate redusa pentru oprirea ascensiunii apei prin capilaritate. Adexin HS este o solutie alcalina monocomponenta cu vascozitate redusa, cu o capacitate de penetrare foarte buna, utilizata la hidroizolarea orizontala a zidariei impotriva ascensiunii apei prin capilaritate.

Cerinol BDS - mortar hidroizolant cu intarire rapida.DCerinol BDS este un mortar hidroizolant pentru impermeabilizarea infiltratiilor de apa din pivnite (pereti si pardoseala), fundatii, etc. Cerinol BDS nu contine cloruri sau alte substante ce pot coroda armatura metalica.

Cerinol BSP - mortar rezistent la sulfat, cu contractii reduse, tensiuni reduse pentru umplere cavitati.Cerinol BSP este un mortar pre dozat pe baza de ciment, pentru umplere cavitati. Dupa intarire, Cerinol BSP are aderenta foarte buna la zidarie.

Cerinol STM - mortar cu intarire rapida pentru impermeabilizarea cavitatilor supuse apei cu presiune.Cerinol STM este un mortar uscat realizat din fibre minerale de calitate exceptionala, material de umplere fara cloruri si agenti de legatura hidraulici.

Deitermann DS - hidroizolatie monocomponenta pe baza de ciment.Deitermann DS este un amestec pre-dozat de ciment modificat cu polimeri si pulbere cu intarire hidraulica, avand capacitatea de a etansa capilarele suprafetei. Deitermann DS este recomandat pentru hidroizolatia structurilor aflate sub nivelul solului.

Deitermann A HKS - mortar impermeabil, fara contractii pentru nivelare si tratare scafe.Deitermann HKS este un mortar predozat pentru tratare scafe; se aplica sub hidroizolatie, la interior si exterior. Este utilizat si ca mortar de nivelare sub hidroizolatiile flexibile pe baza de ciment Superflex D 1 si Deitermann DS Fix.

Deitermann SP White - mortar de reparatii cu intarire hidraulica, cu permeabilitate excelenta la vapori, cu continut ridicat de aer, usor de utilizat Pentru reparatii tencuiala.Deitermann SP White este un mortar de reparatii tencuieli, cu intarire hidraulica; contine agregate si aditivi.

Deiterol S - agent de impregnare transparent, hidrofob, cu masa moleculara redusa, pe baza de siloxan, cu continut de solvent.Deiterol S este un agent de impregnare hidrofob transparent, cu solvent, pe baza de siloxan.

Deiterol SH - grund hidrofug fara solvent, pe baza de silan/siloxan, diluabil cu apa. Deiterol SH este un concentrat de silan/siloxan pentru grunduirea si tratarea hidrofuga a betonului.

Eurolan 3 K - emulsie bituminoasa concentrata, rezistenta la alcali Eurolan 3 K este o emulsie bituminoasa foarte fina, fara solvent, cu continut ridicat de bitum (60%). Poate fi aplicat pe substrat umed sau uscat. Cand este utilizat ca emulsie, dupa intarire are un aspect lucios, ca un lac de culoare neagra.

Eurolan 3 RF este utilizat pentru accelerarea intaririi straturilor groase de bitum modificat cu polimeri in cazul in care se asteapta ploaie, vreme rece sau umeda, si umiditate relativa ridicata.Eurolan 3 RF faciliteaza formarea imediata a unui strat de protectie impotriva ploii.

Eurolan A HL - emulsie de aderenta pe baza de latex.EUROLAN HL este o emulsie de latex in dispersie apoasa, fara plastifianti. Este utilizata in special ca agent de aderenta pentru cele mai utilizate materiale de constructii. .

EUROLAN TG 2 - amorsa rezistenta la alcali, fara solvent.EUROLAN TG 2 este o amorsa sintetica, predozata, fara solvent. Se utilizeaza ca amorsa pentru consolidarea si impregnarea substratului mineral.

EUROLAN TG 5 - amorsa de aderenta, fara solvent, pe baza de dispersie polimerica.EUROLAN TG 5 este o amorsa de aderenta pe baza de dispersie de polimeri, fara solvent. Eurolan TG 5 are o aderenta excelenta pe suprafete minerale, ceramice, metalice sau organice (placaje, plastic).

MAXJOINT A ELASTIC - mortar elastic pentru etansarea rosturilor si fisurilor supuse miscarii Pentru beton si zidarie.MAXJOINT ELASTIC este un produs bicomponent. Componenta A este un lichid pe baza de rasina sintetica. Componenta B este un mortar pulbere, cu continut de ciment, aditivi, agregate speciale. Dupa amestecarea ambelor componente se formeaza un produs elastomeric cu aderenta excelenta, recomandat pentru etansarea rosturilor si fisurilor din beton, elemente prefabricate, mortare, caramizi.

MAXFLEX A XJS - sistem de etansare rosturi de dilatare si fisuri, MAXFLEX XJS este un sistem de etansare compus dintr-o banda elastomerica termoplastica (TPE) cu marginile laterale cu tesatura. Se fixeaza pe substrat cu adezivul epoxidic MAXEPOX BOND a�� G, sau cu mortarul flexibil pe baza de ciment MAXSEAL FLEX.

MAXJOINT W-SEAL - profil hidrofilic de etansare pentru rosturi si fisuri.MAXJOINT W-SEAL este un profil elastic din rasina hidrofilica. In contact direct cu apa, MAXJOIN W-SEAL isi mareste volumul de 4 ori, etansand fisuri si rosturi in beton si zidarie.

MAXPLUG - mortar hidraulic cu intarire foarte rapida pentru oprirea rapida a scurgerilor de apa sub presiune.MAXPLUG este un mortar pe baza de ciment utilizat pentru oprirea ultra rapida a scurgerilor de apa din fisuri, crapaturi, gauri din beton si zidarie.

MAXSEAL SUPER - hidroizolatie pe baza de ciment, cu proprietati de cristalizare si osmoza Maxseal Super este o hidroizolatie speciala, avand in compozitia sa ciment, agregate atent selectionate si aditivi specifici, organici si anorganici.

Plastikol K 2 D - chit polisulfidic elastomeric de etansare, bicomponent Rezistent la apa netratata si apa cu presiune.Plastikol K 2 D este un chit elastomeric de etansare cu rezistenta la imbatranire si factori climaterici.

Plastikol UDM 2 S - hidroizolatie bituminoasa bicomponenta, foarte flexibila, fara solvent.Aplicabila cu mistria. Plastikol UDM 2 S este o hidroizolatie fara solvent, foarte flexibila, bicomponenta, pentru impermeabilizarea durabila si sigura a structurilor aflate sub nivelul solului.

Superflex 1A - membrana hidroizolanta lichida, flexibila, cu intarire normala pentru camere cu umiditate (bai, dusuri, etc), balcoane, terase. SUPERFLEX 1 este o membrana lichida gata preparata, aplicabila prin pensulare.

Superflex 8 - membrana hidroizolanta bicomponenta, foarte flexibila, cu intarire rapida,. Pentru camere cu umiditate (bai, dusuri, etc), balcoane, terase. SUPERFLEX 8 este o membrana hidroizolanta bicomponenta cu intarire rapida

SUPERFLEXA 100 S - Hidroizolatie bituminoasa bicomponenta, foarte flexibila, fara solvent. Aplicare prin pulverizare. SUPERFLEX 100 S este o hidroizolatie fara solvent, foarte flexibila, bicomponenta pentru impermeabilizarea durabila si sigura a structurilor aflate sub nivelul solului.

Superflex D 1 - mortar flexibil hidroizolant, monocomponent, cu intarire normala. Superflex D 1 este un mortar hidroizolant flexibil, rezistent la sulfat. Superflex D 1 este un mortar monocomponent sub forma de pulbere uscata; prin amestecare cu apa formeaza o pelicula impermeabila ce poate fi aplicata cu pensula sau trafaletul.

SuperflexA A D 2 - hidroizolatie flexibila cu intarire reactiva super rapida. Superflex D 2 este un mortar hidroizolant flexibil, cu intarire hidraulica rapida, avand la baza o tehnologie de ultima ora de preluare a fisurilor; se poate aplica la interiorul si exteriorul cladirilor (ex: pereti exteriori subsoluri, placi beton fundatii, rezervoare de apa, etc).

Superflex more - hidroizolatie bituminoasa mono sau bicomponenta, foarte flexibila, fara solvent.Aplicabila cu mistria. SUPERFLEX more este o emulsie hidroizolanta fara solvent, foarte flexibila, bicomponenta pentru impermeabilizarea durabila si sigura a structurilor aflate sub nivelul solului.
PREZENTARE B****************
MEMBRU
GRATUIT
B****************
11 044 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: materiale de constructie

PRODUSE ASEMANATOARE CU PELICULE HIDROIZOLANTE PE BAZA DE CIMENT PENTRU HIDROIZOLAREA FUNDATIILOR SI STRUCTURILOR

Membrane de cauciuc EPDM pentru terase circulabile sau necirculabileMembrane de cauciuc EPDM pentru terase circulabile sau necirculabile
Membrane de cauciuc EPDM pentru terase c...
ADEZIV BA-007 - adeziv pe baza de neopren Adezivul BA-007 este un adeziv pe baza de neopren, utilizat pentru lipirea ...

PELICULE HIDROIZOLANTE PE BAZA DE CIMENT PENTRU HIDROIZOLAREA FUNDATIILOR SI STRUCTURILOR ESTE LISTAT IN: