Inscrie firma »
IMPRESSA X9 chrome

IMPRESSA X9 chrome

Tip produs: Espressor profesional | Automat de cafea | Cafea cu lapte
Producator: Jura Elektroapparate - SwissMade
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare IMPRESSA X9 chrome

Caracteristici:

Specialitati de cafea
Puteti prepara pe gustul dumneavoastra mai mult de douazeci de specilitati diferite. La zece dintre acestea li se pot atribui taste specifice. Aparatul prepara cafele cunoscute, ca de exemplu cappuccino sau latte macchiato, fara sa trebuiasca sa miscati cestile din loc.

Interfata usor de intrebuintat
Afisajul cu sistem dialog si tastele clar definite in privinta produselor transforma aparatul IMPRESSA X9 intr-o adevarata vedeta in randul aparatelor cu autoservire. Duza de cafea are inaltime reglabila si se poate detasa usor pentru a fi curatata. Programele integrate de spalare, curatire si decalcinare fac ca intretinerea acestui aparat sa fie o joaca de copii.

Design
Datorita designului sau placut si inconfundabil, IMPRESSA X9 adauga eleganta in orice atmosfera.



Doua sortimente de boabe

Doua sisteme de macinat cafea
Datorita celor doua compartimente conice de mare performanta pentru macinarea cafelei, puteti aduce amestecul dumneavoastra personal din ambele sisteme la tastele cu produse. Cele doua rezervoare separate pentru boabele de cafea au un design elegant, semi-transparent si capacitate de 650 g fiecare. Sistemul de monitorizare activa a nivelului boabelor de cafea va informeaza atunci cand unul dintre rezervoare este aproape gol si cand trebuie umplut.

* Afisaj cu sistem dialog, inclusiv afisaj grafic Sistemele electronice ale aparatului va ofera o gama larga de programe usor de folosit.
* Instructiunile clare ale sistemului de afisaj fac ca operarea si programarea sa fie usoare, chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.
* Sistem automat de aromare inainte de prepararea bauturii (Intelligent Pre Brew Aroma System) (I.P.B.A.S.) Inginerii de la JURA au dezvoltat un sistem care extrage savoarea si aroma maxima in cadrul oricarui amestec sau proces de calcinare.
* Auto-Cappuccino pentru lapte cald si lapte cu spuma fara sa trebuiasca sa miscati ceasca din loc
* 2 duze separate pentru aburi si apa calda
* 2 sisteme de macinat cafea
* Gama variata de programe
* Monitorizarea activa a boabelor de cafea Sistemul de monitorizare activa a boabelor pune capat odata pentru totdeauna sunetului masinilor de cafea care anunta ca s-au terminat boabele si cestile raman numai pe jumatate umplute, deoarece va spune din timp cand este necesar sa umpleti din nou compartimentul boabelor de cafea.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 215 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Aparate de cafea