Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Chemco Trade este distribuitor de materii prime pentru industriile producatoare de vopsele (dioxid de titan, rasini, pigmenti organici/ anorganici/ sidefati/ pe baza de oxid de fier, coloranti, aditivi, barita, bentona, sibelit, glitter/sclipici pentru diverse efecte), PTFE, mase plastice, cosmetica (ingrediente active, extracte de plante, uleiuri, pantenol, vitamine, agenti de ingrosare, bentona, oxid de zinc, stearati, butilen glicol, parafina), industria farmaceutica si alimentara (echipamente pentru ambalare verticala). Pentru confectionare bijuterii furnizam ipsos, ceara, cauciuc siliconic, masini de turnare, unelte.

Echipamente si instrumente pentru vopsele (laborator si uz industrial): dispersoare, mori de macinat, amestecatoare, instalatii de ambalare (dozare) si de colorare asistata de calculator, instalatii de spalare recipienti, bile din sticla si zirconiu, piese de schimb, precum si echipamente de colorare si amestecare Fast & Fluid (printre cele mai bune de pe piata), cu configurarea optionala a canistrelor (asiguram service oriunde in tara).

Vindem antigel concentrat albastru (Belgia) pentru masini auto, instalatii (centrale) termice, cu efect de racire a motorului, anticoroziv, antispumare, antirefrigerant. Protectie contra inghetului pentru maxim -37 grade C, la un volum de solutie de 50% si protectie la -17 grade C la un volum de solutie de 33%. Ambalaj: bidon 1 kg, 10kg, 20kg, 25kg, 50kg, 60kg, IBC (cub) la 1 tona. Certificare si Licenta RAR.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 821 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Chimicale/Cauciucuri » Echipamente Matrite si Materii Prime

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CHEMCO TRADE SRL

Adezivi cu metacrilat lipire structuralaAdezivi cu metacrilat lipire structurala
Adezivi cu metacrilat lipire structurala
CHEMCO TRADE SRL distribuie adezivi ITW PLEXUS (cu metacrilat) pentru lipire structurala pentru toate tipurile de ...
Ipsos bijuteriiIpsos bijuterii
Ipsos bijuterii
Chemco Trade srl distribuie ipsos pentru turnarea bijuteriilor si pieselor de arta Ipsos STONECAST - special pentru ...
Antigel auto centrala termicaAntigel auto centrala termica
Antigel auto centrala termica
Chemco Trade srl distribuie antigel concentrat INEOS C2230, cu efect refrigerant, antispumare, anticoroziv, pe baza de ...