Inscrie firma »
 

Prezentare A*****************

ADEST ARCHITECTURE este un birou de proiectare cu sediul in Bucuresti, fondat in anul 2000, care s-a remarcat in ultimul timp printr-o prezenta activa pe piata serviciilor de Arhitectura, Urbanism si Amenajarea teritoriului. Domeniul principal de activitate este Arhitectura, cuprinzand cele mai diferite tipuri de programe: de la locuinte, birouri, la programe mai complexe de invatamant, sociale, culturale si sportive, fiind incluse toate serviciile conexe: urbanism, arhitectura de interior, peisagistica, design interior, consultanta de specialitate in afaceri.

Serviciile ADEST ARCHITECTURE cuprind: dezvoltarea de concepte si proiecte urbanistice de tip PUZ/PUD, realizarea de PAC/PAD, studii de fezabilitate, proiecte de executie, precum si serviciile de urmarire de santier si project management.
Coordonarea cu specialitatile de inginerie constituie o preocupare constanta si totodata un atu de calitate. Personalizarea tuturor proiectelor, tinand cont de criteriile de calitate si cerintele initiale ale clientului, cat si respectarea contextului sitului pe care se intervine, reprezinta cautarea permanenta cat si modul de lucru si gandire al companiei ADEST ARCHITECTURE.

ADEST ARCHITECTURE este membru al grupului EQUATOR EUROPEAN ARCHITECTS din Suedia, organizatie care in prezent include 9 birouri de proiectare pe cuprinsul Europei, avand sedii in: Bruxelles, Bucuresti, Dublin, Helsinki, Lisabona, Paris, Praga, Stockholm si Wroclaw.

ADEST ARCHITECTURE a proiectat in asociere urmatoarele proiecte: Bucharest Business Park Offices, Baneasa Shopping City Mall in Bucuresti, Armonia Commercial Center in Satu Mare si Stefanesti Residential in judetul Ilfov, Bucuresti.
Alte proiecte realizate sunt: cladire de birouri (in Strada Strauss, in Bulevardul Mircea Eliade, inA Strada Barbu S. Delavrancea), cladiri rezidentiale (inA Bulevardul Mircea Heliade, in Bulevardul Ferdinand, in Bulevardul Liviu Rebreanu) si ansambluri comerciale.
In prezent,A ADEST ARHITECTUREA are in faza de executie si alte proiecte situate in: Bucuresti, Ploiesti, Oradea, Satu Mare, Stefanestii de Jos, totalizand peste 400.000 mp.
PREZENTARE A*****************
MEMBRU
GRATUIT
A*****************
809 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitectura

ULTIMELE PRODUSE ALE ADEST ARCHITECTURE

Oferta firmei ADEST ARCHITECTURE nu contine nici un produs sau serviciu
ADEST ARCHITECTURE ESTE INSCRISA IN